Valla süper menü cnm.. ama etle yoğurdu aynı anda tüketmeSabah 8 limonlu su
9:30 kahvaltı haşlanmış yumurta, 1kk peynir domates salatalık biber maydanoz 4zeytin yarım dilimden az ekmek yeşil çay
11:30 1 kase yoğurt
Öğlen bebişin yanında uyuya kalmışım kaçtı.
15 2 incir 1 ceviz yeşil çay
17 1 parça haşlama et bol salata, 1 kase yoğurt
Suyu yazmıyorum artık hergün 3 _ 4 litre arası içiyorum
Ahh cnm sofrayı görseydin.. sarmalar,dolmalar,2 çeşit tatlı, kurabiyeler,elmalı pasta.. perşembe olmasa bi kaç bişi daha yerdim heralde..Valla iyi kurtarmışşın canım
Süt ürünleri demirin emilimini engellediği için mi, yoksa başka sebepleri mi var kiValla süper menü cnm.. ama etle yoğurdu aynı anda tüketme
Tamemen ondan :))Süt ürünleri demirin emilimini engellediği için mi, yoksa başka sebepleri mi var ki
Oyyyy oyyyy ayy bu gezmeler günler canımıza okuyo iradene sağlık :))Ahh cnm sofrayı görseydin.. sarmalar,dolmalar,2 çeşit tatlı, kurabiyeler,elmalı pasta.. perşembe olmasa bi kaç bişi daha yerdim heralde..
Bugün anladım ki ben hiç dışarı çıkmıyormuşum :)) hem bebek durmadı hemde perşembe diye tuttum kendimi valla.. yoksa bikaç bişi daha yicektim :))Oyyyy oyyyy ayy bu gezmeler günler canımıza okuyo iradene sağlık :))
Çok güzel menü canım yarın gelsin eksileerrMenumu vereyim
Kalkinca 2 kuru kayisi
Sabah 10.30
Tam tahilli ekmek ve beyaz peynirle tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Kapya biber
Ara 15.00
1 bardak tarcinli süt
1 küçük elma
Ara 17.00
5 çiğ badem
Aksam 18.15
6 yk ispanak
Salata
Su:3 bitti
Dışarda insanın düzeni bozuluyooBugün anladım ki ben hiç dışarı çıkmıyormuşum :)) hem bebek durmadı hemde perşembe diye tuttum kendimi valla.. yoksa bikaç bişi daha yicektim :))
Hippo bunu beğendiMenumu vereyim
Kalkinca 2 kuru kayisi
Sabah 10.30
Tam tahilli ekmek ve beyaz peynirle tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Kapya biber
Ara 15.00
1 bardak tarcinli süt
1 küçük elma
Ara 17.00
5 çiğ badem
Aksam 18.15
6 yk ispanak
Salata
Su:3 bitti
Bende evi ısıtmadım geçen yıl alt üst takmayınca bu yıl taşınacağım kendi evim ama binada çocuk yok kızım sıkılıyor siteye taşınacağım
Aynen sitede çocuk büyütmek çok rahat
İyi kurtarmissin gerçekten yarinin cuna olmasi frenlemisKızlar bugün halama davetliydim.. en hafif şekilde kurtardığımı düşünüyorum
Uyanınca 1 incir 1 ceviz
Kahvaltı 11.30da
2 yumurta ile omlet
7 zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
Kapya biber
Öğle 15.30da..
1 servis kaşığı etli buğdaylı pilav
Kabaklı patatesli yoğurtlu meze
Salata
1 kk börek(1lokma)
Şekersiz çay
Bu saatten sonra bişi yemem inş.. türk kahvesi ve az sütlü granül kahve içerim
Yarin bi 2 kilo daha gitmis olamaz mi olabilir :)Sabah 8 limonlu su
9:30 kahvaltı haşlanmış yumurta, 1kk peynir domates salatalık biber maydanoz 4zeytin yarım dilimden az ekmek yeşil çay
11:30 1 kase yoğurt
Öğlen bebişin yanında uyuya kalmışım kaçtı.
15 2 incir 1 ceviz yeşil çay
17 1 parça haşlama et bol salata, 1 kase yoğurt
Suyu yazmıyorum artık hergün 3 _ 4 litre arası içiyorum
Bugün anladım ki ben hiç dışarı çıkmıyormuşum :)) hem bebek durmadı hemde perşembe diye tuttum kendimi valla.. yoksa bikaç bişi daha yicektim :))
Benimki ateşlendi.. zati belliydi. Normalde de yaramaz ama bugün hiç durmadı orda.. başıma ağrı girdi ..bi yandan da bebişi sallıyorum uyusun diye.. birazdan bi ağrı kesici içerim..Ay oğlan telefona baktirtmadi su an bunlari kucagimda onu uyutmaya calisirken yazıyorum. Daha mutfagimi bile toplamadim.Ağlamak istiyorum.
Çok geçmiş olsun canım sana da bebise deBenimki ateşlendi.. zati belliydi. Normalde de yaramaz ama bugün hiç durmadı orda.. başıma ağrı girdi ..bi yandan da bebişi sallıyorum uyusun diye.. birazdan bi ağrı kesici içerim..
Olamazİyi kurtarmissin gerçekten yarinin cuna olmasi frenlemis
Yarin bi 2 kilo daha gitmis olamaz mi olabilir :)
Disari cikmak cok kotu hele misafirlikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?