- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.909
- 508
patates diyetine uyam demistimPatates çok olmuş kuzum yaa...
Kız valla hatırlamadım..Hippo yaşıtız kız biz senle kapsıyorseni de yaw tarçınlı süt içeyim şu an istemiyor sabahları çıldırıyorum tatlı diye çikolataların etrafında dönüyorum fare gibi
yor
Yap yap başka şeylere saldırmaAy ya valla miu söyle söyle işte sabahları zor tutuyorum kendimi incir uyutmasını yapacağım ya yoksa geçmeyecek böyle başka şeyler yemek istemiyorum
sen beni öldürücen
Kız saçmalama biraz nohut booool salata yiyeceksin ne pilavıaksam pilav nohut temegi salata varben azxik pilav salata yerim
afiyet olsunnnnnnnBen bi kase detoks çorbası ve 4 lt su içtim şimdilik
canim nohut yemegini degistrdim patlican temegi yapiyim yagsiz onu yucem..caniiim ne olur azcik su tavuklu pilavdan yeseeeeeeemYap yap başka şeylere saldırma
sen beni öldürücen
Kız saçmalama biraz nohut booool salata yiyeceksin ne pilavı
afiyet olsunnnnnnn
Sonra da ben neden zayıflayamıyorum diyosun??? Ben aylardır pilav yemedim ya.. bazen 1 kaşıkcanim nohut yemegini degistrdim patlican temegi yapiyim yagsiz onu yucem..caniiim ne olur azcik su tavuklu pilavdan yeseeeeeeem
tamm bende 1 kasik yiyim :/Sonra da ben neden zayıflayamıyorum diyosun??? Ben aylardır pilav yemedim ya.. bazen 1 kaşık
Tamam cnm ye 1 kaşık.. ama ekmek sakın yeme.. bide spor yap sonrasında. . Yemekten önce 2 bardak su iç...tamm bende 1 kasik yiyim :/
yemicem .. yemek yicek moral kalmadi ...Tamam cnm ye 1 kaşık.. ama ekmek sakın yeme.. bide spor yap sonrasında. . Yemekten önce 2 bardak su iç...
Azcık ye kayacım benim oturup bir tabak yeme öyle sandım ben. 3-4 kaşık ye tabikicanim nohut yemegini degistrdim patlican temegi yapiyim yagsiz onu yucem..caniiim ne olur azcik su tavuklu pilavdan yeseeeeeeem
Hayır beslenmeni sakın aksatma kendine kötülük yapma hadi kuzum benim için ye kırma miu yuyemicem .. yemek yicek moral kalmadi ...
havuc slatalik yicem .. carsiya gitmem lazim tek gitmek istemiyorum ya ..simdi kaynise dicem gidelim mi diyeHayır beslenmeni sakın aksatma kendine kötülük yapma hadi kuzum benim için ye kırma miu yu
Tamam yanında da bir büyük kase yoğurt ye o zamanhavuc slatalik yicem .. carsiya gitmem lazim tek gitmek istemiyorum ya ..simdi kaynise dicem gidelim mi diye
Hayırdır canım??yemicem .. yemek yicek moral kalmadi ...
yogurdum kalmamis sutu yarin alcam mayalicam ins. marketten ayran alip geldim hazir zarrli biliyim ama :/Tamam yanında da bir büyük kase yoğurt ye o zaman
ya bedenime gore bir tane elbise kalmisti esimle vya kaynisle gelir alirim demistim ama ne kaynis geliyir nede kocaHayırdır canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?