- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Tarçınlı türk kahvesi yap kendine de iç.Bana da çare tatlı krizlerim ne olacak benim ya
miu dayağııııııııııııııııııııBana da çare tatlı krizlerim ne olacak benim ya
ben gencim. Siz yşlılar bilirsiniz tabiAk kelebek geçenlerde sana eskilerden hatırladığım bir şarkı var demistim
Bakalım.kimler hatırlayacak
O zaman lar çok seviyordum
kız kıyamammmmmmmmmmmm annem gel sevcem
Yeme balım cumayı düşün ne kadar az kaldı cumaya tartıyı düşüntevafuk55 u tartıda gömeceğini düşün
Hadi oradan senin yaşını da kapsıyorben gencim. Siz yşlılar bilirsiniz tabi
Patates çok olmuş kuzum yaa...kizlar ben sabah
azcik marul
1 adet slaatalik
1 domates
2 kucuk minnak haslanmis patates
yarim sogan
karabiber
bunlari bir tabakta karistrp yedim
oglen
2 kucuk patates
3 yaprak marul
karabiber
salatalik
1 domates
yune ayni sekde bir tabakta katsitirip yedim
SIZCE MENUM NASIL ?
ekmek tuz yok
Alem sin kız iyi buluyırsun yaAk kelebek geçenlerde sana eskilerden hatırladığım bir şarkı var demistim
Canım ya gebelikte kahve önerilmiyor ki ah içsem daha rahat olurum belkiTarçınlı türk kahvesi yap kendine de iç.
Alıyor tatlı krizini...
Ben içiyordum sankiCanım ya gebelikte kahve önerilmiyor ki ah içsem daha rahat olurum belki
Ay ya valla miu söyle söyle işte sabahları zor tutuyorum kendimi incir uyutmasını yapacağım ya yoksa geçmeyecek böyle başka şeyler yemek istemiyorummiu dayağıııııııııııııııııııı
Ben hamileyken Türk Kahvesi içtim kız hep.. tarçınlı süt iç..bCanım ya gebelikte kahve önerilmiyor ki ah içsem daha rahat olurum belki
Ben hiççç hatırlamıyorum. .. beni kapsamıyo.. gerçekten..Ak kelebek geçenlerde sana eskilerden hatırladığım bir şarkı var demistim
Bir dr ünlü içmemeniz daha iyi diyor çay içiyor iseniz yeterli miktarda kafein alıyorsunuz o yüzden içmeyin diyor bende çay içiyorum zaten kahve içmiyorumBen içiyordum sanki
yorBen hamileyken Türk Kahvesi içtim kız hep.. tarçınlı süt iç..b
Ben hiççç hatırlamıyorum. .. beni kapsamıyo.. gerçekten..
Unuttumm ya ben soryyCanım ya gebelikte kahve önerilmiyor ki ah içsem daha rahat olurum belki
Ay ben şişkoyum kız Doğum kiloları gitmeden 2. Olunca rahat olamadım bunda canımUnuttumm ya ben soryy
Ya ben hamile iken hiç diyet yapmamıştım.
Ne aşeriyorsam yedim
hmmm anladım kuzumm ozaman haklısınnAy ben şişkoyum kız Doğum kiloları gitmeden 2. Olunca rahat olamadım bunda canım
aksam pilav nohut temegi salata varsoul benim olacak gelicem yanına vurucam kırbacı vurucam kırbacııııı
konuş kız
kuzum böyle çok acıktığında patlar 1 sade türk kahvesi yanına 1 hurma. hooop hemen kendine geliyorsun
full karbonhidrat sıfır protein. Olmazzzzz patates zaten cıss kategorisinde diyette. Sabah böyle olabilir. Öğlen köfte cacık salata akşam da çorba salata kabak yemeği bak şahane olurduuuuuuuuuu
2. günü asla yapma incii çok zorluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?