Yokkiyaptım ben
Waaooowww****HAFTANIN EGZERSİZİ****
Eki Görüntüle 2036031
Hadi kızlar sıkı yuvarlak taş gibi popolar için yaşasın squaaattttttt
Bunları bu hafta yapmaya çalışalım tamam mı
Benim vücudum 80 falan gösteriyor ama59 kiloyu görmek için neler vermezdim :/
83.6****21 AĞUSTOS PAZARTESİ KİLO KONTROL****
@MiuLego (54.3/56.6/+2.3)
@tevafuk55 (64.9/64.3/0.6)
@hippotalamus (81/81.2/+0.2)
@Sily (63.5/64.3/+0.8)
@eylul7158eylul (61.8/
@Zms kaya (71.0) sabit
@kahve kitap ve ben (83.0/
@Margarikotin (53.8/
@My SouL (53.2/53.7/+0.5)
@yumaknuro ( 78.2/77.7/0.5)
@inciakis (başlangıç kilo:
@marlin18 (61/
@Gulbe seker (82.5/
@hepsi-bu-kadar (başlangıç kilo:
Kızlar son mesajdan alıntı yaparak eklemelerimizi yapalım.
İnşallahEki Görüntüle 2035993 değermi yaptığımiz sporları çöpe atmaya o kadar yeme kendini tut terle yorgunluk bir bardak ile hop boşa gitti evde olmazsa tik etmesin daha iyi olur arkadaşım emeğinin karşılığını bol eksilerle alırsın inşallah
Kesinlikle canım aynen. Akşam öğünü çok önemli saati erkense ve hafifse kilolar gidiyor. Senin spor yapman lazım vücudun sıkılaşsın bugün başla spora emi.bu arada dün sabah ilk tartılışımda 59.7ydim bugün 59.3 olmuşum. sanırım şuan depoyu boşaltıyorum :) bu sabah bir ilk yaptım ve ekmek yemedim :) az bi patates haşladım. küçük bir patatesi yağsız cok az tuz ve baharatla ezip yedim. ve bir de küçük bir salatalık. Saat 2. gibi bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum akşam da bizimkilere menemen yapıcam sanırım ondan az birşey yerim. En önemlisi akşam yemeği. Sabah istersen hiç yeme akşam biraz abartırsan bütün emek çöp oluyor
Canım patatesi çok mu seviyorsun? ? Haşlanmış patates haşlanmış yumurta yesen çok daha güzel olur. . Lutfen düzgün bi kahvaltı düzeni koy.. sporuda yaptın mı sıkılaşmaman için sebep yok.. bide vücut ölçülerini alır mısın? ? Tartıda çok farketmese bile mezura da farkederbu arada dün sabah ilk tartılışımda 59.7ydim bugün 59.3 olmuşum. sanırım şuan depoyu boşaltıyorum :) bu sabah bir ilk yaptım ve ekmek yemedim :) az bi patates haşladım. küçük bir patatesi yağsız cok az tuz ve baharatla ezip yedim. ve bir de küçük bir salatalık. Saat 2. gibi bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum akşam da bizimkilere menemen yapıcam sanırım ondan az birşey yerim. En önemlisi akşam yemeği. Sabah istersen hiç yeme akşam biraz abartırsan bütün emek çöp oluyor
kızlar 1. sayfaya spor puanlarını girdim. Eksik gedik var mı bakın da söyleyin bana..
Spor yapmayan ya da sporunu spor tablosuna girmeyen çok kişi var.. sporsuz diyet olmaz arkadaşlar.. bahane istemiyorum.. vakit bulunur.. yemek yaparken tezgah başında bile isterseniz 50 squat yaparsınız 10 dk zumba evde yaparsınız gün içinde isteyene böyle böyle birikir. Lütfen sporlara dikkat edelim.
Grubumuza bu kadar az spor cidden yakışmıyor. Ha sadece diyetle kilo verilir mi verilir... Lokum kıvamında gevşek ve sarkık vücut istiyorsanız evet verilir..
Ama sporla vücudunuz şekillenir. Ve lütfen spora ağırlık verin. 1. sayfada cuma cumartesi pazar sporları hepsi 0 puan olanlar özellikle..
Bilmiyorum ki moralım sıfır ilaç kullanmaya başladım antibiyotik iki taneUykulu limon cumaya göre 600 artıdasın kuzum neden öyle oldu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?