- 22 Ağustos 2017
- 11
- 36
- 3
- 40
Aynen insallah bu gurup sayesinde onuda hallederimMaşallah büyütmüşsün çocukları şimdi fit sağlıklı bit anne olayım diyorsun çok iyi bir karar
Olur tabi canım olur niye olmasın sen azimli ol aktif ol bak kilolar nasıl gidiyor sendenAynen insallah bu gurup sayesinde onuda hallederim
ohhhh sefan olsun Aus kaptan tatil dönüşü bekliyoruz ama
Miummmmm ama benim tatil bitmedi ki hala.... Eve döneyim tepenizdeyim
Söylemesi ayıp şu satırları da şezlongtan yazıyorum
Öpüldünüz kocamaaan
Hoşgeldin Kraliçe ♤♡♤♡Merhaba ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum ilk mesajım sensin şişko gurubuna bende kilo maduruyum
Çok tesekkürler canımHoşgeldin Kraliçe ♤♡♤♡
Mezura mı bulamadım ama ben genelde yüksekbel pantolonumdan anlıyorum. bir kilo bile alsam daralıyor 1 kilo versem bolarıyor :) evet patates aşığıyım en çokta kızartma ve bol yağlı salatasını seviyorum ve artık ikisini de kendime yasakladım haşlamayla idare ediyorumCanım patatesi çok mu seviyorsun? ? Haşlanmış patates haşlanmış yumurta yesen çok daha güzel olur. . Lutfen düzgün bi kahvaltı düzeni koy.. sporuda yaptın mı sıkılaşmaman için sebep yok.. bide vücut ölçülerini alır mısın? ? Tartıda çok farketmese bile mezura da farkeder
puhahahahaha bende de var bana da seksisin de çabıkAyy şu göbeeğe takılan o şey varya çok seksi duruyor dimi,
Benimde dikkat ettiğim şeye bak
tamam söz
Helal kız sana
Ama sana yasak koyuyorum bi daha 56 lara haftasonu kaçamakları da dahil cikmayacaksin
çalışıyom yaaaaaaa ufffffGunaydin bebegim spoooordayim yuruyom suan sen naparsinnnnn
kız bi de yavaştan başlıcam dedin bizi mi kandırdınSpora abansinlar ben iki gunumu bu sabah deli gibi telafi ettim kostum ve yuruyorum
Aksamada basarim bi eksi 500 'u, oh mis tamamdir isteeee farki kapatirinmmnm
hoşgeldiiiin:)Merhaba ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum ilk mesajım sensin şişko gurubuna bende kilo maduruyum
ooo ölümüne kankayız onunlaWc ile arkadaş oldum
oy oy oyyyyy
Miummmmm ama benim tatil bitmedi ki hala.... Eve döneyim tepenizdeyim
Söylemesi ayıp şu satırları da şezlongtan yazıyorum
Öpüldünüz kocamaaan
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnCok iyi vermissin canim
Devami gelir insallah
günaydın marlinciiiimHerkese günaydin kizlar
Hoş geldin canım beraber veririz kiloları. Senden tek istediğim 1. sayfayı bi oku ne yapar ne ederiz anlarsın bir de aktif ol bizle ol sohbet muhabbet kilolar o şekilde gider ve motive olursun ancak.Evliyim üç kızım var boyum 1.55 kilom 97 ve bazı saglık sorunlarım var bu kulübe katılma sebebim birilerinin beni yargılamada yadırgamadan sebepsiz akıl vermeye kalkmadan dertlesmek
yuymurta ben de hiç sevmem canım. Boooolca baharatla tadını yok etmeye çalış :)Mezura mı bulamadım ama ben genelde yüksekbel pantolonumdan anlıyorum. bir kilo bile alsam daralıyor 1 kilo versem bolarıyor evet patates aşığıyım en çokta kızartma ve bol yağlı salatasını seviyorum ve artık ikisini de kendime yasakladım haşlamayla idare ediyorum. ben sabah önce annemi sonra oğlumu en sonunda da kendimi doyuruyorum o yüzden sıra bana yeni geldi.şimdi cezveye yumurta koydum. bugünden itibaren yumurtaya yavaş yavaş alışmaya calışıcam bakalım. bu arada ende spor yapıyor musunuz neler yapıyorsunuz ?
Sen seksilikte 1 numarasın zaten bebeğim :)))puhahahahaha bende de var bana da seksisin de çabık
tamam söz
çalışıyom yaaaaaaa ufffff
kız bi de yavaştan başlıcam dedin bizi mi kandırdın
hoşgeldiiiin:)
ooo ölümüne kankayız onunla
oy oy oyyyyybiliyorum tatilde olduğunu o yüzden dürtüyorum ki kıskanıyorum da azcık
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
günaydın marlinciiiim
Hoş geldin canım beraber veririz kiloları. Senden tek istediğim 1. sayfayı bi oku ne yapar ne ederiz anlarsın bir de aktif ol bizle ol sohbet muhabbet kilolar o şekilde gider ve motive olursun ancak.
Benimdeee benim deeee1.5 lt su bittiMy SouL
İnşallah zamanla daha rahat kullanirım sayfayı aktiflik o benim işimpuhahahahaha bende de var bana da seksisin de çabık
tamam söz
çalışıyom yaaaaaaa ufffff
kız bi de yavaştan başlıcam dedin bizi mi kandırdın
hoşgeldiiiin:)
ooo ölümüne kankayız onunla
oy oy oyyyyybiliyorum tatilde olduğunu o yüzden dürtüyorum ki kıskanıyorum da azcık
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
günaydın marlinciiiim
Hoş geldin canım beraber veririz kiloları. Senden tek istediğim 1. sayfayı bi oku ne yapar ne ederiz anlarsın bir de aktif ol bizle ol sohbet muhabbet kilolar o şekilde gider ve motive olursun ancak.
Sen seksilikte 1 numarasın zaten bebeğim :)))
Hey dostum biz HarikayızBenimdeee benim deeee
sabah= küçük bir haşlanmış patates ve küçük salatalıkyuymurta ben de hiç sevmem canım. Boooolca baharatla tadını yok etmeye çalış :)
Biraz daha aktif olmaya çalış bir de. Menü vermişmiydin dün sen
Tamam canım akşam menünü vermeyi unutma emi. Kızların da kocaman olmuş ne güzel ya..İnşallah zamanla daha rahat kullanirım sayfayı aktiflik o benim işim
Benim çoktan bitti 1.5 ben sayamıyorum ya suyu1.5 lt su bittiMy SouL
Oooooo cısss lara hayır demeler başlamışşşşş o zaman cuma tartısında mutluluklar da başlıyor demektir harikaaaaa. Yesen onları şimdi tadı da yoktu sadece pişmanlık cardı işte. Oh çok iyii yapmışsın. Menün de güzel gayet canım bravosabah= küçük bir haşlanmış patates ve küçük salatalık
Ögle= sadece küçük kase yoğurt
Akşam= 3 kaşık kadar menemen ve 2 zeytin
gün içinde 2 litreye yakın su spor yapamadım.
dün misafirlerim vardı onlara yemek hazırladım ama ben yemedim. ve akşam misafir gittiğimız evdeki ikram tabağına da dokunmadım:) bu bir mucize :) Ayrıca oğluma getirilen çeşit çeşit ćikolatalar ve dondurmalara da el sürmedim. Arada dolabı açıp geri kapatıyorum :) Bu arada su dönem çok yoğunum ama daha aktif olmaya çalışıcam inşallah.
Ohhhhhhh hippo da çok içiyor saymıyor ben saymazsam içmiyorum o yüzden hep saymacalıBenim çoktan bitti 1.5 ben sayamıyorum ya suyu
Ohhhhhhh hippo da çok içiyor saymıyor ben saymazsam içmiyorum o yüzden hep saymacalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?