GünaydııınnnnHerkese günaydin kizlar
Mutlu pazarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydııınnnnHerkese günaydin kizlar
Mutlu pazarlar
Öğün saatlerini de yaz tuzum ruhum emi. Menün güzel cıss ı bile güzel sporunu da listeye eklemeyi unutma emiGunaydinnnnnnnnnnnmnmmm akşam menüsünü vermeden uyuya kalmışım evet dünkü menü
Sabah
3 dilim peynir
İki haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
5 zeytin
Bir bardak çay
Üç kaşık pul biberli yoğurt
Tabiki ekmek yok
Öğle
Yemek yemedim bir armut yedim
Aksam
Bir patates bir havuç bir soğanla hasladigim bir kanat ve kanat ucu yedim
İki kasikcik üzeri yoğurtlu saksuka yedim cıs olabilir bu benim icin
Bir bardak ayran
Nerden baksan 2 buçuk litre su
Bir saat yürüyüş
Günaydın eveeeet ben muz süt detoksu yapcam bugün o yüzdeeenGünaydın kizlaaarrrrr
Yarın tartı kontrol var haberiniz olsuuuunnnnnn
Aaaaa şimdiye kadar senden gelen en sevdiğim kahvaltın bu kaya süperkahfaltiim
saat 10
1 bardk. cay
2 haslasmis yumurta
3 yaprak marul
2 dilim domates
1 kk peynir
2bardak su
Benim hahahhaNe güzel birşeyi ya varya süper ötesi korkunç
Bunu akıl eden arkadaşımı tebrik ediyorum.
Ben şahsen kendi günlugumde sırf hafta sonu kaçamak olur diye tartı gününü cumartesi yaptım
Lafta kaçamak yaparsa. Haftaya kadar arada erir diye
Ama şimdi buraya yazacağı. IÇIN hafta sonuda dikkat etmeliyim çok iyi düşünmüşsünüz
Ay ne kadar kötü davranıypruz dimi aslında bedenimize..
Yarında mi tartiliyoruz kizz
Cevap verilmiş anlaşılmış dağılabilirsiniz:)hani cumaydi ya :/
Sorsana cnm bunların hangisi bebeğimize sağlıklı?? Yumurta, peynir, zeytin süt varken deKızlar ya eşim hamilelik te çok dikkat etmemi istemiyor kahvaltıda beni çok zorladı ya ne yapayım akıl verin bana
Sabah ki yediklerim
1 lokma simit
1 lokma tahinli simit
1 petibör büyüklüğünde gözleme
2 tane susamlı çubuk şeklinde kurabiye
Bunları yemeden ayrılmadı başımdan ya çok moralim bozuldu
Maydonoz yemeeee....Ya bana akıl verin canım maydonoz istiyor diyorum diyet için söylüyorsun diyor cidden dünde çok istiyordu yumurta içine koydum bugünde limonlayın yiyeceğim dünkü yediğim pide o kadar rahatsız etti ki halbu ki 2 küçük dilim anlamıyor adam ya
Onları yedim canım diğerlerini üzerine zorla yedirdi dr a söyleyeyim konuşsun bununlaSorsana cnm bunların hangisi bebeğimize sağlıklı?? Yumurta, peynir, zeytin süt varken de
Ay canım çok çekiyor anlatmamMaydonoz yemeeee....
ama maydanoz ödem atıyormuş yağ yakıyormuş diye duydum ben. yoğurt maydanoz ve pulbiber karıştırıp hergün yiyecektim ben. yemiyeyim mi ben :)Maydonoz yemeeee....
Canım ben hamileyim hamilelere önerilmiyor çok fazla o yüzden bana hippocan yeme dedi sen yiyebilirsin tabi kiama maydanoz ödem atıyormuş yağ yakıyormuş diye duydum ben. yoğurt maydanoz ve pulbiber karıştırıp hergün yiyecektim ben. yemiyeyim mi ben :)
Hayırlı olsun canım sağ alim al kucağına inşallah. ilk bebek mi? kaç aylık oldu? Ben de genel olarak zararlı zannettim aman kilo vereyim derken almayayım :) zararlıysa yeme ama aşeriyor olabilirsin.Canım ben hamileyim hamilelere önerilmiyor çok fazla o yüzden bana hippocan yeme dedi sen yiyebilirsin tabi ki