- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
İnşalkah burda olursam olmam inş sizleAynen balım insan nefsi çok gairp birşey. Mesela ben de yersem pişman olucam biliyorum ama bazen duramayıp yiyorum. E sonra da yine pişman oluyorum. İnsan pişman olacağını bile bile yapar mı? Yapıyor bazen
Merak etme sen 90 lar gelmeden inşallah bebiş gelecek
Öperim tabi kızÇOK SEVDİĞİM BİRİCİK dediiiiii
ÖPTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
Gulbeeeee bana da guzel seyler söyle bana da bana bana tevafukunaKız o burda olmasa kilo alır hepimiz öyle ben burda olmayım yerim hamileyim de der yerim burası tutuyor bizi ya iyi oluyor spor yapıyoruz destek oluyoruz şükür ya
Daha yeni yemek yiyorum desem, vay be hiç bir şey yapmadan bile eriyip gidiyorum hahabravooooo hadi çok şükür. Muz falan yiyebilsen keşke en kolay enerji veren yiyecek mideni de tutar
Ay ben 3 yıl olacak özledim bitki çayı içmeyi daha bir 3 yıl daha içemem Allah bilir ya ödem söktürücü filanKiraz sapı çayımı içiyorum ödemleri kovalıyorum
Bu arada beni bugün idare ettiğiniz için teşekkür ederim yarın aç karnına tartılıp , kaldığım yerden devam edicem..Kiraz sapı çayımı içiyorum ödemleri kovalıyorum
Sen iyi gidiyordun ya hedefe az kalmıştı be yaptın o ara anlamadım kız 64 rakamı şok ettiGulbeeeee bana da guzel seyler söyle bana da bana bana tevafukuna
Iyi bakalım.cok.sukur canımVe ayaga kalktim.. =) iki gundur yataktan cikamamistim
Motivasyonumu kaybettim, izne ayrıldım , annemlerde kaldım derken ipin ucu kaçtı canım ama şimdi harika hissediyorumSen iyi gidiyordun ya hedefe az kalmıştı be yaptın o ara anlamadım kız 64 rakamı şok etti
Beni
Bu arada beni bugün idare ettiğiniz için teşekkür ederim yarın aç karnına tartılıp , kaldığım yerden devam edicem..
Evet hedefe ulaş artık sonra arada istediğinden yet spor yaparsın ne güzel olur böyle kilo vermeden yetince kilo artışı motiveyi sıfırlıyor ya ama bak toplamışsın canım yaMotivasyonumu kaybettim, izne ayrıldım , annemlerde kaldım derken ipin ucu kaçtı canım ama şimdi harika hissediyorum
yarın spora kaldığım yerden devam
Bunlar güzel şeyler mi aşkolsunSen iyi gidiyordun ya hedefe az kalmıştı be yaptın o ara anlamadım kız 64 rakamı şok etti
Beni
Yorma yine de kendini canım birandayarın spora kaldığım yerden devam
Kız hedefine ne var şurda 6 kilo canım toparlamışsın ne güzel kendini şimdi hedef ulaşma Azmi'nde ol spor da yapıyorsun ne güzel deli gibi spor yapasım var ama yapamıyorum maalesef Leslie dışındA ama olsun ne yapayımBunlar güzel şeyler mi aşkolsun
Ay canım b3nim, takiliyorum ben sana :)) şebeklik yaoayim su gulbeden bir öpücük kapayım dediydimKız hedefine ne var şurda 6 kilo canım toparlamışsın ne güzel kendini şimdi hedef ulaşma Azmi'nde ol spor da yapıyorsun ne güzel deli gibi spor yapasım var ama yapamıyorum maalesef Leslie dışındA ama olsun ne yapayım
Şimdi sen bu günkü spor gibi yap her gün 1 aya hedefinde olursun kuzum onu diyorum ben
hafif tempoyla başlayacağım :)Yorma yine de kendini canım biranda
nasılsınBirileri güzellik le kafayı bozmuş yav arkadaş manyak dolu etrafım
Makyaj sız kıçıma benzeyen kadın benimle uğraşıyor
Görmemişin kocası olmuş
Gece gece sinirimi zıplattılar
yanlış yere yazdın sanırımBirileri güzellik le kafayı bozmuş yav arkadaş manyak dolu etrafım
Makyaj sız kıçıma benzeyen kadın benimle uğraşıyor
Görmemişin kocası olmuş
Gece gece sinirimi zıplattılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?