- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Kahvaltıyı evde mi yapıyorsun dışarıda mı bu değişir canımKızlar ben hafta içi çalıştığım için hiç kahvaltı yapmıyorum ya o yüzden haftasonu 2 gün kahvaltıda çok abartıyorum. Napsam nasıl aşsam ki bunu? Var mı önerisi olan? Yarın tartıda epey artı çıkıcam yinehee cumaya her türlü eksi çıkarım tabi o ayrı
Ay ben çok yoruldum bugün kızım da uyumadı gece de gündüz de gözüne bakıyorum yatsa bende hemen yatağa geçeceğimTüüümmmm gün uyudum resmen ama sizi çok özledimHerkesler nerede neler yapıyor acabaaaaaa siz de beni özlesenize yaaaaaa
Evde canımKahvaltıyı evde mi yapıyorsun dışarıda mı bu değişir canım
Heheheh hadi uyusun hemencik de mis gibi bir uyku çek inşallah. Senin kız be kadarlıktı?Ay ben çok yoruldum bugün kızım da uyumadı gece de gündüz de gözüne bakıyorum yatsa bende hemen yatağa geçeceğim
Canım bol çeşit yap az az gözün doysun meyve filan çeşit koy biraz yemezsinEvde canım
Benim kız 2 yaşında canım şimdiHeheheh hadi uyusun hemencik de mis gibi bir uyku çek inşallah. Senin kız be kadarlıktı?
Bende öyleyim ama benimkisi uyumuyor yaKizlar bacaklarım sızlıyor artık ayakta duramıyorum
Gülbecim evde yalnız olsam aslında haftasonu kahvaltısını karatay şeklinde yaparım mis gibi ama beni yoldan çıkaran şeyler varCanım bol çeşit yap az az gözün doysun meyve filan çeşit koy biraz yemezsin
Oy maşallahBenim kız 2 yaşında canım şimdi
Doğru diyosun. Beni bitiren zaten simit, karaköy böregi tarzı şeyler. Ablam alıyor almasa evde olmasa yemem aslında. Acaba erkenden kalkıp ablamsız kendim mi kahvaltı yapsam@MiuLego haftasonu kahvaltıları b3nim için d3 önemli ama k3ndimi durduramayacagim s3yelri sofraya koymamaya çalışıyorum omlet yapıyorum melemen yapıyorum veya patates kızartıyorum diğer kahvaltılıklar.. yanına 1.5 dilim tam b ekmek alıyorum v3 her cesitt3n yiyorum o 3kmek bitene kadarn3 kadar abartilabilir ki oyl3 bir durmda ama pişi açma simit olmamalı sofrada kaymak da yiyorum bal da yiyorum ama iki lokma maksimum.. gözümden doymuş oluyorum boyk3c3.
Heheheh yandı kalorileeeeer kokusu buralara geldi:)Kizlar bacaklarım sızlıyor artık ayakta duramıyorum
Afiyet olsun canım.Bugünki menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Az yeşil peynir
Salatalık
Şekersiz çay
Öğlen
1dilim ekmek
Menemen
Akşam
Patates salatası
1,5 tl su
25 ip atlama
1saat egzersiz
İyi geceler minnoşKızlar ben bugün fazla giremedim ama tarifimi ve menümü verdim.. Genel olarak sizin menüleri beğendim o yüzden alıntılamadım.. şimdi zor bela bebeği uyuttum bende yatim.. iyi geceler. . Yarın bomba bi gün olsun bize :))
Daha hala eve girememiş bir Miu bırakayım buraya. Eve gidip bir de jillian yapacak
Eşimle konuştum ne olur eve cola ve abur cubur getirme dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?