Bende bunu buldum :) İş yerinde bunu nasıl yaparım bilemedim.Cnm şöyle anlatim..
Detoks çorbası:
4 kaşık haşlanmış nohut
4 kaşık haşlanmış bulgur
4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
2 lt koyu kıvamlı ayran
2 salatalık karıştırıp çorba yapıyorsun.. içine nane ekliyorsun istersen..
Sabah 2 haş yumurta peynir domatesle normal kahvaltı yapıyorsun.. sonra acıktıkça 2 saatte bir bu çorbadan.. ben 2 kase yedim yetti.. bi ara başım döndü.. 1 parça tavuk yedim. . Bol su..
Aminnnnnnnnnnnnnnnn kuzummmamin insaAlah .. Allah butun isteyenlere sanada nasip etsin :)♡♡
Himm güzelmiş bende yapıyım bariCnm şöyle anlatim..
Detoks çorbası:
4 kaşık haşlanmış nohut
4 kaşık haşlanmış bulgur
4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
2 lt koyu kıvamlı ayran
2 salatalık karıştırıp çorba yapıyorsun.. içine nane ekliyorsun istersen..
Sabah 2 haş yumurta peynir domatesle normal kahvaltı yapıyorsun.. sonra acıktıkça 2 saatte bir bu çorbadan.. ben 2 kase yedim yetti.. bi ara başım döndü.. 1 parça tavuk yedim. . Bol su..
işte bu cnm..Bende bunu buldum :) İş yerinde bunu nasıl yaparım bilemedim.
Bayram tatilinde yapılabilir ama diye düşünüyorum ewdeyim nasıl olsa.
Aferin kızz gitsin kilolarr
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayran-detoksu-ile-2-gunde-2-kilo-verin.740063/
günaydın hemşomIncim kendine uyarlamış gine ama.sagliksiz bir şey yok tabiki ve sonuç _600 daha ne olsun
YupiiiiiiiGünaydın canım ben dün çok uyamasamda -600
gölgede kalman bu sporunlaysa her zaman razıyım balım maşallahın varBen yazana kadar paylaşmışsın kuzum bende nasılsa gölgende kalacam d3dim alt tarafina ilişiverdim
harikasın bahanelere sığınıp sporunu aksatmıyorsun hiç seviyorum seniiiYaptım miu can 15 dk daha yapacağım kızım uyuduktan sonra
Kahvecim hoş geldin kodesten çıkmışsın birdaha girme oralara.Menün güzel ama öğle ile akşamın yer değiştirmesi gerekirdi.selamlar
bugun ki menum
kahvaltı
közlenmiş patlıcan
1 dilim kaşar peyniri
7 zeytin
şekersiz çay
öglen
cacık bi kase
akşam
bi kase kısır
şekersiz çay
30 ip atlama
hahahahaha kız aynı ben hahahahaEki Görüntüle 2037073 aynı be özellikle kardio yaparken
Allah seni napmasın çok tatlısınÖnce kendimle dalga geceyimEki Görüntüle 2037075 ha ha ha 1.55
İncim hadi bakalım bir detoks günün geride bıraktın bravooooMenüm
Sabah muz sut
Ogle muz
Aksam 3 kuru karisi
Böreğin peyniri artmıştı cok az onu yedim
Cok azda çerez avuc ici kadar(badem fıstık kabak cekirdegi )
Su 3 litre oldu
çok az yemişsin kız bir de irade yok bende diyordun su miktarı da güzel hadi bir an önce eksilere kavuş inşallahEvetttt misafirler gitti şimdi menü paylaşalım
Sabah üç beş fındık yarım muz
Öğlen iki kaşık makarna domates salatalık
Aksam iki kaşık taze fasulye yoğurt
Nerden baksan 3 litre su
Spor akşama kadar ev işi artı ikram artı yemek hazırlama sayiliyorsa yaptımiyi gecelerrrrr
Günaydın canımmmmmmmmgunaydiiiiiin kizlar ♡}♡
Yumurta beyazı da yenecek bahane yok asıl fayda beyazdakahavaltimi yaptim
2 zeytin
2 yumurta sarisi
2 bardak cay
azcik peynir
1 lt su
( tartildim ve kilo aldigimi gordum bugun suya yuklencem bol bol su iccem ) @MiuLego
Alaaaahhhhhhhhhhhhhhh harika haberGunaydin günaydın gunaydin
-400 le yeni güne merhablar..
Allaaaaaaaaaaahhhhhhhhh bir harika haber dahaaGünaydın canım ben dün çok uyamasamda -600
günaydın tuz ruhumGünaydın kizlarrr
günaydın bal kaymakkkkkkkGünaydınnnnnnnn latii lokumlarrr, elmalı şekerler
yeaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh göreceğiz ulannnnnnnnnnnnnGünaydın kızlar. ... ben bugün detoksa devam inş.. bayrama kadar 7leri görmeliyim.. hatta cuma görmeliyim. .
günaydın pirensesssssssssssssGünaydın kizlarrrrr
Bugün tartı öncesi son gün aman abartmayalim eksilerimize eksi katalım, artılarımızı eksiye çevirelim
ne güzel haberler ya çıldırıyorumKızlar ayran detoksu sonrası dünden bugüne eksi 800bugünde devam inş
harikasın suya devam oh mis bak sen spor da yap ciddiyim regl bitimi efsane eksi göreceksinkizlar su2.5lt oldu aksama kadar 5lt olursa bence baya eksi gorebilirim tartida :)
artı 200 sün ben kazandım ben kazandım yine ben kazandım
Günaydın minnoşlarrrrrrrrrr
Yarın şehir dışında olucam ben. Gece yola çıkıyoruz. Bir cuma günü aktif olamamak ben üzcekBen bu sabah killomu bildiricem yarına mecbur. 54.5 yarına 54.0 olurdu bu aslında ama napalım
Bugünün perşembe olduğunu cumadan önceki son düzlük olduğunu yaarın tartı değerlerini düşünüp yiyip içelim emi. Akşamı çooooooooook hafif ve erken kapatalım. Herkes en az 3 lt su içsin bugün
Hadi yarın bol eksiler olsun size güveniyorum
Günaydın kuzum aslında yarını hesaplayarak sabit bile denilebilir bence
Yarın şehir dışında olucam ben. Gece yola çıkıyoruz. Bir cuma günü aktif olamamak ben üzcekBen bu sabah killomu bildiricem yarına mecbur. 54.5 yarına 54.0 olurdu bu aslında ama napalım
Bugünün perşembe olduğunu cumadan önceki son düzlük olduğunu yaarın tartı değerlerini düşünüp yiyip içelim emi. Akşamı çooooooooook hafif ve erken kapatalım. Herkes en az 3 lt su içsin bugün
Günaydın tatlım yolculuk nereye..
ay kiz insaAllah beni cok iyi motive ettin :) umarim beni kandirmiyorsundur :/ simdi arada 1 bucuk havuc yedim :)
gölgede kalman bu sporunlaysa her zaman razıyım balım maşallahın var
harikasın bahanelere sığınıp sporunu aksatmıyorsun hiç seviyorum seniii
Kahvecim hoş geldin kodesten çıkmışsın birdaha girme oralara.Menün güzel ama öğle ile akşamın yer değiştirmesi gerekirdi.
hahahahaha kız aynı ben hahahaha
Allah seni napmasın çok tatlısın
İncim hadi bakalım bir detoks günün geride bıraktın bravoooo
çok az yemişsin kız bir de irade yok bende diyordun su miktarı da güzel hadi bir an önce eksilere kavuş inşallah
Günaydın canımmmmmmmm
Yumurta beyazı da yenecek bahane yok asıl fayda beyazda
artıda değilsin kuzum regl ödemi o. Regl ken metabolizma hızlı çalışıyor spor yap gelsin eksiler.
Alaaaahhhhhhhhhhhhhhh harika haber
Allaaaaaaaaaaahhhhhhhhh bir harika haber dahaa
günaydın tuz ruhum
günaydın bal kaymakkkkkkk
yeaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh göreceğiz ulannnnnnnnnnnnn
günaydın pirensesssssssssssss
ne güzel haberler ya çıldırıyorum
harikasın suya devam oh mis bak sen spor da yap ciddiyim regl bitimi efsane eksi göreceksin
Bugün güzel beslen.. sporunu da yap. . Yarın kesin eksi görürsün :))ay kiz insaAllah beni cok iyi motive ettin :) umarim beni kandirmiyorsundur :/ simdi arada 1 bucuk havuc yedim :)
insaAllah hippom :))♡♡Bugün güzel beslen.. sporunu da yap. . Yarın kesin eksi görürsün :))
Bu gece çıkıyorum ben yola günübirlik bursa gezisi olcak benimki :)@MiuLego bugün mü şehir dışına çıkıyordun hayırlı yolculuklar bende cumartesi çıkacam kilo bildirimini cuma değil salı yapsam olur mu izin dönüşü tartı yanımda götüremem çünkü bir yere gitmiyorum bi kaç yerde kalıyoruz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç adil değil yaaaaaaaaaaaaaaaartı 200 sün ben kazandım ben kazandım yine ben kazandım
ivit ama olsun tartı ne dediyse o artık resmen artı 200 ümGünaydın kuzum aslında yarını hesaplayarak sabit bile denilebilir benceinşallah herkes güzel eksi görecek
bursa canım günübirlik gezi :)Günaydın tatlım yolculuk nereye..
İnşallah yarın kilolar iyi çıkar ya ....
ay kiz insaAllah beni cok iyi motive ettin :) umarim beni kandirmiyorsundur :/ simdi arada 1 bucuk havuc yedim :)
bugun ilk gunum 1 hafta sonra bakalim ne olcak ♡♡Bu gece çıkıyorum ben yola günübirlik bursa gezisi olcak benimki :)
Sen yarın sabah kilo bildiriyorsun yani dimi. Ertesi haftayı da sen uygun olduğunda bildirirsin balım taşıma tabiki tartı falan
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç adil değil yaaaaaaaaaaaaaaa
ivit ama olsun tartı ne dediyse o artık resmen artı 200 üm
yarın ben gruptan çoook umutluyum bomba eksiler gelecek
bursa canım günübirlik gezi :)
çıkacak ben eminim herkesten
kız kandırmıyorum regl geçince balon gibi sönüyor insan bak gör miu dediydi dersinregl dönemi bazısı 2 kiloya kadar artı çıkabiliyor ödemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?