- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Sıkma canını cnm.. en kısa zamanda hepsi tekrar olucak sanaya bedenime gore bir tane elbise kalmisti esimle vya kaynisle gelir alirim demistim ama ne kaynis geliyir nede koca
ellerine saglik danim ♡♡Ev yapımı şinitzel:
Malzemeler:
1 paket tavuk göğsü (incecik dilimlenecek)
1 yumurta
1 bardak galete unu
Tuz, karabiber, kekik
Azcık sıvı yağ
Öncelikle tavukları baharatlayalım.. sonrasında önce yumurtaya sonra galete ununa bulayıp az yağda önlü arkalı altın rengine dönene kadar pişirelim.. peçetenin üstüne çıkaralım. . Bol salata ile yiyebilirizzz...
Eki Görüntüle 2037020
Afiyet olsun kızlar. ..
Yani o karnı gördükten sonra ağzım açık hayranlikla baktım bi kendiminkini bi sanaBana da de bunları
hemen de
Yok cnm bekar o..Yani o karnı gördükten sonra ağzım açık hayranlikla baktım bi kendiminkini bi sanasüpersin sende çocuk varmiydi
Süpersin cnm..Aksam yapacak egzersizlerim kaldi onlarida yapinca ve men7 ve spor bildirimini yapicam
Aman canim dikkat et kendineKızlar detoks günümden bildiriyorum.. hafif bi baş dönmesi ve sinir var.. onun dışında açlık yok şükür. .
İncecik bi şinitzel ekledimAman canim dikkat et kendine
ay kiz ne guzrl konustun oyle ya ♡♡Sıkma canını cnm.. en kısa zamanda hepsi tekrar olucak sana
Canım harikaolmuş valla eline sağlık bayıldımEv yapımı şinitzel:
Malzemeler:
1 yumurta
1 bardak galete unu
Tuz, karabiber, kekik
Azcık sıvı yağ
Öncelikle tavukları baharatlayalım.. sonrasında önce yumurtaya sonra galete ununa bulayıp az yağda önlü arkalı altın rengine dönene kadar pişirelim.. peçetenin üstüne çıkaralım. . Bol salata ile yiyebilirizzz...
Eki Görüntüle 2037020
Afiyet olsun kızlar. ..
Yani detoksu geçtim çok güzel ve sağlıklı olmuş afiyet olsun canımKızlar bende bugünkü detoks menümü verim. . Azcık bişiler ekledim baş dönmesi ve spor için
Kahvaltı 11.15te..
2 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma
16da..
1 kase detoks çorbası
19da..
1 tane şinitzel (incecik ve en küçüğünü seçtim. Başım döndüğü için )
Birazdan bi kase daha detoks çorbası içicem..
Su bugün saydım. 5 lt geçti..
Spor
3 mil leslie
100 ip
100 mekik
60 sn wallsit
60 sn plank
Canım teşekkür ederim. . Tavuk detoksu bozdu ama başım döndü. . Bide emziriyorum yaa.. geçen seferki gibi olmak istemedim.. o zmn başım çatlamıştı..Canım harikaolmuş valla eline sağlık bayıldım
Yani detoksu geçtim çok güzel ve sağlıklı olmuş afiyet olsun canım
Hippo naptınnnn gene harikalardan bi yemek. Bok sporein tertemiz ellerine sağlı harika görünüyor olsa da yesekEv yapımı şinitzel:
Malzemeler:
1 yumurta
1 bardak galete unu
Tuz, karabiber, kekik
Azcık sıvı yağ
Eki Görüntüle 2037020
Afiyet olsun kızlar. ..
Afiyet olsun tokluk ne güzel birşey dimiOh cok sukur yemegimi yedim
Oy yerim seniiiiiYani o karnı gördükten sonra ağzım açık hayranlikla baktım bi kendiminkini bi sanasüpersin sende çocuk varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?