Sensin ŞİŞKO

Minik kızım hasta uyanık ne zaman uyuyacak bilmiyorum
Senin buğün de detoks yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum çerez konusunda tedirginim

Suyuda arttırdımmı 10 numara menü olur canım

Minik kızım hasta uyanık ne zaman uyuyacak bilmiyorum

Senin buğün de detoks yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum çerez konusunda tedirginim
Yanlış hatırlamıyorsun canım da bu hastaligin uzerine detoks beni daha kotu yapardı o yüzden yapmadım.
Aslında emin olmamakta haklisin onun kararı tane hesabı

Günaydın kizlar akşam siteye giremedim çok yavasti
Bende dünkü menümu vereyim giremedim akşam

Dün sabah 10
İki dilim tam tahıllı ekmek
kesik salatası ( iki kaşık kesik yarım domates Yarım salatalık Bir yeşil biber az zeytin yağı pul biber nane)
Şekersiz çay

Ara üç çubuk kraker

Aksam 6
Bir küçük tabak ciğer yarım patates
Bir bardak ayran
Salata ekmek yok
2 litre su
Dün akşama kadar temizlik yaptım spor niyetine :)

Güzel canım afiyet olsu.

Günaydın kızlar oglum sabah etken kalkti öyle olunca da 8 buçuk gibi uyudu ben de uyudum 10 bucuk gibi kalktik onu yedirdim birazdan ben de yaparim kahvaltimi

Bol eksiklerin olsun

Ay bilmiyorum valla hazır mıyım korkuyorum yetişebilecek miyim ben çocuklara nasıl doğuracağım hepsi korkutuyor beni kuzum
Canımm korkma hamileliğin tadını çıkart ben ilk kızım 4 yaşındayken ikinci çocuğu istedim eşim istemedi büyük geldi 8 yaşına hadi olsun ikinci dedi oda nasip ikiz oldu 34 yaşımda birde ikiz doğurdum hemde normal doğum, zamanı gelince bir bakmışsın doğmuş bir bakmışsın büyümüş zaman su gibi anın tadını çıkart şimdi bakıyorum daha dün çocuk çocuk diye tutturuyordum hangi ara doğdular 9 aylık oldular şaşıyorum,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…