• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Ben kahvaltımı yaptım oldukça doyurucu iki yuumurtali peynirli 1 dilim ekmekli :kk77:

Yarın saate kahve içerim hadi sizde eşlik edin bana :KK66: bitki çayımı da dmeleyeyim :kahve:

Günün kalanı ise ayran detoksu :sus:
Ooooo kahve miii alırım yerimi:kahve:
Birki çayı ne içeceksin peki

Evet sabah tartıldım ve tartıda tam 48 olmuşum 2 gündür 48.2 gidiyorduk sevindim :) Bugün geç kalktım saat 11 di :olamaz:
anneme kahvaltı hazırladım önüne koydum oğluma tost yaptım önüne koydum. şimdi de kendime limonlu su yaptım önüme koydum :KK45: şimdi ben bugünü planladım yumurtam haşlanıyor. annemin az tuzlu zeytini ve biraz salatalıkla doyarım. hatta aç bile değilim zaten :halay: Annemin öğle yemeğini verdikten onra oğlumu biikletine oturttuğum gibi yürüye yürüye kuaförüme gitmeyi düşünüyorum. hızlı tempo yürürsem yarım saat gidiş yarım saatte dönüş yaparım sanırım. biraz yanıp biraz terlemek süper olacak. ama ben maydanozlu yoğurdumu gitmeden mi yesem ki kahvaltıyla arası 1 saat olacak. dönünce mi yesem bilemedim:emir_bebek:
Gitmeden ye kuzum tebrik ederim kilo düşmüş iştw :)
Aç aç dışarı çıkılımca göz dönebiliyor. Yolda dışarıda da booool boool su içersin sıfır açlık olur

Ya bana akıl verin canım maydonoz istiyor diyorum diyet için söylüyorsun diyor cidden dünde çok istiyordu yumurta içine koydum bugünde limonlayın yiyeceğim dünkü yediğim pide o kadar rahatsız etti ki halbu ki 2 küçük dilim anlamıyor adam ya
Midem yanıyor cidden böyle şeylere midem alışkın değil iyice kötü oluyorum aç kalmıyorum kalmıcam da söz veriyorum falan desen ikna olmaz mı? Besleyici şeyler de yedirmeye çalışmıyor ki adam sana :(

Hayırlı olsun canım sağ alim al kucağına inşallah. ilk bebek mi? kaç aylık oldu? Ben de genel olarak zararlı zannettim aman kilo vereyim derken almayayım :) zararlıysa yeme ama aşeriyor olabilirsin.
8 hafta bitti canım 9un içine girdik 2. Bebek inşallah rabbim izni ile canım çok çekiyor ya çok as yedim ben

Gitmeden ye kuzum tebrik ederim kilo düşmüş iştw :)
Aç aç dışarı çıkılımca göz dönebiliyor. Yolda dışarıda da booool boool su içersin sıfır açlık olur
Öyle yapayım bari kuaförümün olduğu caddede çok fazla restoran var yemekler kokular aklımı çelmesin :D

Midem yanıyor cidden böyle şeylere midem alışkın değil iyice kötü oluyorum aç kalmıyorum kalmıcam da söz veriyorum falan desen ikna olmaz mı? Besleyici şeyler de yedirmeye çalışmıyor ki adam sana :KK43:
Şimdi öğlen diyeceğim aynen bunları 1 sen sonra Leslie yapayım yapışmasın bunlar baba

kahvaltı geliyorr
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
İki dilim peynir
6 zeytin
Üç kaşık pul biberli yoğurt en sevdiğim
Ve asıl bomba ben bugün ilk defa çayımı şekersiz içtim kizlarrrrrrr 3 bardak su içtim bide:KK24:
Harikaaaaaaa:rolleyes:

kahvaltı geliyorr
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
İki dilim peynir
6 zeytin
Üç kaşık pul biberli yoğurt en sevdiğim
Ve asıl bomba ben bugün ilk defa çayımı şekersiz içtim kizlarrrrrrr 3 bardak su içtim bide:KK24:
İşte kahvaltı budur ;) zamanlar yıllarca niye şeker atmışım diceksin inan.. bende şimdi 1 şekerli bile içemiyorum..

Back