Seninle Başım Dertte...

Bence ona zarar vermiyorsunuz ara ara tartışsaniz bile... cunku kedi kopek gibi olan ciftler bile ayrilinca birbirlerinin eksikligini yasiyorlar. Ki onun durumu ortada o size baglamis kendini tartissaniz bile iki gun sonra duzeliriz umudu bile yeter onun iyi olmasina.. evlilik düşüncesi size agir gelebilir olabilir ondan zaman iste belli bir kaliba sokmayalim birbirimizi uzmeyelim de ben seninle birseyleri ilerlettikce dusuncelerimin bu sekilde degisecegine inaniyorum de ki oyle olur muhabbetiniz ilerledikce ewlilige sicak bakmaya başlarsınız. Eger imkanin varsa ara ara sende onun yanina git bir cati altinda olma fikri sizi geriyorsa ara ara yanina giderek hem kendinizi hem onun bu dusuncesini yumusatabilirsiniz bence.. ben ona destek olmanizi yaninda olmanizi tawsiye ediyorum

Bilir gibi tam da yaşananları yazmissiniz.

Korkularım olduğu gibi devam ediyor ama dünyada rastlayabileceğim en neşeli, anlayışlı, pozitif, ahlaklı insanın sevgisini karşılıksız bırakma fikri makul gelmiyor.

Ona acır gibi değil, onu çok severek yanındayım, yanında olmak istiyorum.

Çok zor olacak biliyorum ama hayat kolay değil zaten.

Bazılarının şartları yerinde sevgi ve ilgisi yetersizdir, bizde durum tam tersi.

O nedenle şartları da güzelleştirmek için engel kalmasın diye elimden geleni yapacağım, bu engel bizzat ben bile olsam.

Allah yardımcımız olacak inşallah...

Çok teşekkür ederim cevabınız için...

Radyoterapi seansları düşük dozlar halinde devam ediyor.

Çok şükür önceki seferlerden çok daha iyiyiz.

Çok tesekkur ederim ilginize...
Acil sifalar dilerim. Insallah tez zamanda tamamen iyilesir. Moralini yuksek tutsun, guzel beslensin. Hatta alternatif tiptan bile yardim alinabilir.

Acil sifalar dilerim. Insallah tez zamanda tamamen iyilesir. Moralini yuksek tutsun, guzel beslensin. Hatta alternatif tiptan bile yardim alinabilir.

Evet beslenme ve moraline çok dikkat ediyoruz.

Kitle yerleşim itibariyle alternatif tıbbi müdahaleye açık değil ama toparlanma surecinde bağışıklık güçlendirici bağlamda yardım alacağız.

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.

Bilir gibi tam da yaşananları yazmissiniz.

Korkularım olduğu gibi devam ediyor ama dünyada rastlayabileceğim en neşeli, anlayışlı, pozitif, ahlaklı insanın sevgisini karşılıksız bırakma fikri makul gelmiyor.

Ona acır gibi değil, onu çok severek yanındayım, yanında olmak istiyorum.

Çok zor olacak biliyorum ama hayat kolay değil zaten.

Bazılarının şartları yerinde sevgi ve ilgisi yetersizdir, bizde durum tam tersi.

O nedenle şartları da güzelleştirmek için engel kalmasın diye elimden geleni yapacağım, bu engel bizzat ben bile olsam.

Allah yardımcımız olacak inşallah...

Çok teşekkür ederim cevabınız için...
Allah ikinizinde yardimcisi olsun sevin sevilin. engellerinizi asarsiniz insallah..

X