- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
İnş yaa.. dur azcık sspor yapim.. ama detoks yapıcam dişimi sıkıcam görücem inş..
cuma hedefin en az 79.9 biliyorsun dimi hippoşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş yaa.. dur azcık sspor yapim.. ama detoks yapıcam dişimi sıkıcam görücem inş..
cuma hedefin en az 79.9 biliyorsun dimi hippoşum
Ne güzel yamidemde 2.5 lt su kahvenin çayın haddi hesabı yok. wc ile kankayız ölümüne
Hmm tamam ozamanYok kız anca geldim..11 de yaptım. .
çaktırmadan sende 2 kilo ödem almışsın seninki de sayılmazkesinlikle tamamen katılıyorum.
hahahahaha ödem tabi o.
Bu hafta kesin sen 1. olursun kilo vermede. Ama sonuçta ödem vermece şeysi o. 1. lik sayılmaz
Hoşgeldinnnnn 200 sayfayı okumana gerek yok :) 1. sayfa kurallarımızı ve bundan sonrasını oku yeter. Kendinden bahsetsene biraz. Kilon hedef kilon boy ne yapar ne edersin vs.
Bu kim la ?Eki Görüntüle 2036166 Motivasyon olsun. Fat likten fit liğe fotosu
hadi sporaaaaaaaİnş yaa.. dur azcık sspor yapim.. ama detoks yapıcam dişimi sıkıcam görücem inş..
hadi sen de iç bi 0.5 lt şimdikNe güzel ya
Hmm tamam ozaman
benimki ödem değil yağmışçaktırmadan sende 2 kilo ödem almışsın seninki de sayılmaz
MiuBu kim la ?
Sen misin cidden ?
dayanamadın demi illla hava atıcan
evet bu şişko miuSen misin cidden ?
kız benim galiba dün bunu çektiğimi hatırlıyomSen misin cidden ?
hahahhah ahahahaha hahahahah hava bizim işimizdayanamadın demi illla hava atıcan
dayanamadın demi illla hava atıcan
Eğer cidden o ise neden kilo veriyor ??evet bu şişko miu
Ewet bu cidden sensin ozaman öyle mi ?hahahhah ahahahaha hahahahah hava bizim işimiz
motivasyon olsun dedik inciğğğğ
eski fotoma baktım da hakkaten kilo almışım ama obezlik olmasa keşkeeeeeevet bu şişko miu
uçmaya çalışıyoEğer cidden o ise neden kilo veriyor ??
Dalacam şimdiii
52 kilo olcamEğer cidden o ise neden kilo veriyor ??
Dalacam şimdiii
kız vallaha benim yeminleEwet bu cidden sensin ozaman öyle mi ?
ben bir meleğim melekler zaten uçaruçmaya çalışıyo
Benim kafam karıştı?eski fotoma baktım da hakkaten kilo almışım ama obezlik olmasa keşkeeeee
ama hepsini vericem seni de yenicem sen gör bak
evet bende farkettim bayağı kilo almışsın inşallah obez değilsindir (dayak yersen yardıma gelmem haberin olsun unutma zayıflama topiği burası)eski fotoma baktım da hakkaten kilo almışım ama obezlik olmasa keşkeeeee
ama hepsini vericem seni de yenicem sen gör bak
kız bunların hepsi böyleBenim kafam karıştı?
Eski foto ne?
Bu gönderdiğin ne ?
Aydınlat beni artıkın yağğğğğğğğğğğğ
Seni tehit ediyorum bak su hiç içmem