Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi gecelerİyi geceler kızlar. .. bol bol eksi olsun. ..
Hosbuldummmm canım Ahahahaha evet biraz öyle olmusSonuç perfect canim benim fazla ödemim yoktu 600 gitti
His gekdin canim
Arabada beş evde onbeş...
Kız sibeyll sende mi burdasınEvetttt misafirler gitti şimdi menü paylaşalım
Sabah üç beş fındık yarım muz
Öğlen iki kaşık makarna domates salatalık
Aksam iki kaşık taze fasulye yoğurt
Nerden baksan 3 litre su
Spor akşama kadar ev işi artı ikram artı yemek hazırlama sayiliyorsa yaptım iyi gecelerrrrr
Squat :)Et kuzum bugün geldim daha kilo vermem.lazim senin topicik acikmi hala neydi o senin yaptığın hala yapıyomusun sana da geleyim
Heh sukot benide çağır katılayım sana bu sefer kesin kararlıyım ama bayramdan sonra oradayımSquat :)
Önümüzdeki hafta açılışı yapmayı düşünüyorum , çok zaman geçti artık biryerden başlamak lazım
Tamam hadi bakalım :)Heh sukot benide çağır katılayım sana bu sefer kesin kararlıyım ama bayramdan sonra oradayım
Etiket yap kız unutma beni bu arada nasılsın bakıyım bir ara tepen atmış galiba hem bu koreli nerde görünmüyor coktandirTamam hadi bakalım :)
Benim tepem hep atıkEtiket yap kız unutma beni bu arada nasılsın bakıyım bir ara tepen atmış galiba hem bu koreli nerde görünmüyor coktandir
Nereye gitti yaaaa gelmiyecekmi artık neden gittiBenim tepem hep atık
Koriş gitti malesef..
Günaydın canım ben dün çok uyamasamda -600Gunaydin günaydın gunaydin
-400 le yeni güne merhablar..
Anca burdan görüşebiliyoruz zaten
Günaydınnngunaydiiiiiin kizlar ♡}♡
Yumurtanın beyazını neden yemiyorsun kas yapar kızz beyazını da yiiiiikahavaltimi yaptim
2 zeytin
2 yumurta sarisi
2 bardak cay
azcik peynir
1 lt su
( tartildim ve kilo aldigimi gordum bugun suya yuklencem bol bol su iccem ) @MiuLego
GünaydınnnGunaydin günaydın gunaydin
-400 le yeni güne merhablar..
beyazini cocuk yiyir sarilari banaa kaliyirAnca burdan görüşebiliyoruz zaten
Günaydınnn
Yumurtanın beyazını neden yemiyorsun kas yapar kızz beyazını da yiiiii
Günaydınnn