Teşekkür ederim canimOo süper
Yaaaaa çok sevindim varya ne zamandır ilk defa eksi görmek mutlu etti beni sabah dikkat edicem bunlara artık yemicemmmmKız az kaldı seninde 70lere :))
Yok be kuzummm seninde süper eksi yaaa 100 gram da olsa sahaneee görmek mutlu ediyor insanı ahahahaSenin kadar olmasada tebrik ediyorum senide çok güzel kilo vermişsin
Teşekkür ederim bende
Gel bebeğim gel.
Günaydıoınnnnnnn
ALINTılarımla geliyrum daaa
Aaaa regl zamanı tamam ödemdir kuzum. Eegl bitince de güzel eksiler gelirrrRegl olmama bir kaç gün kaldı okadar şişim ki... Bayramda dikkat etmeye çalışıcamm ..
Annemle haftasonu maydanoz suyu içtikona devam edicem ödem iyi atıyormuş o ...
Günaydınnnnnn şuan evde yatağımdan yazıyorum bu satırlarıGünaydınnnn zayıf hatunlarr
Benim gibi bugün işe gelen var mıııı
Tamam canım öyle yiyince zaten sıkıntı yok kendini frenleyip tadımlık yemişsin harikasın iradene alkışşşşşşşValla evde olsam yemedim bu kadar ama kaşık dediysem de lokma hesabı yani o pilavda patates sadece iki tanecik ki aç kalktım sofradan
Oha ohaaaaaa ne güzel bir eksi bu sabah sabah kilo vermenin canına okumuşsun. D emek ki tuz ve şeker tok ekmek yoksa sana faydasıııııı böyle eksiler olacak tebriklerrrGünaydın canlarrrrrrEki Görüntüle 2038460 82.4 Du cuma ben kilo vermiş mi olmuşum şimdi
Günaydın marlincim aminnnnnnHerkese günaydin kizlar
Yeni hafta hepimize bol eksiler getirsin insallah
Bak yine harika kahvaltı. Böyle devam edince tabi güzel eksiler geliyor cuma da sallayacaksın uraları eksi ile hadi bakalımKahvaltım an itibariyle bitti yazalım
İki dilim peynir
6 zeytin
Bir küçük domates
Bir salatalık
Bir tutam nane
Bir tutam semizotu
bir tane biber
İki küçük sucuk
Bir bardak şekersiz çay
Tabiki ekmeksiz
Üzerine iki bardak su
Amin canımmmm inanıyorum sana. İnan tartıdaki eksi görmenin mutluluğunu hiçbir yemek vermeyecek bizeResmen kendime pranga vurdum çok fena aç kalkıyorum yemekten şu içiyorum ama 20 dakika sonra tok oluyorum şuan iyiyim birde sporla taclandirip sikilasicam insallah
Esraaaaaaaa bravoooo alkışşşşş bu ne kızzzzz
Miu kim ki......hippotalamus gelmissss ♡♡♡
Heee yatıyodum yeni kalktım aykiiiiiiz @MiuLego yatiyin mu yoksa
Harika kilo vermişsin susssssSenin kadar olmasada tebrik ediyorum senide çok güzel kilo vermişsin
Teşekkür ederim bende
İşte buuuuuuuuYaaaaa çok sevindim varya ne zamandır ilk defa eksi görmek mutlu etti beni sabah dikkat edicem bunlara artık yemicemmmm
Aynnnneeeeennnnnnnn
İçelim güzelleşelim eriyelimmmmmmSu iç suuuuuuuuuu hadiiiiiii
Bu arada sadece şekeri birakabildim birde ekmek tuz hala devam tek aşkım o benim kocamdan sonra ahahahahaha ama birakicam yakında inşallah kuzumm çok mutlu oldum çok sevindimAaaa regl zamanı tamam ödemdir kuzum. Eegl bitince de güzel eksiler gelirrr
Günaydınnnnnn şuan evde yatağımdan yazıyorum bu satırları
Tamam canım öyle yiyince zaten sıkıntı yok kendini frenleyip tadımlık yemişsin harikasın iradene alkışşşşşşş
Oha ohaaaaaa ne güzel bir eksi bu sabah sabah kilo vermenin canına okumuşsun. D emek ki tuz ve şeker tok ekmek yoksa sana faydasıııııı böyle eksiler olacak tebriklerrr
Günaydın marlincim aminnnnnn
Bak yine harika kahvaltı. Böyle devam edince tabi güzel eksiler geliyor cuma da sallayacaksın uraları eksi ile hadi bakalım
Amin canımmmm inanıyorum sana. İnan tartıdaki eksi görmenin mutluluğunu hiçbir yemek vermeyecek bize
Esraaaaaaaa bravoooo alkışşşşş bu ne kızzzzz
Miu kim ki......
Heee yatıyodum yeni kalktım ay
Harika kilo vermişsin susssss
İşte buuuuuuuu
Aynnnneeeeennnnnnnn
İçelim güzelleşelim eriyelimmmmmm
@Zms kaya kız sen ne güzel eksi görmüşsüüünnn yaşasınnnn. Regl ödemi o sendeki regl bitince harika eksi gelecek demiştim inandın mı artıkkkkkk? Hoşgeldin 6 larrrr :) bir daha 7 leri görmek yasak sana ona göre!
@yumaknuro kuzum yoğunluğunda yine eksi gelmiş harikasınnnnn hadi yoğunluk bitsin de bizle daha sık ol
@Sily ohhhh eksinin şerefine dannnnsssss@tevafuk55 kız ekside misin artıda mı?
Ay kızlar çooook mutlu oldum HARİKASINIZ onlar ne güzel eksiler öyle
Kahvaltıda ekmek yemiyorsun akşam öğününde mi yiyorsun? Tam buğday ekmek zaten demi sorun ypk. Tuz da tamamen bırakma zaten yemeklerdeki tuz hariç diğer şeylere ekstra dökme yeterBu arada sadece şekeri birakabildim birde ekmek tuz hala devam tek aşkım o benim kocamdan sonra ahahahahaha ama birakicam yakında inşallah kuzumm çok mutlu oldum çok sevindim
Keyif civarası içecem şimdi
Yok kuzum hiç ekmek yemiyorum şekerde koymuyorum sadece tuz işte bende ondan vazgeçemiyorum 5 gündür bir lokma ekmek yedim ucundan o da üç gün onceKahvaltıda ekmek yemiyorsun akşam öğününde mi yiyorsun? Tam buğday ekmek zaten demi sorun ypk. Tuz da tamamen bırakma zaten yemeklerdeki tuz hariç diğer şeylere ekstra dökme yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?