- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
İnş yaa.. dur azcık sspor yapim.. ama detoks yapıcam dişimi sıkıcam görücem inş..
cuma hedefin en az 79.9 biliyorsun dimi hippoşum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş yaa.. dur azcık sspor yapim.. ama detoks yapıcam dişimi sıkıcam görücem inş..
cuma hedefin en az 79.9 biliyorsun dimi hippoşum![]()
Ne güzel yamidemde 2.5 lt su kahvenin çayın haddi hesabı yok. wc ile kankayız ölümüne![]()
Hmm tamam ozamanYok kız anca geldim..11 de yaptım. .
çaktırmadan sende 2 kilo ödem almışsın seninki de sayılmazkesinlikle tamamen katılıyorum.
hahahahaha ödem tabi o.
Bu hafta kesin sen 1. olursun kilo vermede. Ama sonuçta ödem vermece şeysi o. 1. lik sayılmaz
Hoşgeldinnnnn 200 sayfayı okumana gerek yok :) 1. sayfa kurallarımızı ve bundan sonrasını oku yeter. Kendinden bahsetsene biraz. Kilon hedef kilon boy ne yapar ne edersin vs.
Bu kim la ?Eki Görüntüle 2036166 Motivasyon olsun. Fat likten fit liğe fotosu![]()
hadi sporaaaaaaaİnş yaa.. dur azcık sspor yapim.. ama detoks yapıcam dişimi sıkıcam görücem inş..
hadi sen de iç bi 0.5 lt şimdikNe güzel ya
Hmm tamam ozaman![]()
benimki ödem değil yağmışçaktırmadan sende 2 kilo ödem almışsın seninki de sayılmaz![]()
MiuBu kim la ?
Sen misin cidden ?
dayanamadın demi illla hava atıcan
evet bu şişko miuSen misin cidden ?![]()
kız benim galiba dün bunu çektiğimi hatırlıyomSen misin cidden ?![]()
hahahhah ahahahaha hahahahah hava bizim işimizdayanamadın demi illla hava atıcan![]()
dayanamadın demi illla hava atıcan![]()
Eğer cidden o ise neden kilo veriyor ??evet bu şişko miu![]()
Ewet bu cidden sensin ozaman öyle mi ?hahahhah ahahahaha hahahahah hava bizim işimiz
motivasyon olsun dedik inciğğğğ![]()
eski fotoma baktım da hakkaten kilo almışım amaevet bu şişko miu![]()
uçmaya çalışıyoEğer cidden o ise neden kilo veriyor ??
Dalacam şimdiii![]()
Eğer cidden o ise neden kilo veriyor ??
Dalacam şimdiii![]()
kız vallaha benim yeminleEwet bu cidden sensin ozaman öyle mi ?![]()
ben bir meleğim melekler zaten uçaruçmaya çalışıyo![]()
Benim kafam karıştı?eski fotoma baktım da hakkaten kilo almışım amaobezlik olmasa keşkeeeee
ama hepsini vericem seni de yenicem sen gör bak![]()
evet bende farkettim bayağı kilo almışsın inşallah obez değilsindireski fotoma baktım da hakkaten kilo almışım amaobezlik olmasa keşkeeeee
ama hepsini vericem seni de yenicem sen gör bak![]()
kız bunların hepsi böyleBenim kafam karıştı?
Eski foto ne?
Bu gönderdiğin ne ?
Aydınlat beni artıkın yağğğğğğğğğğğğ
Seni tehit ediyorum bak su hiç içmem![]()