- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Şekeri bıraktım canım çayda kahvede ... yemeklerde de çok az ekstra hiç atmam.. Domatese salatalığa yumurtaya zati atmam..Kızlar tuz ve şeker durumunuz nasıl yaaaa şeker sadece çay kaşığı in ucuyla kullanıyorum ama tuz düşük tansiyondan dolayı bırakamadım
Tansiyonum düşük benim nasıl birakicamŞekeri bıraktım canım çayda kahvede ... yemeklerde de çok az ekstra hiç atmam.. Domatese salatalığa yumurtaya zati atmam..
Şükürler olsun cnm.. bi daha görmem inşallah. .hippotalamus tebrik ederim arkadaşım sonunda 8 li rakamlar bitti gözün aydın kuzum
Benimde düşük canım... zati yemeklere azda olsa tuz atıyorum. . O da ihtiyacımı karşılıyo..Tansiyonum düşük benim nasıl birakicam
Bırakırım inşallah yaaa kafaya koydum bu sefer kesinBenimde düşük canım... zati yemeklere azda olsa tuz atıyorum. . O da ihtiyacımı karşılıyo..
Amin canım inşŞükürler olsun cnm.. bi daha görmem inşallah. .
Orda kıyafetlerle falan tartılıyoruz.. ondan fazla çıkabilir. . Bugün evde kaç çıktın? ?Ben bugün dr gittim bebişin kalp atışları için ay orada tam 2.5 kg fazla çıktım ama spor yapma yürüyüş yap dedi Leslie de yürüyüş dimi yeme düzenimi anlattım sıkıntı Yök gayet iyi dedi ilk 6 ay kilo almasam da sıkıntı Yök Muş
Orda kıyafetlerle falan tartılıyoruz.. ondan fazla çıkabilir. . Bugün evde kaç çıktın? ?
Senin kiloya düşmem lazım yaaaaaaaaaaaaaa52.2 geldim mezun olamadim mi ben simdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?