Gaza ihtiyacın yokŞuan gaza geldim hahaha
Ohhhh ohhhh vur banaaaHey dostum biz Harikayız
2 lt yaptım hemen
puhahahahha deli deliyi çekiyor yeminleGaza ihtiyacın yok
Ohhhh ohhhh vur banaaa
Bişi dicem, kerimcan durmaz'ı sever misinpuhahahahha deli deliyi çekiyor yeminle
ay sus direk şarkısı geldi zaten aklımaBişi dicem, kerimcan durmaz'ı sever misin
Diyor ki kerimcan;ay sus direk şarkısı geldi zaten aklıma
hahahahah hahahaha ay beni öldürecek o ayyyyyyyyy ama doğru mantık. Kız deme 2 gündür muz yiyip duruyorum hahahahaDiyor ki kerimcan;
Ceviz neden zihin açıyor, beyine benziyor diye mi acaba ne manayyyysa !!!
Ozaman Muz'da açıyorrr ahahahaa
Bugün komşum keskek yapıcak beraber yiyicez yanınada ayranTamam canım akşam menünü vermeyi unutma emi. Kızların da kocaman olmuş ne güzel ya..
Afiyet olsun :) porsiyonu kontrollü ye abartma boooolca da suBugün komşum keskek yapıcak beraber yiyicez yanınada ayran
Ahahahahahahahahahah hahahaha ay beni öldürecek o ayyyyyyyyy ama doğru mantık. Kız deme 2 gündür muz yiyip duruyorum hahahaha
Ama bugun kendimi cok iyi hissediyorummmpuhahahahaha bende de var bana da seksisin de çabık
tamam söz
çalışıyom yaaaaaaa ufffff
kız bi de yavaştan başlıcam dedin bizi mi kandırdın
hoşgeldiiiin:)
ooo ölümüne kankayız onunla
oy oy oyyyyybiliyorum tatilde olduğunu o yüzden dürtüyorum ki kıskanıyorum da azcık
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
günaydın marlinciiiim
Hoş geldin canım beraber veririz kiloları. Senden tek istediğim 1. sayfayı bi oku ne yapar ne ederiz anlarsın bir de aktif ol bizle ol sohbet muhabbet kilolar o şekilde gider ve motive olursun ancak.
Sağol canım zümrem benim.bnde seni ve sizi seviyorumm♡♡♡♡
Vay yawrum vayMuz-Süt detoksumun 1. gün hasılatını veriyorum
Dün sabah:56.6
Bu sabah: 54.9
Fark: -1.7
Cnm küçük küçük hedefler belirler..mesela 90.. sonra yavaş yavaş beyaz ekmeği, pirinci, makarnayı, abur cuburu, patatesi ve şekeri kes.. bi kereden bişey olmaz deme.. bu benim en büyük hatamdı.. sonra youtube dan leslie 1 mil ile spor yapmaya da başla.. sporsuz kilo gitmiyo.. günde en az 3 lt su.. bi bakmışsın hopp 8ler gelmiş. .Evliyim üç kızım var boyum 1.55 kilom 97 ve bazı saglık sorunlarım var bu kulübe katılma sebebim birilerinin beni yargılamada yadırgamadan sebepsiz akıl vermeye kalkmadan dertlesmek
bende de var bundan.. tam yarım lt aloyo.. her seferinde bunla içiyorum. . 2si 1 lt zati. . Dur gidim yine içim :))kızlar su bardağım yaklaşık yarım litre alıyor :) bununla günde 5 6 bardak su içmeyi planlıyorum. önceden bu benim kola bardagımdı :)
Ay ne guz3l kızlar büyümüş maşallah. Yas kaç acaba merak ettim. Birde yemekte ki zaafin ne senin kilo almana en çok.ne neden oluyirEvliyim üç kızım var boyum 1.55 kilom 97 ve bazı saglık sorunlarım var bu kulübe katılma sebebim birilerinin beni yargılamada yadırgamadan sebepsiz akıl vermeye kalkmadan dertlesmek
Hahaha hadi hayırlısı kuzum iyi oldu bence senim içinAy normal burda canım benim bir sürü yazılıyor zaten bakıcıya gerek kalmadı eşimin dediği gibi 2. Bebiş geliyor benim çalışma hayatı 5 yıl sonra başlar herhalde :)
Kola mikızlar su bardağım yaklaşık yarım litre alıyor :) bununla günde 5 6 bardak su içmeyi planlıyorum. önceden bu benim kola bardagımdı :)
Artık mis gibi kalorisiz su bardağı doldur hep gözünün önünde dursun unutmaz içersin :)kızlar su bardağım yaklaşık yarım litre alıyor :) bununla günde 5 6 bardak su içmeyi planlıyorum. önceden bu benim kola bardagımdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?