Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarında mi tartiliyoruz kizzGünaydın kizlaaarrrrr
Yarın tartı kontrol var haberiniz olsuuuunnnnnn
hani cumaydi ya :/Günaydın kizlaaarrrrr
Yarın tartı kontrol var haberiniz olsuuuunnnnnn
Şakşuka cıs değil canım afiyet olsun ama yavaş yavaş patatesi hayatından çıkar emiGunaydinnnnnnnnnnnmnmmm akşam menüsünü vermeden uyuya kalmışım evet dünkü menü
Sabah
3 dilim peynir
İki haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
5 zeytin
Bir bardak çay
Üç kaşık pul biberli yoğurt
Tabiki ekmek yok
Öğle
Yemek yemedim bir armut yedim
Aksam
Bir patates bir havuç bir soğanla hasladigim bir kanat ve kanat ucu yedim
İki kasikcik üzeri yoğurtlu saksuka yedim cıs olabilir bu benim icin
Bir bardak ayran
Nerden baksan 2 buçuk litre su
Bir saat yürüyüş
Bugün olmuş canım yanına kuruyemiş de ekledik mi süper bir kahvaltı olurkahfaltiim
saat 10
1 bardk. cay
2 haslasmis yumurta
3 yaprak marul
2 dilim domates
1 kk peynir
2bardak su
Menün güzel ama öğlen az olmuş sankiGunaydinnnnnnnnnnnmnmmm akşam menüsünü vermeden uyuya kalmışım evet dünkü menü
Sabah
3 dilim peynir
İki haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
5 zeytin
Bir bardak çay
Üç kaşık pul biberli yoğurt
Tabiki ekmek yok
Öğle
Yemek yemedim bir armut yedim
Aksam
Bir patates bir havuç bir soğanla hasladigim bir kanat ve kanat ucu yedim
İki kasikcik üzeri yoğurtlu saksuka yedim cıs olabilir bu benim icin
Bir bardak ayran
Nerden baksan 2 buçuk litre su
Bir saat yürüyüş
hani cumaydi ya :/
İlk sayfayı okudunuz mu kızlar orda yazıyor aslında Pazartesi kontrol tartısı güzel birşey h sonu kaçamaklarını önlüyorYarında mi tartiliyoruz kizz
kuru yemis almak lazim ya ewsde yok:/Bugün olmuş canım yanına kuruyemiş de ekledik mi süper bir kahvaltı olur
kahfaltiim
saat 10
1 bardk. cay
2 haslasmis yumurta
3 yaprak marul
2 dilim domates
1 kk peynir
2bardak su
hiiiii anladim :)İlk sayfayı okudunuz mu kızlar orda yazıyor aslında Pazartesi kontrol tartısı güzel birşey h sonu kaçamaklarını önlüyor
yuppiiiiiiiiiiiii ☆☆☆♡Süpersin
Ne güzel birşeyi ya varya süper ötesi korkunçİlk sayfayı okudunuz mu kızlar orda yazıyor aslında Pazartesi kontrol tartısı güzel birşey h sonu kaçamaklarını önlüyor
KesinlikleNe güzel birşeyi ya varya süper ötesi korkunç
Bunu akıl eden arkadaşımı tebrik ediyorum.
Ben şahsen kendi günlugumde sırf hafta sonu kaçamak olur diye tartı gününü cumartesi yaptım
Lafta kaçamak yaparsa. Haftaya kadar arada erir diye
Ama şimdi buraya yazacağı. IÇIN hafta sonuda dikkat etmeliyim çok iyi düşünmüşsünüz
Tek patates küçüktü o da yedigimŞakşuka cıs değil canım afiyet olsun ama yavaş yavaş patatesi hayatından çıkar emi
hiç acıkmadım ama mecbur yedim onuda öğün atlamamak için canimMenün güzel ama öğlen az olmuş sanki
Bayıldım buna çoooook doğru çool güZel bi yazıEki Görüntüle 2038213 kendine söz verdin donemezsin kendinemi ihanet edeceksin
Kendine iyi davran
Bedeninde taşıdığın bu fazlalıklardan kurtul
Senden büyük olduğu halde sana abla diye hitap eden komşundan kurtul
Önünden geçtiğin butiklerin vitrinlerinde sergilediği ıncecik kıyafetlere iç geçirerek bakmaktan kurtul
Kimse için değil kendin için yap
ÇÜNKÜ SEN BUNU HAKEDIYORSUN
Tamam canım bayrama kadar spronu yaz sadece :) sporauz olmaz tabikiiiiAaaaaaaaa kiz @MiuLego ben hergün yürüyüsümü yapiyorum spor olarak ana yazmiyorum.menü vermiyorum diye
Sporsuz olmaz kiiiii