Sensin ŞİŞKO

İşte kahvaltı budur zamanlar yıllarca niye şeker atmışım diceksin inan.. bende şimdi 1 şekerli bile içemiyorum..

İşte kahvaltı budur zamanlar yıllarca niye şeker atmışım diceksin inan.. bende şimdi 1 şekerli bile içemiyorum..

Valla yaaa gerçekten biliyomusun ben ekmek çok yiyordum şimdi anladinmi ekmeksiz de doyuluyormus yaaa inşallah şeker kullanmicam birdaha

bu menüye bide dereotu ekliyorum unutmusum

Kuzum ona sağlıklı yediğin bebeğe faydası olan şeyleri anlat doktorlar da bunları öneriyor de tam buğday yiyorum daha sağlıklı de. Yediğin cevizleri göster:) tahinli pekm3z bir kaşık evet faydalı ama tahinli coregin bir katkısı yok ki... bunlati şöyle bence.
Harika olmuş canım afiyet olsun
Biriniz bana türk kahvesi yapsa ya
Ben ben ben

Geleyim miii hazır mıııııı

Kadın doğuma gidince doktorla konustur yani gözleme hamur çocuğa faydası varmı yani sağlıksız beslenme2 olmazmi falan hamur reflu falan yapar öyle de sağlıklı şeylerden istediğin kadar ye

Tebrik ediyoru. M kahvaltı süper çay daha super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…