• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Eki Görüntüle 2036067 bacagiasagidan alıp tezgaha doğru kaldiriyoruzEki Görüntüle 2036067 Eki Görüntüle 2036068 kol ve bacak açılıp karna çekilir Eki Görüntüle 2036072 cöm kalk
Okurken arkadaşım aklıma geldi paylaşayım dedim hem gün içerisinde ara ara yapılan sporlar insana beslenme konusundada dikkat etmesi gerektiğini hatırlatıyor tetikleyici bir etken daha etkili uygulamış oluyoruz programimizi
Kesinlikle canım bahsettiğim tamamen buydu "spor yapmaya vaktim yok" sözü ne kadar da geçersiz bunları görünce. Güzel paylaşımın için teşekkürler:KK68::KK74:

Kesinlikle canım bahsettiğim tamamen buydu "spor yapmaya vaktim yok" sözü ne kadar da geçersiz bunları görünce. Güzel paylaşımın için teşekkürler:KK68::KK74:
Anlık günlük değil yasam tarzını değiştirmek verdiğin kiloları korumak içinde önemli buralarda zayıflamış bunu başarmış birisinin sayfasinda okumuştum boş kaldıkça otururken karnını içine çekip bırakıyormuş bunun bile çok etkisi olduğunu kaç cm inceldi hatırlamıyorum ama baya inceldigini yazmıştı

Anlık günlük değil yasam tarzını değiştirmek verdiğin kiloları korumak içinde önemli buralarda zayıflamış bunu başarmış birisinin sayfasinda okumuştum boş kaldıkça otururken karnını içine çekip bırakıyormuş bunun bile çok etkisi olduğunu kaç cm inceldi hatırlamıyorum ama baya inceldigini yazmıştı
kesinlikle tamamen katılıyorum.
Hoşbulduk canım:KK50: dün bütün gün şehir dışındaydım eve gece bir buçuk da geldim onun etkiside var bence ve tabiki ödemmmm kilo değil ödemmm:KK53::KK53:
hahahahaha ödem tabi o.
Bu hafta kesin sen 1. olursun kilo vermede. Ama sonuçta ödem vermece şeysi o. 1. lik sayılmaz:63:
Geldimmmmmmmm yaaa bu 200 sayfa nasıl okunacak şimdi :-)
Hoşgeldinnnnn 200 sayfayı okumana gerek yok :) 1. sayfa kurallarımızı ve bundan sonrasını oku yeter. Kendinden bahsetsene biraz. Kilon hedef kilon boy ne yapar ne edersin vs.

kesinlikle tamamen katılıyorum.

hahahahaha ödem tabi o.
Bu hafta kesin sen 1. olursun kilo vermede. Ama sonuçta ödem vermece şeysi o. 1. lik sayılmaz:63:

Hoşgeldinnnnn 200 sayfayı okumana gerek yok :) 1. sayfa kurallarımızı ve bundan sonrasını oku yeter. Kendinden bahsetsene biraz. Kilon hedef kilon boy ne yapar ne edersin vs.
Şimdi benim çıkmam lazım yarın bunların hepsini yaparım ınsallahhhh kuzular bu gunes tutulması beni mahvetti kahvaltı sofrası duruyor daha çok işim var coookkk

Back