Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha ne isteriz marga kendine nazar değdirme baaaakAma bugun kendimi cok iyi hissediyorummm
anam mniğimiz kreşe mi alışıyooooor yesinler onu@MiuLego tatlım oğluşumu kreşe getirdim.uyum haftamız bu hafta..biraz sıkıntılı ama alışıyoruz yavaş yavaş..bir düzene girelim daha sık burdayım inşallah
durdurulamıyorduuuuukkkkkkkkkkkVay yawrum vay
oy oy oy sen ne güzel ne minnoş anlatmışsın ya seni yicemmmmmmmmmCnm küçük küçük hedefler belirler..mesela 90.. sonra yavaş yavaş beyaz ekmeği, pirinci, makarnayı, abur cuburu, patatesi ve şekeri kes.. bi kereden bişey olmaz deme.. bu benim en büyük hatamdı.. sonra youtube dan leslie 1 mil ile spor yapmaya da başla.. sporsuz kilo gitmiyo.. günde en az 3 lt su.. bi bakmışsın hopp 8ler gelmiş. .
canım kahvaltı az olunca acıkma olur. Ama bence yuymurta çok sevmiyosan yeme hiç zorlama. Onun yerine proteini peynirden alabilirsin. Bol peynir zeytin domates salatalık ve 1 dilim tam buğday ekmeği ile çoooook güzel doyarsınAfiyet olsun midelerimiz gerçekten de küçülüyor alışıyor az yemeyekızlar sabah yarım yumurtayı zar zor yedim ve 2 dilim salatalık 2 az tuzlu zeytin. şimdi ise fena halde açtım. oglum çorba istedi tarhana yaptım. 2 kaşık tadına baktım hemen bi tokluk hissi oldu. galiba bünye az yemeye alışıyor.
Noluyor acabaaa
su mu içtin hhahahahahahaha ben 2.5 yaptım 3 e az kaldı
Çohhhh karışık duygular içerisindeyimdaha ne isteriz marga kendine nazar değdirme baaaak
anam mniğimiz kreşe mi alışıyooooor yesinler onu
Kolay gelsin balım işlerin hallolunca müsaitsen sen gelirsin zaten buralara
durdurulamıyorduuuuukkkkkkkkkkk
oy oy oy sen ne güzel ne minnoş anlatmışsın ya seni yicemmmmmmmmm
canım kahvaltı az olunca acıkma olur. Ama bence yuymurta çok sevmiyosan yeme hiç zorlama. Onun yerine proteini peynirden alabilirsin. Bol peynir zeytin domates salatalık ve 1 dilim tam buğday ekmeği ile çoooook güzel doyarsınAfiyet olsun midelerimiz gerçekten de küçülüyor alışıyor az yemeye
Noluyor acabaaa
Aynen böbrekleri yordum mu kiisu mu içtin hhahahahahahaha ben 2.5 yaptım 3 e az kaldı
Kız o kadarı daha vücudunun ihtiyacı aaaa ne yorması 3 lt den azı yormaz ama sen hele 3 lt iç deAynen böbrekleri yordum mu kii
İçiyorumKız o kadarı daha vücudunun ihtiyacı aaaa ne yorması 3 lt den azı yormaz ama sen hele 3 lt iç de
Bozmuştur dkgjkfghkdfgöğlen bir midem bulandı kızlaaar
Kendimi markete zor attım. Hemen domates salatalık aldım hüplettim. 1 avuç da yer fıstığı yedim oh kendimdeyim. domates-salatalık hep su olduğu için detoksumu bozmamıştır. Bozmamıştır demi
Sabah spor yapildidaha ne isteriz marga kendine nazar değdirme baaaak
canım kahvaltı az olunca acıkma olur. Ama bence yuymurta çok sevmiyosan yeme hiç zorlama. Onun yerine proteini peynirden alabilirsin. Bol peynir zeytin domates salatalık ve 1 dilim tam buğday ekmeği ile çoooook güzel doyarsınAfiyet olsun midelerimiz gerçekten de küçülüyor alışıyor az yemeye
Noluyor acabaaa
Noluyo kiz
Su içmektenNoluyo kiz
1 kase içsen de olurdu canım yanına yoğurtla ac kalıp da kıtlığa girmek de sıkıntıkızlar sabah yarım yumurtayı zar zor yedim ve 2 dilim salatalık 2 az tuzlu zeytin. şimdi ise fena halde açtım. oglum çorba istedi tarhana yaptım. 2 kaşık tadına baktım hemen bi tokluk hissi oldu. galiba bünye az yemeye alışıyor.
Sabah spor yapildi
Havada ne guzel serindi
Eve geldim uyuyakalmisim
Dustan sonra daha yeni kahvemi elime aldim, iciyorum
Kahvalti yaptim mi hayir yapmadim
Bence kesinlikle icmelisinSu içmekten
Hadi ya maşallah canım ama hastalıktan çıktın bünyeni vitaminsiz bırakma b3nce. su ile karin mi doyar ayKendime geldigim nasilda belli oluyor dimi
Napayim asiri su icmekten karnimin acliginida hissedemz hale geldim
Yalniz var yaaaa 52 olmama cok az kaldiiiiiii
Hadi ya maşallah canım ama hastalıktan çıktın bünyeni vitaminsiz bırakma b3nce. su ile karin mi doyar ay
Bugünkü hedefimi gördünmüdaha ne isteriz marga kendine nazar değdirme baaaak
Noluyor acabaaa
bozulmazzzzzzzzzzzzzzz de banaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğİçiyorum
Bozmuştur dkgjkfghkdfg
durduramıyorduk margayı sahalara fena geri dönüş yaptı.Sabah spor yapildi
Havada ne guzel serindi
Eve geldim uyuyakalmisim
Dustan sonra daha yeni kahvemi elime aldim, iciyorum
Kahvalti yaptim mi hayir yapmadim
Anam resmen benden önce 52 olacak 3 gün oksijen detoksu yapsam senden önce 52 olur muyum kiKendime geldigim nasilda belli oluyor dimi
Napayim asiri su icmekten karnimin acliginida hissedemz hale geldim
Yalniz var yaaaa 52 olmama cok az kaldiiiiiii