Ooooo kahve miii alırım yerimiBen kahvaltımı yaptım oldukça doyurucu iki yuumurtali peynirli 1 dilim ekmekli
Yarın saate kahve içerim hadi sizde eşlik edin banabitki çayımı da dmeleyeyim
Günün kalanı ise ayran detoksu
Gitmeden ye kuzum tebrik ederim kilo düşmüş iştw :)Evet sabah tartıldım ve tartıda tam 48 olmuşum 2 gündür 48.2 gidiyorduk sevindim :) Bugün geç kalktım saat 11 di
anneme kahvaltı hazırladım önüne koydum oğluma tost yaptım önüne koydum. şimdi de kendime limonlu su yaptım önüme koydumşimdi ben bugünü planladım yumurtam haşlanıyor. annemin az tuzlu zeytini ve biraz salatalıkla doyarım. hatta aç bile değilim zaten Annemin öğle yemeğini verdikten onra oğlumu biikletine oturttuğum gibi yürüye yürüye kuaförüme gitmeyi düşünüyorum. hızlı tempo yürürsem yarım saat gidiş yarım saatte dönüş yaparım sanırım. biraz yanıp biraz terlemek süper olacak. ama ben maydanozlu yoğurdumu gitmeden mi yesem ki kahvaltıyla arası 1 saat olacak. dönünce mi yesem bilemedim
Midem yanıyor cidden böyle şeylere midem alışkın değil iyice kötü oluyorum aç kalmıyorum kalmıcam da söz veriyorum falan desen ikna olmaz mı? Besleyici şeyler de yedirmeye çalışmıyor ki adam sanaYa bana akıl verin canım maydonoz istiyor diyorum diyet için söylüyorsun diyor cidden dünde çok istiyordu yumurta içine koydum bugünde limonlayın yiyeceğim dünkü yediğim pide o kadar rahatsız etti ki halbu ki 2 küçük dilim anlamıyor adam ya
8 hafta bitti canım 9un içine girdik 2. Bebek inşallah rabbim izni ile canım çok çekiyor ya çok as yedim benHayırlı olsun canım sağ alim al kucağına inşallah. ilk bebek mi? kaç aylık oldu? Ben de genel olarak zararlı zannettim aman kilo vereyim derken almayayım :) zararlıysa yeme ama aşeriyor olabilirsin.
Öyle yapayım bari kuaförümün olduğu caddede çok fazla restoran var yemekler kokular aklımı çelmesinGitmeden ye kuzum tebrik ederim kilo düşmüş iştw :)
Aç aç dışarı çıkılımca göz dönebiliyor. Yolda dışarıda da booool boool su içersin sıfır açlık olur
Şimdi öğlen diyeceğim aynen bunları 1 sen sonra Leslie yapayım yapışmasın bunlar babaMidem yanıyor cidden böyle şeylere midem alışkın değil iyice kötü oluyorum aç kalmıyorum kalmıcam da söz veriyorum falan desen ikna olmaz mı? Besleyici şeyler de yedirmeye çalışmıyor ki adam sana
Benim için no problem kuzum tartiliriz napalim baş koyduk bu yolaCevap verilmiş anlaşılmış dağılabilirsiniz:)
pardon kuzum tamam eklerim genelde yürüyüş benimki ama sukot yapcam kurksuzumle beraber birde ip atlama yazarimÖğün saatlerini de yaz tuzum ruhum emi. Menün güzel cıss ı bile güzel sporunu da listeye eklemeyi unutma emi
Allah bağışlasın annesi :) ben de 2 yi istiyorum ama olmadı8 hafta bitti canım 9un içine girdik 2. Bebek inşallah rabbim izni ile canım çok çekiyor ya çok as yedim ben
Ya kıyamam sanaaaaaŞimdi öğlen diyeceğim aynen bunları 1 sen sonra Leslie yapayım yapışmasın bunlar baba
Tamam canım dünkünğ ben ekledim sen bugünküleri akşam eklersin :)pardon kuzum tamam eklerim genelde yürüyüş benimki ama sukot yapcam kurksuzumle beraber birde ip atlama yazarim
Harikaaaaaaakahvaltı geliyorr
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
İki dilim peynir
6 zeytin
Üç kaşık pul biberli yoğurt en sevdiğim
Ve asıl bomba ben bugün ilk defa çayımı şekersiz içtim kizlarrrrrrr 3 bardak su içtim bide
Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin ilk çocuk kaç yaşındaAllah bağışlasın annesi :) ben de 2 yi istiyorum ama olmadıocağa kadar bekleyip tedaviye başlıycam. inşallah gerek kalmaz.
Ne yapayım kuzum istemiyorum kilo sonra olan bize oluyor sağlıksız bir anne olmak istemiyorumYa kıyamam sanaaaaa
Aynen öyle kuzum. Erkekler de bişey bilmeden neden karışır ki. Sanki onlar hamile.Ne yapayım kuzum istemiyorum kilo sonra olan bize oluyor sağlıksız bir anne olmak istemiyorum
Gel cnm ben yaparım :))Biriniz bana türk kahvesi yapsa ya
İşte kahvaltı budurkahvaltı geliyorr
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
İki dilim peynir
6 zeytin
Üç kaşık pul biberli yoğurt en sevdiğim
Ve asıl bomba ben bugün ilk defa çayımı şekersiz içtim kizlarrrrrrr 3 bardak su içtim bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?