Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın cnm.. geçmiş olsun oğluşuna.. neyi var? ?
Midesi kötü karnı ağırıyor soğuk ter atıyor istifra etti 1 kez...Günaydın cnm.. geçmiş olsun oğluşuna.. neyi var? ?
cok gecmis olsun canim :/Midesi kötü karnı ağırıyor soğuk ter atıyor istifra etti 1 kez...
Sağolasın cnmcok gecmis olsun canim :/
Geçmiş olsun..hemen atlatır inşallahMidesi kötü karnı ağırıyor soğuk ter atıyor istifra etti 1 kez...
oyyyy geçmiş olsun canım Allah şifa versin kıyamam ona
Hoş geldin korhiciiim evet buradayızzzz sensiz eksik kalırız gelebildiğin kadar gel işte :)@MiuLego şekercim geldimmm
Çok sık uğrayamasam da yazarım inşallah.ayy herkes de burda eylül sily tevafuk hippo.. canlar toplanmış yine
İnşallah canım...Geçmiş olsun..hemen atlatır inşallah
oyyyy geçmiş olsun canım Allah şifa versin kıyamam ona
Amin canım çok sağolasın....
Ayyy sende cansinnn hosgeldin@MiuLego şekercim geldimmm
Çok sık uğrayamasam da yazarım inşallah.ayy herkes de burda eylül sily tevafuk hippo.. canlar toplanmış yine
Yaşasın sıkı vücutlarkızlar 1. sayfaya spor puanlarını girdim. Eksik gedik var mı bakın da söyleyin bana..
Spor yapmayan ya da sporunu spor tablosuna girmeyen çok kişi var.. sporsuz diyet olmaz arkadaşlar.. bahane istemiyorum.. vakit bulunur.. yemek yaparken tezgah başında bile isterseniz 50 squat yaparsınız 10 dk zumba evde yaparsınız gün içinde isteyene böyle böyle birikir. Lütfen sporlara dikkat edelim.
Grubumuza bu kadar az spor cidden yakışmıyor. Ha sadece diyetle kilo verilir mi verilir... Lokum kıvamında gevşek ve sarkık vücut istiyorsanız evet verilir..
Ama sporla vücudunuz şekillenir. Ve lütfen spora ağırlık verin. !. sayfada cuma cumartesi pazar sporları hepsi 0 puan olanlar özellikle..
Sily kendine bir oklava çıkar ve oraya kondur istersen