Sensin ŞİŞKO

Ben kahvaltımı yaptım oldukça doyurucu iki yuumurtali peynirli 1 dilim ekmekli

Yarın saate kahve içerim hadi sizde eşlik edin bana bitki çayımı da dmeleyeyim

Günün kalanı ise ayran detoksu
Ooooo kahve miii alırım yerimi
Birki çayı ne içeceksin peki

Gitmeden ye kuzum tebrik ederim kilo düşmüş iştw :)
Aç aç dışarı çıkılımca göz dönebiliyor. Yolda dışarıda da booool boool su içersin sıfır açlık olur

Midem yanıyor cidden böyle şeylere midem alışkın değil iyice kötü oluyorum aç kalmıyorum kalmıcam da söz veriyorum falan desen ikna olmaz mı? Besleyici şeyler de yedirmeye çalışmıyor ki adam sana

Hayırlı olsun canım sağ alim al kucağına inşallah. ilk bebek mi? kaç aylık oldu? Ben de genel olarak zararlı zannettim aman kilo vereyim derken almayayım :) zararlıysa yeme ama aşeriyor olabilirsin.
8 hafta bitti canım 9un içine girdik 2. Bebek inşallah rabbim izni ile canım çok çekiyor ya çok as yedim ben

Gitmeden ye kuzum tebrik ederim kilo düşmüş iştw :)
Aç aç dışarı çıkılımca göz dönebiliyor. Yolda dışarıda da booool boool su içersin sıfır açlık olur
Öyle yapayım bari kuaförümün olduğu caddede çok fazla restoran var yemekler kokular aklımı çelmesin

Şimdi öğlen diyeceğim aynen bunları 1 sen sonra Leslie yapayım yapışmasın bunlar baba

Harikaaaaaaa

İşte kahvaltı budur zamanlar yıllarca niye şeker atmışım diceksin inan.. bende şimdi 1 şekerli bile içemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…