- 7 Aralık 2016
- 1.885
- 4.550
- 53
Hemen 3.5 lt ye tamamlamam lazım
An itibariyle 2 lt su içilmiştir. Madem detoks günü booolca su şart değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
An itibariyle 2 lt su içilmiştir. Madem detoks günü booolca su şart değil mi?
Neden moralin bozuk kahve? ne antibiyotiği? Yemişsindir artı o yüzdendir. Değilse ödemdir regl falan yakın mı?Bilmiyorum ki moralım sıfır ilaç kullanmaya başladım antibiyotik iki tane
Kesinlikle canım bahsettiğim tamamen buydu "spor yapmaya vaktim yok" sözü ne kadar da geçersiz bunları görünce. Güzel paylaşımın için teşekkürlerEki Görüntüle 2036067 bacagiasagidan alıp tezgaha doğru kaldiriyoruzEki Görüntüle 2036067 Eki Görüntüle 2036068 kol ve bacak açılıp karna çekilir Eki Görüntüle 2036072 cöm kalk
Okurken arkadaşım aklıma geldi paylaşayım dedim hem gün içerisinde ara ara yapılan sporlar insana beslenme konusundada dikkat etmesi gerektiğini hatırlatıyor tetikleyici bir etken daha etkili uygulamış oluyoruz programimizi
Regl yakın vücudum da fazlasıyla ödem varmış Dr ilaç tedavisine başlatacakNeden moralin bozuk kahve? ne antibiyotiği? Yemişsindir artı o yüzdendir. Değilse ödemdir regl falan yakın mı?
Anlık günlük değil yasam tarzını değiştirmek verdiğin kiloları korumak içinde önemli buralarda zayıflamış bunu başarmış birisinin sayfasinda okumuştum boş kaldıkça otururken karnını içine çekip bırakıyormuş bunun bile çok etkisi olduğunu kaç cm inceldi hatırlamıyorum ama baya inceldigini yazmıştıKesinlikle canım bahsettiğim tamamen buydu "spor yapmaya vaktim yok" sözü ne kadar da geçersiz bunları görünce. Güzel paylaşımın için teşekkürler
Hoşbulduk canım dün bütün gün şehir dışındaydım eve gece bir buçuk da geldim onun etkiside var bence ve tabiki ödemmmm kilo değil ödemmminciakis aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Geldimmmmmmmm yaaa bu 200 sayfa nasıl okunacak şimdi@tuzsuz_ruh burası canım ♡♡♡
kesinlikle tamamen katılıyorum.Anlık günlük değil yasam tarzını değiştirmek verdiğin kiloları korumak içinde önemli buralarda zayıflamış bunu başarmış birisinin sayfasinda okumuştum boş kaldıkça otururken karnını içine çekip bırakıyormuş bunun bile çok etkisi olduğunu kaç cm inceldi hatırlamıyorum ama baya inceldigini yazmıştı
hahahahaha ödem tabi o.Hoşbulduk canım dün bütün gün şehir dışındaydım eve gece bir buçuk da geldim onun etkiside var bence ve tabiki ödemmmm kilo değil ödemmm
Hoşgeldinnnnn 200 sayfayı okumana gerek yok :) 1. sayfa kurallarımızı ve bundan sonrasını oku yeter. Kendinden bahsetsene biraz. Kilon hedef kilon boy ne yapar ne edersin vs.Geldimmmmmmmm yaaa bu 200 sayfa nasıl okunacak şimdi
Şimdi benim çıkmam lazım yarın bunların hepsini yaparım ınsallahhhh kuzular bu gunes tutulması beni mahvetti kahvaltı sofrası duruyor daha çok işim var coookkkkesinlikle tamamen katılıyorum.
hahahahaha ödem tabi o.
Bu hafta kesin sen 1. olursun kilo vermede. Ama sonuçta ödem vermece şeysi o. 1. lik sayılmaz
Hoşgeldinnnnn 200 sayfayı okumana gerek yok :) 1. sayfa kurallarımızı ve bundan sonrasını oku yeter. Kendinden bahsetsene biraz. Kilon hedef kilon boy ne yapar ne edersin vs.
tamammmm kolay gelsiiinŞimdi benim çıkmam lazım yarın bunların hepsini yaparım ınsallahhhh kuzular bu gunes tutulması beni mahvetti kahvaltı sofrası duruyor daha çok işim var coookkk
cıs cos var mı kahvaltıdaKızlar kahvaltımı yaptım.. kahvemi içtim bi bakim derken bi balık tuttum.. inşallah beraber güzel kilolar veririz @tuzsuz_ruh :))
Kahvaltıyı yeni mi yaptın dahaKızlar kahvaltımı yaptım.. kahvemi içtim bi bakim derken bi balık tuttum.. inşallah beraber güzel kilolar veririz @tuzsuz_ruh :))
Yok kız anca geldim..11 de yaptım. .Kahvaltıyı yeni mi yaptın daha
2 dilim sucuk dışında bişi yok..cıs cos var mı kahvaltıda
2 dilim sucuk dışında bişi yok..