• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Gunaydinnnnnnnnnnnmnmmm akşam menüsünü vermeden uyuya kalmışım evet dünkü menü
Sabah
3 dilim peynir
İki haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
5 zeytin
Bir bardak çay
Üç kaşık pul biberli yoğurt
Tabiki ekmek yok:KK20:
Öğle
Yemek yemedim bir armut yedim
Aksam
Bir patates bir havuç bir soğanla hasladigim bir kanat ve kanat ucu yedim
İki kasikcik üzeri yoğurtlu saksuka yedim cıs olabilir bu benim icin:KK62:
Bir bardak ayran
Nerden baksan 2 buçuk litre su
Bir saat yürüyüş :KK55:
Öğün saatlerini de yaz tuzum ruhum emi. Menün güzel cıss ı bile güzel sporunu da listeye eklemeyi unutma emi

Ne güzel birşeyi ya varya süper ötesi korkunç :eek::skandal:
Bunu akıl eden arkadaşımı tebrik ediyorum.
Ben şahsen kendi günlugumde sırf hafta sonu kaçamak olur diye tartı gününü cumartesi yaptım :sus:
Lafta kaçamak yaparsa. Haftaya kadar arada erir diye
:KK53::KK53::KK53:
Ama şimdi buraya yazacağı. IÇIN hafta sonuda dikkat etmeliyim çok iyi düşünmüşsünüz :KK52:
Benim hahahha:KK53::KK17:

:spor::KK49:26 ağustos spor tablosu:spor::KK49:

1.hippo:
2 mil leslie: 60 puan
200 ip: 40 puan
Toplam: 100 puan

2. Miu
SIFIR PUAN. Dün yürümekten ayak altlarım şişti ama dünün puanı da sıfır. Çünkü spora vakit ayırıp spor yapmak için spor yapınca puan var. Ama yarın bomba gibi geliyorum sporda
3.Esra_4378
Leslie 2 mil :60 puan
200 bolgesel:40 puan
Toplam :100

4. Gulbe
Leslie 3 mil 90 p
15 dk koşu 60 p
Toplam 150 p

5. Tuzsuz ruh
60 dk yürüyüş: 60 puan

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sabah tartıldım ve tartıda tam 48 olmuşum 2 gündür 48.2 gidiyorduk sevindim :) Bugün geç kalktım saat 11 di :olamaz:
anneme kahvaltı hazırladım önüne koydum oğluma tost yaptım önüne koydum. şimdi de kendime limonlu su yaptım önüme koydum :KK45: şimdi ben bugünü planladım yumurtam haşlanıyor. annemin az tuzlu zeytini ve biraz salatalıkla doyarım. hatta aç bile değilim zaten :halay: Annemin öğle yemeğini verdikten onra oğlumu biikletine oturttuğum gibi yürüye yürüye kuaförüme gitmeyi düşünüyorum. hızlı tempo yürürsem yarım saat gidiş yarım saatte dönüş yaparım sanırım. biraz yanıp biraz terlemek süper olacak. ama ben maydanozlu yoğurdumu gitmeden mi yesem ki kahvaltıyla arası 1 saat olacak. dönünce mi yesem bilemedim:emir_bebek:

Kızlar ya eşim hamilelik te çok dikkat etmemi istemiyor kahvaltıda beni çok zorladı ya ne yapayım akıl verin bana
Sabah ki yediklerim
1 lokma simit
1 lokma tahinli simit
1 petibör büyüklüğünde gözleme
2 tane susamlı çubuk şeklinde kurabiye
Bunları yemeden ayrılmadı başımdan ya çok moralim bozuldu

Ya bana akıl verin canım maydonoz istiyor diyorum diyet için söylüyorsun diyor cidden dünde çok istiyordu yumurta içine koydum bugünde limonlayın yiyeceğim dünkü yediğim pide o kadar rahatsız etti ki halbu ki 2 küçük dilim anlamıyor adam ya

Kızlar ya eşim hamilelik te çok dikkat etmemi istemiyor kahvaltıda beni çok zorladı ya ne yapayım akıl verin bana
Sabah ki yediklerim
1 lokma simit
1 lokma tahinli simit
1 petibör büyüklüğünde gözleme
2 tane susamlı çubuk şeklinde kurabiye
Bunları yemeden ayrılmadı başımdan ya çok moralim bozuldu
Sorsana cnm bunların hangisi bebeğimize sağlıklı?? Yumurta, peynir, zeytin süt varken de ;)

Ya bana akıl verin canım maydonoz istiyor diyorum diyet için söylüyorsun diyor cidden dünde çok istiyordu yumurta içine koydum bugünde limonlayın yiyeceğim dünkü yediğim pide o kadar rahatsız etti ki halbu ki 2 küçük dilim anlamıyor adam ya
Maydonoz yemeeee....

ama maydanoz ödem atıyormuş yağ yakıyormuş diye duydum ben. yoğurt maydanoz ve pulbiber karıştırıp hergün yiyecektim ben. yemiyeyim mi ben :)
Canım ben hamileyim hamilelere önerilmiyor çok fazla o yüzden bana hippocan yeme dedi sen yiyebilirsin tabi ki

Canım ben hamileyim hamilelere önerilmiyor çok fazla o yüzden bana hippocan yeme dedi sen yiyebilirsin tabi ki
Hayırlı olsun canım sağ alim al kucağına inşallah. ilk bebek mi? kaç aylık oldu? Ben de genel olarak zararlı zannettim aman kilo vereyim derken almayayım :) zararlıysa yeme ama aşeriyor olabilirsin.

Back