Ahahahaha ama olmaz kiii kas lazımm bize kassssbeyazini cocuk yiyir sarilari banaa kaliyir
Sen hangi detoksu uyguluyordun unuttumGünaydın kızlar. ... ben bugün detoksa devam inş.. bayrama kadar 7leri görmeliyim.. hatta cuma görmeliyim. .
Kız senin çocuğun var miydi yaaabeyazini cocuk yiyir sarilari banaa kaliyir
Detoks nasıl ne detoksu yapiyorsunGünaydın kızlar. ... ben bugün detoksa devam inş.. bayrama kadar 7leri görmeliyim.. hatta cuma görmeliyim. .
Allaha emanet 1 kizim var ☆:)Kız senin çocuğun var miydi yaaa
Amannnn ben senin çocuk yok sanıyordum kuzum Allah bagislasinAllaha emanet 1 kizim var ☆:)
amim insaAllah canim ♡♡♡Amannnn ben senin çocuk yok sanıyordum kuzum Allah bagislasin
amim insaAllah canim ♡♡♡
ikinci olmuyir du bende ara verdim zayiflamaya calisiyirum :)
amin insaAlah .. Allah butun isteyenlere sanada nasip etsin :)♡♡Himm demekki ordan aklımda kalmış sağlık olsun kuzum sağlıklı hayırlı ise versin Allah inşallah olur ama zaten bir evladın varmış Allah ona sağlık versin size de
Incim kendine uyarlamış gine ama.sagliksiz bir şey yok tabiki ve sonuç _600 daha ne olsunMenüm
Sabah muz sut
Ogle muz
Aksam 3 kuru karisi
Böreğin peyniri artmıştı cok az onu yedim
Cok azda çerez avuc ici kadar(badem fıstık kabak cekirdegi )
Su 3 litre oldu
Ayy inşallah yaGünaydın kizlarrrrr
Bugün tartı öncesi son gün aman abartmayalim eksilerimize eksi katalım, artılarımızı eksiye çevirelim
Ayran detoksu canım. .Sen hangi detoksu uyguluyordun unuttum
Detoks nasıl ne detoksu yapiyorsun
Biraz açar mısın nasıl yapıyorsun :)Ayran detoksu canım. .
benimde son bir kaç kilom kaldı 75 den 55 e indim ama bu sabah 56.5 olmuşum ayran detoksunu az açarmısın bende yapmak istiyorumKızlar ayran detoksu sonrası dünden bugüne eksi 800bugünde devam inş
Sadece ayran mı içiyorsunKızlar ayran detoksu sonrası dünden bugüne eksi 800bugünde devam inş
Cnm şöyle anlatim..Biraz açar mısın nasıl yapıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?