• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

kahvaltı geliyorr
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
İki dilim peynir
6 zeytin
Üç kaşık pul biberli yoğurt en sevdiğim
Ve asıl bomba ben bugün ilk defa çayımı şekersiz içtim kizlarrrrrrr 3 bardak su içtim bide:KK24:
İşte kahvaltı budur ;) zamanlar yıllarca niye şeker atmışım diceksin inan.. bende şimdi 1 şekerli bile içemiyorum..

kahvaltı geliyorr
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
İki dilim peynir
6 zeytin
Ve asıl bomba ben bugün ilk defa çayımı şekersiz içtim kizlarrrrrrr 3 bardak su içtim bide:KK24:
İşte kahvaltı budur ;) zamanlar yıllarca niye şeker atmışım diceksin inan.. bende şimdi 1 şekerli bile içemiyorum..

İşte kahvaltı budur :KK66: zamanlar yıllarca niye şeker atmışım diceksin inan.. bende şimdi 1 şekerli bile içemiyorum..
Valla yaaa gerçekten biliyomusun ben ekmek çok yiyordum şimdi anladinmi ekmeksiz de doyuluyormus yaaa inşallah şeker kullanmicam birdaha

kahvaltı geliyorr
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
İki dilim peynir
6 zeytin
bu menüye bide dereotu ekliyorum unutmusum

Kızlar ya eşim hamilelik te çok dikkat etmemi istemiyor kahvaltıda beni çok zorladı ya ne yapayım akıl verin bana
Sabah ki yediklerim
1 lokma simit
1 lokma tahinli simit
1 petibör büyüklüğünde gözleme
2 tane susamlı çubuk şeklinde kurabiye
Bunları yemeden ayrılmadı başımdan ya çok moralim bozuldu
Kuzum ona sağlıklı yediğin bebeğe faydası olan şeyleri anlat doktorlar da bunları öneriyor de tam buğday yiyorum daha sağlıklı de. Yediğin cevizleri göster:) tahinli pekm3z bir kaşık evet faydalı ama tahinli coregin bir katkısı yok ki... bunlati şöyle bence.
kahvaltı geliyorr
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
İki dilim peynir
6 zeytin
Harika olmuş canım afiyet olsun ;)
Biriniz bana türk kahvesi yapsa ya:confused:
Ben ben ben :rolleyes:

Kuzum ona sağlıklı yediğin bebeğe faydası olan şeyleri anlat doktorlar da bunları öneriyor de tam buğday yiyorum daha sağlıklı de. Yediğin cevizleri göster:) tahinli pekm3z bir kaşık evet faydalı ama tahinli coregin bir katkısı yok ki... bunlati şöyle bence.

Harika olmuş canım afiyet olsun :KK66:

Ben ben ben :rolleyes:
Geleyim miii hazır mıııııı:rolleyes:

Geleyim miii hazır mıııııı:rolleyes:
20170827_125655.png

Miusum birtane de sana yaparım sonra koyu bir sohbete dalarız:)

Kızlar ya eşim hamilelik te çok dikkat etmemi istemiyor kahvaltıda beni çok zorladı ya ne yapayım akıl verin bana
Sabah ki yediklerim
1 lokma simit
1 lokma tahinli simit
1 petibör büyüklüğünde gözleme
2 tane susamlı çubuk şeklinde kurabiye
Bunları yemeden ayrılmadı başımdan ya çok moralim bozuldu
Kadın doğuma gidince doktorla konustur yani gözleme hamur çocuğa faydası varmı yani sağlıksız beslenme2 olmazmi falan hamur reflu falan yapar öyle de sağlıklı şeylerden istediğin kadar ye

kahvaltı geliyorr
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
İki dilim peynir
6 zeytin
Tebrik ediyoru. M kahvaltı süper çay daha super

Back