- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
o yüzden ban yedim zatenHeee geçmiş olsun diyeyim o zaman birdaha düşme oralara
Buraya bir sey yazdin kayboldunda o yuzd3n sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o yüzden ban yedim zatenHeee geçmiş olsun diyeyim o zaman birdaha düşme oralara
Buraya bir sey yazdin kayboldunda o yuzd3n sordum
Ben günlükmceviz yiyorum kuzumYapacan mi birkaç gün denesene canım c3viz bebisin zekasına iyi gelir
Heee anladım canım sağlık olsun.o yüzden ban yedim zaten
Sağlıklı bir annenin sağlıklı çocuğu olacakBen günlükmceviz yiyorum kuzum
Valla oyle =) yemek saatime 1 saat kala biraz zorlandim ama ymegi yedikten sonra kendime geldimAfiyet olsun tokluk ne güzel birşey dimi
sabah cıss var ama güzel toparlamışsın cnm..Sabah 10:30
1 petibör 1 çokoprens bir Bayram şekeri 2 dikim kızarmış patates
2 yumurtalı omlet
3 zeytin
1 şeftali
4 ceviz 1 bardak süt
Ara 17:15 1 avuç Antep fıstığı
Akşam 18:00
1 porsiyon kıymalı patlıcan yemeği
4 yk yoğurt
2 cherry domates
Su 3 lt belki fazla daha içerim
Spor sabah ki yediklerimden 1.5 saat sonra
Leslie 3 fast mil
Birazdan da happy 1 mil yapacağım
Keşke elimde olsa sağlıklı bi sofra kurup hepinizi ağırlardım.. hazır kızarmış tavuk sevenler için az yağlı sağlıklı bi alternatifHippo naptınnnn gene harikalardan bi yemek. Bok sporein tertemiz ellerine sağlı harika görünüyor olsa da yesek
O sporla makarna patates kalmamıştır :))
Kahvaltı 10:00
1 kepek ekmek tost
Domates salatalık
Öğle 12:15
Izgara tavuk
1 yk makarna, 6-7 kızarmış patates
Az salata
16:55 1 armut
Akşam 20:30
1 süt
2 kuru kayısı ve 1 lt daha su içicem. Kiraz sapı çayı içicem.
Su: 3 lt
afiyet olsun cnm ama kısır şişkinlik yapar. . Akşam yeme bence.. bide sporu arttır.. azcık mekik çek bide saatleri yazarsan.. kahvaltıya yumurta, beyaz peynir, domates, yeşillik eklersen daha doyurucu olur :))selamlar
bugun ki menum
kahvaltı
közlenmiş patlıcan
1 dilim kaşar peyniri
7 zeytin
şekersiz çay
öglen
cacık bi kase
akşam
bi kase kısır
şekersiz çay
30 ip atlama
Kız ben unuttum o yuzd3n sordum :) mantıklı tabi mesela hurma da sanci hisisni arttırdığı için sonn aylarda tüketmeyin diyorlar. Ama doguma giderken tuketin veya yeni dogmus cocugun ağzını hacı hurması ile açın diyorlar benc3 mantıklıtevafuk55 inciri hamilelere önermiyorlar.. hamile kalmak isteyenler tüketsin diyorlar. . Rahmi temizliyormuş.. onun için gulbe yi uyarmak istedim
İnşallah kuzum hepimizin ki öyle olsunSağlıklı bir annenin sağlıklı çocuğu olacak
Ayy ben bekarkende lombur lomburdum hiçte düzgün istikrarlı kilo verme durumum olmadı ama verebilirsem ins. Birdaha almamak için elimden geleni yapicam çünkü vermek çok zorOy yerim seniiiii
Evli değilim ki ne çocuğu istemiyorum yooooooo
Ay bekarken iyiydin ben ya ne kilolu ne zayıf ah ah gençlikAyy ben bekarkende lombur lomburdum hiçte düzgün istikrarlı kilo verme durumum olmadı ama verebilirsem ins. Birdaha almamak için elimden geleni yapicam çünkü vermek çok zor
Yani 70 kiloyla evlendim çok kiloluyum ya aslında kilo vermek hiç zor değil kendine dikkat etmek özen göstermek çok zevkli ama disiplin ve sabır gerektiriyorAy bekarken iyiydin ben ya ne kilolu ne zayıf ah ah gençlik
Senin boyun kaçtı canımmYani 70 kiloyla evlendim çok kiloluyum ya aslında kilo vermek hiç zor değil kendine dikkat etmek özen göstermek çok zevkli ama disiplin ve sabır gerektiriyor
Önce kendimle dalga geceyimSenin boyun kaçtı canımm
Canim misafir vardi yeni gonderdim o yuzden giremediminciakis hemsom bitenem nerdeisn