Merhaba ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum ilk mesajım sensin şişko gurubuna bende kilo maduruyum
ooo kAtıl buraya Can'ım iyi seçim tanıt kendini boy kilo hedef nerden yazıyorsun evli misin çocuk var mıMerhaba ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum ilk mesajım sensin şişko gurubuna bende kilo maduruyum
Hoşgeldin de, biz şişko değilizMerhaba ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum ilk mesajım sensin şişko gurubuna bende kilo maduruyum
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr birAusencia kaptan vardı hatırlıyorsunuzdur arada gelirim demişti görürseniz ona diyin ki HANİ GELİYORDUN BİZİ Mİ KANDIRDIN
Benim örgütlediğimi demeyin de
Hoşgeldin de, biz şişko değiliz
Daha nasıl mesaj yazacagımı çözemedimooo kAtıl buraya Can'ım iyi seçim tanıt kendini boy kilo hedef nerden yazıyorsun evli misin çocuk var mı
Zamanla alışırsın canım yavaş yavaş olacakKızlar nasıl
Daha nasıl mesaj yazacagımı çözemedim
Aaa ne guzel canim samsun guzeldir simdi nerdesintevafuk55 kız ben Samsun mezunuyum çok iyi bilirim Samsun'u
Zamanla alışırsın canım hosg3ldin bu aradaKızlar nasıl
Daha nasıl mesaj yazacagımı çözemedim
İstanbul da kocamın yanındaAaa ne guzel canim samsun guzeldir simdi nerdesin
Kız ben balık hafızalı.. demistin tabi bakıcılara guvenemiyordun hattaİstanbul da kocamın yanında
Cok iyi vermissin canimMuz-Süt detoksumun 1. gün hasılatını veriyorum
Dün sabah:56.6
Bu sabah: 54.9
Fark: -1.7
Evliyim üç kızım var boyum 1.55 kilom 97 ve bazı saglık sorunlarım var bu kulübe katılma sebebim birilerinin beni yargılamada yadırgamadan sebepsiz akıl vermeye kalkmadan dertlesmekooo kAtıl buraya Can'ım iyi seçim tanıt kendini boy kilo hedef nerden yazıyorsun evli misin çocuk var mı
Kız ben balık hafızalı.. demistin tabi bakıcılara guvenemiyordun hatta
üç kızım var büyük kızım 14 ortanca 8 en küçük 5 yaşındaZamanla alışırsın canım hosg3ldin bu arada
Bize kendini anlatsana boy kilo yaş gibi bilgiler çocuklar üç tane sanırım yaşları kaç
Süper canım en iyi seçim burada çok güzel kilolar verebilirsin hedefler koy kendine canım ilk hedef 90 olsun mesela zaten şimdi Başla bir kaç güne 2-3 kilo gidecek zaten burda herşeyi sorabilirsin dertleşebilirsinEvliyim üç kızım var boyum 1.55 kilom 97 ve bazı saglık sorunlarım var bu kulübe katılma sebebim birilerinin beni yargılamada yadırgamadan sebepsiz akıl vermeye kalkmadan dertlesmek
Maşallah büyütmüşsün çocukları şimdi fit sağlıklı bit anne olayım diyorsun çok iyi bir kararüç kızım var büyük kızım 14 ortanca 8 en küçük 5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?