- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Kesinlikle.. Bence hepimizin hatası buydu zaten..Kızlar takımlara girmeden önceki en büyük diyet hatamı söyliyim mi???
Bi kereden bişey olmaz!!!!
İkram edilen tatlıları asla geri çevirmiyordum..
kahvaltıda ekmekmiş reçelmiş bişi yapmaz akşama kadar yakarım zaten..
Artan yemeği dökülmesin diye yemek..
Farkında olmadan ağzıma bişeyler atmak..
Bunlar benim en büyük hatalarımdı.. ha bura olmadan da zayıflıyordum.. ama şimdi buraya yazıcam diye bunları törpüledim şükür. ..
Çikolatalı pastalara bayılırım....
Ben yerim kilo almam hiç ne güzel demi arkadaşlar....
Diyet yerine çikolatalı pastaları çok sewerim yazıyosunuz... Hmmm !!!
Arkadaş insaf yaaa ne kadar cok alıntı bu böyle..sen beni mi öptüüüün
teşekkür ederiiiiz bibi ben de yaptım bunu baya başarılı
hoş geldin marselinda seni görmek ne güzel daha sık gel :)
Sporda yine dağları taşları delmiş bir sily maşallah nazar değecek arkadaşımamenü de gayet iyi Detoksa bu kadar dayanabildik
ne güzel şeyler duyuyor bu kulaklar
ah canım akşama kadar aç kalma işini bu hafta inşallah çözücez dimi seninle. Akşam yemeğin ne güzel halbuki sabaha da birşeyler olsa mis olacak
ben de spor yapamadım dün resmen marga aynen
işte buuuuuuuuuuuuuu
hahahaha ay bu kızın sudan tiksinmesi beni öldürecek sanki işkembe iç diyoruz hahahah. Ama dün su performansın çoook iyiydi bugün de bir tık fazlasını bekliyorum
Gülbecim serçe parmağının resmini de beklerdimo kadar simit yenilmiş sonunda ya kocamans serçe parmağıııınnn
Afiyet olsun canım harika bir gün olmuş
Sporuna nazar değmesinlerde sily den sonra tevafuuukkkmaşallah kız. Menün aşırı renkli ne yorum yapsam ki
besin değeri çok yüksek olmayan bir gün olmuş yumoş spor var o güzel. Bugün bol protein almalısın bence. Karbonhidrattan uzak dur emi
canım baya başarılı ben yaptım. Dene bence. Haaa içtim şu kadar verdirdi diyemem çünkü aynı zamanda diyet de var ama baya iyi dene bence
hadi bakalım souç ne olcak
MİU KİM Kİ..............................
Canım menün çok az kahvaltı çoook daha sağlam yaparsan bu iş çözülür. Yemedin dimi gece? Sakın o gece acıkmalarının oyununa gelme :) bugün daha sağlam yap sabah öğünleri merakla bekliyorum
Günaydııın
detoks içeceği harika. Hadi bakalım gelsin yarına eksiler
Afiyet olsun kuzum. Ben görmek dahi istemiyorum muz süt gınaa geldi
Günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
Hoş geldin :)
Hadi bakalım göreceksin 7 leri inşallah
spora gidecektim ama bayılcak gibiydim kare tostun yarısını yedimyoksa spor yapamazdım
... biz burda kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.. sen cikolata yiyerek formda kalmaya devam..Teşekkürler benim kilo vermeye ihtiyacım yok .ben zaten formumu koruyorum.
... biz burda kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.. sen cikolata yiyerek formda kalmaya devam..
Kilo vermeye ihtiyacınız war demedim zaten.Teşekkürler benim kilo vermeye ihtiyacım yok .ben zaten formumu koruyorum.
ay nasıl kıskandım ne güzel biz de şişkoyuz işte bi kaptanımız var o hatta obezBen yerim kilo almam hiç ne güzel demi arkadaşlar....
Ahahaha @MiuLego koş koş inci dedikodunu yapiyiay nasıl kıskandım ne güzel biz de şişkoyuz işte bi kaptanımız var o hatta obez
Aynen sonuçta obez bi kaptanımız varken ne gerek var öyle dimi amaay nasıl kıskandım ne güzel biz de şişkoyuz işte bi kaptanımız var o hatta obez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?