- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.895
- 598
Ben yapmak zorundayım. Spontene cıkmam zor olduğu için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapmak zorundayım. Spontene cıkmam zor olduğu için.
geldim öpppppdemi severim ben seni gel öpücem
bu miu içinnnnnnnn bu can miu içinnnn bu minnoş miu için bu manken miu için diyip diyip dik kafana işte bak çok kolayGün bitmedi içicem cnm valla zorluyorum inan içiyorum işte
Ya cok tatlısınn valla tamamdırrr vur banaaageldim öppppp
bu miu içinnnnnnnn bu can miu içinnnn bu minnoş miu için bu manken miu için diyip diyip dik kafana işte bak çok kolay
iç içç
Afiyet olsun...
@MiuLego nerdesin kaptan hadi kahve yaptık içiyoz sen nerdesin.
Eki Görüntüle 2036965
65.3bakalım benden ne kadar gidecek sabah 67.4 düm öğle süt içmedim sadece muz yedim
Canımm sen nerdesinnn yoksun hiç yaaa
ayyy süper olur ama bunu iki gün yapmak çok zor
Yani patates'ede cok yüklenmemek lazım nişasta var içinde sonuçta kuzum..kizlar ben sabah
azcik marul
1 adet slaatalik
1 domates
2 kucuk minnak haslanmis patates
yarim sogan
karabiber
bunlari bir tabakta karistrp yedim
oglen
2 kucuk patates
3 yaprak marul
karabiber
salatalik
1 domates
yune ayni sekde bir tabakta katsitirip yedim
SIZCE MENUM NASIL ?
ekmek tuz yok
Cilvelesmelerinizi okuyirumCanımm sen nerdesinnn yoksun hiç yaaa
tamm xanim :) senn yazi rengin acik ya bu kiz banlandi mi ya diyom :)Yani patates'ede cok yüklenmemek lazım nişasta var içinde sonuçta kuzum..
Iki gün yapma kuzum sakin tek gün yeter diğer gün klasik.invi menüsü çıkarırsan hatika ekşi görürsünayyy süper olur ama bunu iki gün yapmak çok zor
evet ya bir gün yapayım yarına zorlarım yapamazsan hafif bir şeyler yerimIki gün yapma kuzum sakin tek gün yeter diğer gün klasik.invi menüsü çıkarırsan hatika ekşi görürsün
Ahahahatamm xanim :) senn yazi rengin acik ya bu kiz banlandi mi ya diyom :)
Sen de katıl cilvelerimizeeCilvelesmelerinizi okuyirum
O zaman dans o zaman renkSen de katıl cilvelerimizee
soul benim olacak gelicem yanına vurucam kırbacı vurucam kırbacıııııYa cok tatlısınn valla tamamdırrr vur banaaa
konuş kızCanımm sen nerdesinnn yoksun hiç yaaa
kuzum böyle çok acıktığında patlar 1 sade türk kahvesi yanına 1 hurma. hooop hemen kendine geliyorsunÇok açımmm ögle yemeginden sonra ağrı kesici almıştım şuan midem kazım kazım kazılıyor bi taraftan migrenim kuduruyor. Dayanmalıyım diyip sabrediyorum. zaten akşam yemeklerini erkene aldım 2 saatim kaldı. akşam altı da yemeğimi yiyip bir daha su dışında hiçbirşey tüketmiycem. Tatile 10 gün kaldı biraz erimem lazım :))
Bu patates muz diyeti falan nedir arkadaşlar. özellikle patates diyeti yam bana göre olabilir :)
full karbonhidrat sıfır protein. Olmazzzzz patates zaten cıss kategorisinde diyette. Sabah böyle olabilir. Öğlen köfte cacık salata akşam da çorba salata kabak yemeği bak şahane olurduuuuuuuuuukizlar ben sabah
azcik marul
1 adet slaatalik
1 domates
2 kucuk minnak haslanmis patates
yarim sogan
karabiber
bunlari bir tabakta karistrp yedim
oglen
2 kucuk patates
3 yaprak marul
karabiber
salatalik
1 domates
yune ayni sekde bir tabakta katsitirip yedim
SIZCE MENUM NASIL ?
ekmek tuz yok
2. günü asla yapma incii çok zorluyor.evet ya bir gün yapayım yarına zorlarım yapamazsan hafif bir şeyler yerim
konuş kız.
tamam tatlım bugünü atlatayım da bi akşama da aksi gibi çaya misafir geliyor ama yemiyecem bensoul benim olacak gelicem yanına vurucam kırbacı vurucam kırbacııııı
konuş kız
kuzum böyle çok acıktığında patlar 1 sade türk kahvesi yanına 1 hurma. hooop hemen kendine geliyorsun
full karbonhidrat sıfır protein. Olmazzzzz patates zaten cıss kategorisinde diyette. Sabah böyle olabilir. Öğlen köfte cacık salata akşam da çorba salata kabak yemeği bak şahane olurduuuuuuuuuu
2. günü asla yapma incii çok zorluyor.
kız kıyamammmmmmmmmmmm annem gel sevcemAğlarım bak zaten hava kapalı modum.dusuk
Yeme balım cumayı düşün ne kadar az kaldı cumaya tartıyı düşün tevafuk55 u tartıda gömeceğini düşüntamam tatlım bugünü atlatayım da bi akşama da aksi gibi çaya misafir geliyor ama yemiyecem ben