Sensin ŞİŞKO

Mezura mı bulamadım ama ben genelde yüksekbel pantolonumdan anlıyorum. bir kilo bile alsam daralıyor 1 kilo versem bolarıyor :) evet patates aşığıyım en çokta kızartma ve bol yağlı salatasını seviyorum ve artık ikisini de kendime yasakladım haşlamayla idare ediyorum ben sabah önce annemi sonra oğlumu en sonunda da kendimi doyuruyorum o yüzden sıra bana yeni geldi.şimdi cezveye yumurta koydum. bugünden itibaren yumurtaya yavaş yavaş alışmaya calışıcam bakalım. bu arada ende spor yapıyor musunuz neler yapıyorsunuz ?

Ayy şu göbeeğe takılan o şey varya çok seksi duruyor dimi,
Benimde dikkat ettiğim şeye bak
puhahahahaha bende de var bana da seksisin de çabık

Helal kız sana
Ama sana yasak koyuyorum bi daha 56 lara haftasonu kaçamakları da dahil cikmayacaksin
tamam söz
Gunaydin bebegim spoooordayim yuruyom suan sen naparsinnnnn
çalışıyom yaaaaaaa ufffff
Spora abansinlar ben iki gunumu bu sabah deli gibi telafi ettim kostum ve yuruyorum
Aksamada basarim bi eksi 500 'u, oh mis tamamdir isteeee farki kapatirinmmnm
kız bi de yavaştan başlıcam dedin bizi mi kandırdın
Merhaba ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum ilk mesajım sensin şişko gurubuna bende kilo maduruyum
hoşgeldiiiin:)
Wc ile arkadaş oldum
ooo ölümüne kankayız onunla

Miummmmm ama benim tatil bitmedi ki hala.... Eve döneyim tepenizdeyim

Söylemesi ayıp şu satırları da şezlongtan yazıyorum

Öpüldünüz kocamaaan
oy oy oyyyyybiliyorum tatilde olduğunu o yüzden dürtüyorum ki kıskanıyorum da azcık
Cok iyi vermissin canim
Devami gelir insallah
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
Herkese günaydin kizlar
günaydın marlinciiiim
Evliyim üç kızım var boyum 1.55 kilom 97 ve bazı saglık sorunlarım var bu kulübe katılma sebebim birilerinin beni yargılamada yadırgamadan sebepsiz akıl vermeye kalkmadan dertlesmek
Hoş geldin canım beraber veririz kiloları. Senden tek istediğim 1. sayfayı bi oku ne yapar ne ederiz anlarsın bir de aktif ol bizle ol sohbet muhabbet kilolar o şekilde gider ve motive olursun ancak.

yuymurta ben de hiç sevmem canım. Boooolca baharatla tadını yok etmeye çalış :)

Biraz daha aktif olmaya çalış bir de. Menü vermişmiydin dün sen

Sen seksilikte 1 numarasın zaten bebeğim :)))

İnşallah zamanla daha rahat kullanirım sayfayı aktiflik o benim işim

yuymurta ben de hiç sevmem canım. Boooolca baharatla tadını yok etmeye çalış :)

Biraz daha aktif olmaya çalış bir de. Menü vermişmiydin dün sen
sabah= küçük bir haşlanmış patates ve küçük salatalık
Ögle= sadece küçük kase yoğurt
Akşam= 3 kaşık kadar menemen ve 2 zeytin
gün içinde 2 litreye yakın su spor yapamadım.
dün misafirlerim vardı onlara yemek hazırladım ama ben yemedim. ve akşam misafir gittiğimız evdeki ikram tabağına da dokunmadım:) bu bir mucize :) Ayrıca oğluma getirilen çeşit çeşit ćikolatalar ve dondurmalara da el sürmedim. Arada dolabı açıp geri kapatıyorum :) Bu arada su dönem çok yoğunum ama daha aktif olmaya çalışıcam inşallah.

Oooooo cısss lara hayır demeler başlamışşşşş o zaman cuma tartısında mutluluklar da başlıyor demektir harikaaaaa. Yesen onları şimdi tadı da yoktu sadece pişmanlık cardı işte. Oh çok iyii yapmışsın. Menün de güzel gayet canım bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…