• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

:110:****25 AĞUSTOS CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM KAPIŞMASI****:rolleyes:

@MiuLego (54.3/54.5/+0.2/-0.368) :KK43:
@tevafuk55 (64.9/
@hippotalamus (81/79.4/1.6/%1.97) :halay:
@Sily (63.5/62.5/1/ %1.574)
@inciakis (68.1/67.1/1/%1.46)

@eylul7158eylul (61.8/
@Zms kaya (71.0/
@kahve kitap ve ben (83.6/ Geçen cuma kilo bildirimin yok mu kahve senin? Bu önceki hafta kilosu?
@Margarikotin (53.8/52.2/1.6/%2.973)
@My SouL (53.2/53.7/+0.5/-0.939) :KK43:
@Gulbe seker (82.5/82.4/0.1/%0.12)

@yumaknuro (78.2/77.7/0.5/%0.639)
@marlin18
(61/
@hepsi-bu-kadar
(Başlangıç Kilo:??/ Başlangıç Tarihi: 20 Ağustos 2017 Hedef Kilo:?? Boy:1.63
@tuzsuz_ruh (Başlangıç Kilo:80/ Başlangıç Tarihi: 23 Ağustos 2017 Hedef Kilo:65 Boy:1.60
@3prensesannesi (Başlangıç Kilo:97/ Başlangıç Tarihi: 22 Ağustos 2017 Hedef Kilo:?? Boy:1.55

Yüzde Şu şekilde Hesaplanır:
(geçen cuma kilo-bu cuma kilo)*100)/geçen cuma kilosu
Canım benim başlangıç kilosunu 83 yazarmisin rica etsem bugünkü kilo 82.4 geçen tartildigim tartı yanlismis

KIZLAAR SİZİ ÖZLEDİMMMMM:KK200:
Geçmişe dönüp geliyorum şimdi telefondan olduğu kadarıyla anca oturdum popomun üzerine.

Bu arada yüksek lisans sonucu açıklandı bugün kabul aldım. Miu nuz artık antrenman ve hareket bilimleri alanında yüksek lisans öğrencisi bebeğimler :cool::rolleyes:

Geçmişe dönüp geliyorum şimdi telefondan olduğu kadarıyla anca oturdum popomun üzerine.

Bu arada yüksek lisans sonucu açıklandı bugün kabul aldım. Miu nuz artık antrenman ve hareket bilimleri alanında yüksek lisans öğrencisi bebeğimler :cool::rolleyes:
Owwwwww tebriklerrrrrrr:KK74::KK9:

Çok çok sevindim cnm ♡♡♡ başaracağına emindim :))

Tebrik Ederim miu ins başarılar diliyorum mesleğine uygun bir fiziğin var ne guzel

Bencede :KK66: desarj desarj dolaşırsın buralarda :KK70: biz de bi desarj olariz hissederiz senin motiveni bebemmmm.. iyi eglencelerrrrr
Eveeeet bomba gibi dönücem sahalaraaaa zateb harika kilolar verilmiş heyecanlıyım:rolleyes:
Hakikaten de görünmüyor cok küçük yazmissin:KK45::KK53::KK55::-)yağ kas ölçümü yaptırıyor.usun kasta kazanmış olanilirsin
Yaptırıyorum canım. Yağ vücudumda çok düşük çıktı kas oranım sabit ama sanırkm vücutta vercek kilo kalmadı benim
Geldim cnm geldim 2 gündür yoğunum tayin işleri fln uğraşıyorum bir de regl oldum ilk gün dediğim detoksu yaptım, tuvalete çok çıkarıyor ve iştahı kesiyor kesin ama o gün menemen yedim, midemi yaktı yine:kusmuk:bir ara doktora gideceğim, soğan, domates, salça, sıcak çorba, sucuk, kızartma, sarımsaklı yoğurt artık midemi yakıyor az yesem de. Neyse efendim dün de regl oldum , balon gibiyim şu an ama Allahtan kilo almadım.:KK76: Yalnız yarından itibaren yollardayız bu hafta biraz az paylaşımım olur muhtemelen affınıza sığınıyorum, 4 elti 1 görümce 7 çocuk bir evde olacağız, bakalım nasıl spor yapacağım, şu bayram geçse de rahatlasam.
Canım o yoğunluğa rağmen yine de harika bir eksidesin. Bu sözlerini unutmuyorum bir hafta spnra bizle daha çok olcaksın. Ve diyetini aksatma sakın emeklerin boşa gitmesin yumoşşşş. 4 elti 1 görümce ve 7 çocukşa iyi delirmeceler sanaaa hahahaha
dün çok kötü bir gün geçirdim aşırı stres sinir akşam diyet falan kalmadı maalesef (çekirdek abartılı pasta tatlı dondurma tatlı makarna salatası ufffffffffffff) :olamaz:
Kuzummmmm iyi misin şimdi? Kötü güne rağmen harika eksi gelmiş:rolleyes:
Allaaahhhhhh bütün iltifatları aldım :rolleyes: bende seni öperim ki :KK36::KK74: canım benim ne demek biz burada aileyiz :KK5:

Hayırlı yolculuklar minnoş tamam ye ama bari gunu erken kapat olur mu :KK60:
Seni daha da severim uleeeen
Merhaba arkadaşlar ben tartıldım ve umduğumdan iyi bir sonuç aldım. migrenimden dolayı fazla yedim ama domates salatalık ve patates 3lüsüne agırlık vemiştim. sanırım bana pek zararları dokunmamış :) 1-2 dilim ekmekte aramızda kalsın evet pazartesi sabahı tartıda 59.7 ydim. bugünü saymazsak 4 günlük diyet sonunda 58.2 olmuşum. 1.5 kilo gitmiş :) Ama bende daha çok bi fark yok hala tombul tombul geziyorum. bundan sonraki eksilerin bedenimede yansıyacağını düşünüyorum inşallah :)
Ah ahhhh sızlanıcı hepsi, mız mız hepsi kilo aldımcı hepsi ama sonuçççççç eksiiiiiiiii :) bravo canım. Bu sonuca haftaya daha da çok asılacaksın değil mi? Söz ver :işsiz:
Yaaaa seeey birazcik oyle oldu ogretmenim
Istedigim kiloya inince dun butun arkadaslarima hava atmakla gecirdim gunumu hahahahah
Gunaydin balim, saka bir yana islerim vardi.
Kk da islerim vardi.
Nasilsi
Margaaaaaa yoğundun biliyorummmmm
Ben iyiyim gezmelerdeyimmmm
Sen erimeye devammmmm :)
Kızlar tuz ve şeker durumunuz nasıl yaaaa şeker sadece çay kaşığı in ucuyla kullanıyorum ama tuz düşük tansiyondan dolayı bırakamadım
Şeker yok. Tuza da tatmadan atacak kadar aşırı düşkün bi insan olarak minimuma indirdim neredeyse ekstra katmıyorum hiçbirşeye. Diyette verdiğim onca emeğimi şeker ve tuz yüzünden çöpe atamam.
52.2 geldim mezun olamadim mi ben simdi ?
Hayıııııırrrrrrr 52.0 ı görmeden mezun etmemmmmm yine bizimlesin margaaaa:KK76:
Tansiyonum düşük benim nasıl birakicam
Şeker için ne bahanen var peki?
Tuzu sıfıra indirme sen ekstra tuz atma hiçbirşeye.
82.4 canım 100 gr eksik sadece ben hiç veremiyorum ya
Gülbe balım hamilesin ya unuttun mu hahahaha kilo alma yeter yahu
Kendime su hazırladım kızlar onu icicem bundan sonra susadigimda limonlu salatalikli elmalı maydanoz tarçın ve zencefilli :-)
Heeeeeh şöyle fikirlerle gel kızzzzz harikaaaaa ödem atıcı su oh mis
Senin kiloya düşmem lazım yaaaaaaaaaaaaaa :mad::mad:
Düşersin arkandayım soullllll.
Peki artı nerden geldi var mı açıklaması? Yoksa Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin nin yemekleilgili söyledikleri doğru mu??
Ayyyy kızzz geçicem seni haftaya :rolleyes::rolleyes:
Ben deeeeeeeeeeee
Oh öpücük iyi geldi ❤
Ben de vermedim.
Neden vermedin anlatsana biraz:işsiz:
aslansiiiiiiiin :KK70: :KK70: yarindan itibaren hepsinu solluyalim bebisim ♡♡♡
Ben de varım ulaaaannnn kambersiz düğün mü yooooo dostummm m
@MiuLego nasıl gidiyor geziiiii :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kız harikaaaaaa yoruldum ayaklarım yürümekten ağrıyor.
Benden giden Yök ya bari 6 ay hiç kilo almasam ben :KK66:
100 gr ne peki 100 neeeeee beğenmiyor daaa:kızgın:
Canım benim başlangıç kilosunu 83 yazarmisin rica etsem bugünkü kilo 82.4 geçen tartildigim tartı yanlismis
Tamam düzeltiriiim
Iyiyim canim @MiuLego .hep bir kosusturmaca icerisindeyim.şu an düzen tutturamadim daha
Insallah bayramdan sonra tam gaz gelecegim araniza.
Marlini artı da var. Hadi bayram bitsin bekliyorum.
Gecen hafta :61
Bu hafta : 62 :kızgın:
Fark:+ 1kilo
Cok kötü oldu
@MiuLego cum insallah bayramdan sonra sıkı bir diyet ve senin muz süt detoksunla dèvsm edecegim
Gelsin artık o günleeeeeerrrrrr
Pazartesi-Salı işe gelinir mi ya :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Gidilir gidillliiiiiiir:dondurma: ben de ayaklarımı uzatıp dinlenicem işte de öyleyken böle:KK49:
Bu koca bana garezine mi böyle yapıyor yaaaa mangal yemeğe götürecek beni rezervasyon yaptırmış :mad:
Mangal=protein
Daha ne istiyorsun kocanı öp başına koy oh:KK60:
Owwwwww tebriklerrrrrrr:KK74::KK9:
Sağol canımmmm:KK73:

Back