Senin buğün de detoks yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorumMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta kk.peynir 5 zeytin
Salatalık domates ve 1 dilim tbekmegi
Ara sade kahve 2 ceviz yarim.k incir
Ögle: 1.5 kepce çorba 3.kasik p pilavı
1 kaşık tavuk
Akşam 16.00: 5 kaşık pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt yarim dilim tbekmegi
Ara 19.30: 1 avuç karışık çerez ve şekersiz çay
Su 2 litre
Suyuda arttırdımmı 10 numara menü olur canımSelam
Menümü vereyim
Sabah mercimek çorba içtim çünkü baya titreyerek uyandım
Domates ve bol yeşillik yedim.
Öğlen kahve içtim koşturdum bugün baya birşey yiyemedim valla
Akşam yine mercimek çorba limonlu ve 3 tane köfte yedim. Bol bol su içtim ama suyu kaç bardak içtim bilmiyorum şişe olarak 3 küçük şişe su yani.
Yanlış hatırlamıyorsun canım da bu hastaligin uzerine detoks beni daha kotu yapardı o yüzden yapmadım.Minik kızım hasta uyanık ne zaman uyuyacak bilmiyorum
Senin buğün de detoks yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorumçerez konusunda tedirginim
Tabiki zorlanacaksin ama guz3l tarafları zorluklarını aşacak canımAy bilmiyorum valla hazır mıyım korkuyorum yetişebilecek miyim ben çocuklara nasıl doğuracağım hepsi korkutuyor beni kuzum
Geçmiş olsun kuzumm
Yanıma limon falan alayımDikkat et kendineee bitki caylarini eksik etme.mucik mucuk :)
Bu ara ikisinde de bir huysuzluk var ama akşam kızımın burnu akmaya başladı sabahı yaptık, bütün gece ağladı kuzum şimdi karşımda burnu yine akıyor ama gülüyor en azından :)) ama ben pertsem35 geçmiş olsun canım dış mi çıkarıyor acaba..
Güzel canım afiyet olsu.Günaydın kizlar akşam siteye giremedim çok yavasti
Bende dünkü menümu vereyim giremedim akşam
Dün sabah 10
İki dilim tam tahıllı ekmek
kesik salatası ( iki kaşık kesik yarım domates Yarım salatalık Bir yeşil biber az zeytin yağı pul biber nane)
Şekersiz çay
Ara üç çubuk kraker
Aksam 6
Bir küçük tabak ciğer yarım patates
Bir bardak ayran
Salata ekmek yok
2 litre su
Dün akşama kadar temizlik yaptım spor niyetine :)
Sağol canimGüzel canım afiyet olsu.
Perşembe yaparsan cumaya güzel eksi getirir.Ama takimlarimiz rakip o yüzden sen yarın yapBende detoks yapicam bir gün yarın mı yapsam dedim perşembe mi
Bol eksiklerin olsunGünaydın kizlar akşam siteye giremedim çok yavasti
Bende dünkü menümu vereyim giremedim akşam
Dün sabah 10
İki dilim tam tahıllı ekmek
kesik salatası ( iki kaşık kesik yarım domates Yarım salatalık Bir yeşil biber az zeytin yağı pul biber nane)
Şekersiz çay
Ara üç çubuk kraker
Aksam 6
Bir küçük tabak ciğer yarım patates
Bir bardak ayran
Salata ekmek yok
2 litre su
Dün akşama kadar temizlik yaptım spor niyetine :)
Afiyet olsunGünaydın kızlar oglum sabah etken kalkti öyle olunca da 8 buçuk gibi uyudu ben de uyudum 10 bucuk gibi kalktik onu yedirdim birazdan ben de yaparim kahvaltimi
Ha ha ha ayy süper yaaa, gerçekten 1 günde eksiye düşürüyormu bilemedimPerşembe yaparsan cumaya güzel eksi getirir.Ama takimlarimiz rakip o yüzden sen yarın yap
Sen ne detoksu yapıcan canımBende detoks yapicam bir gün yarın mı yapsam dedim perşembe mi
Canımm korkma hamileliğin tadını çıkart ben ilk kızım 4 yaşındayken ikinci çocuğu istedim eşim istemedi büyük geldi 8 yaşına hadi olsun ikinci dedi oda nasip ikiz oldu 34 yaşımda birde ikiz doğurdum hemde normal doğum, zamanı gelince bir bakmışsın doğmuş bir bakmışsın büyümüş zaman su gibi anın tadını çıkart şimdi bakıyorum daha dün çocuk çocuk diye tutturuyordum hangi ara doğdular 9 aylık oldular şaşıyorum,.Ay bilmiyorum valla hazır mıyım korkuyorum yetişebilecek miyim ben çocuklara nasıl doğuracağım hepsi korkutuyor beni kuzum
Ahahahahah sende mi takimdasin hain rakip :)Perşembe yaparsan cumaya güzel eksi getirir.Ama takimlarimiz rakip o yüzden sen yarın yap
Bu defa süt muz yapicam @MiuLego kaptana selamlar :)Sen ne detoksu yapıcan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?