ooo sigara hemen şurda yerimi alayımYürü get
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo sigara hemen şurda yerimi alayımYürü get
Ben sigara kullanmamooo sigara hemen şurda yerimi alayım
Seni de başlatalım sigara iştah kesiyor meta yı hızlandırıyor gel gel başlaBen sigara kullanmam
Sizde kullanmasanız keşke, Disipline Girmis BirKadin maaşallahı var bu konuda
Seni de başlatalım sigara iştah kesiyor meta yı hızlandırıyor gel gel başla
Düşünmem lazımDisipline Girmis BirKadin
KAnka ne zaman görüşelim cumartesi olur mu sahil yaparıkkkk
Oooo hemen üfff daha yataktan çıkmadım kalkıp içeyim bariooo sigara hemen şurda yerimi alayım
Ya çok zevkliydi ama seni kullanırken biliyomusun, bir daha yapalımDüşünmem lazım
Kullandım beni, hazmedemiyorum
Allah aşkına kaçta yattın yine geceOooo hemen üfff daha yataktan çıkmadım kalkıp içeyim bari
Ya çok zevkliydi ama seni kullanırken biliyomusun, bir daha yapalım
Haberleşelimm
2,5 ta yattım . Ben senin gibi tavuk muyum he la sorma ben nasıl sabahları kalkıp yola gitçemAllah aşkına kaçta yattın yine gece
Okullar açılınca görücem seni üniversiteli olmak nasıl bişi gör bakem yorucu olur diye düşünüyorum sınavlar felan..
YAtarsın erkenden artık
Seni ben yeriimmmm, hayatımda ki tek aşkktır bu.My SouL bu benim minnoş
Bende 11.00 yattım akşam.2,5 ta yattım . Ben senin gibi tavuk muyum
ye onu yeSeni ben yeriimmmm, hayatımda ki tek aşkktır bu.
İnanıyorum bir gün bir ev tutup sırf bir odasını ona tahsis edeceğim. Klimalı olaraktan:) seni yerimm
Çok seviyorum ben köpekleri , özellikle de huskyye onu ye
Ben de canım en zayıf noktam diyebilirim hayvanlar özellikle de köpekler. Can onlar inşallah senin de olur en yakın zamanda sen çok güzel bakarsın sevgi var çünkü içindeÇok seviyorum ben köpekleri , özellikle de husky