- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- Konu Sahibi JessicaJoy
Bırakın evliliği, fedakar bir arkadaş olmanın bile her babayiğidin harcı olmadığı bir ilişki ikinizinki.
Evliliği hiç düşünmeyen insanlar vardır. Ben onlardan biriydim. Birine aşık olunca evliliği pekala düşünebileceğimi hayretle farkettim. Siz henüz bunu farketmediğiniz için belki de ona aşık olmadığınızı düşünüyorum. Veya hastalığından dolayı onu henüz bu gözle göremediniz.
Bazı kadınlar hayatlarındaki erkeğin sevgilisi olmak yerine onun annesi hatta sizin durumunuzda olduğu gibi hemşiresi olmayı tercih ederler. Bu rol onlar için yeterince tatmin edicidir. Sizin evliliğe sıcak bakmayışınızı haklı olarak onu sevmediğiniz veya onunla evli olmanın getireceği yükten çekindiğiniz şeklinde yorumlamış ve kendini geri çekmiş olabilir.
Siz gelecekten ne bekliyorsunuz? Onunla sevişmeyi mi hayal ediyorsunuz, yoksa onun ilaçlarını içirip tedavisini takip etmeyi mi?
Aynı konularda o kadar çok tartıştık ki ben bu aşık mi arkadaş mıyız sorularının kafamizda dönmesinden kurtulup onunla eskiden olduğu gibi hastaliklarimizla alay edip fotoğraflara bakıp gulelim, oyuncuları cekistirelim, masa oyunları oynayalim, hiç tartismayalim hele hastalığı tekrar nuksetmisken hiç tartismayalim hep mutlu olalım istiyorum.
Bu mümkün mu bilmiyorum, komik fotograflar gönderip guluyoruz eskiisi gibi hatta yakınlarda çok sevdiği bir şeyi gonderecegim, onu organize etmeye ugrasiyorum, çok sevinecek ama hayatına sızmaya da devam etmiş oluyorum. Cok mutlu olduğunu söylüyor, ben de çok mutlu oluyorum ama yanlış mi yapıyorum bilmiyorum.