- 17 Şubat 2015
- 7.933
- 21.238
- 348
- Konu Sahibi birakisina
Başlığa cevap veriyorum: senin kocan yok, senin kocan değil. Senin sevgili 3 sene ayakta uyutmuş otel parası vermemişsin, yani inşallah otel parasını da sana itelememiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıııaaaaaz muhonun kocası mı emın mısın bak çözecem herıfı ona goreİşin kotusu de bu zaten. Seninle yatıp ona yetemediğin için çözümü ikimizi de kandirmakta buldu.
İlgi çekmeye çalışmıyorum bir anda onlarca mesajı okuyup dönüş yapamıyorum. 3.5 yıl kadar önce online biriyle tanıştım. Zor bir durumum için çözüm arıyordum. Değil evli adamla sevgili olmak. Hayatımda bir kez bile sevgilim olmadı. Yani tek derdim derdime çözüm aramaktı. Adamın biri özelden mesaj yazdı yardımcı olmak isterim size diye. Bir kaç muhabbet falan. 2 tane cocugu olduğunu ama boşandığını söyledi. Ve bu süre icinde çok eziyetler etti. Sürekli farklı kurgularla geldi. Her defasında bunlar gerçekler dedi. Çok zorladım gerçeği anlatması için çok yıprandım kendimi mahvettim. Ne cektiysem bizzat hepsini çok iyi biliyor. Güya su an numarasını verdi kim olduğunu anlattı. İlk kez birini sevmek nasıl bişey onu yaşadım. Hayatımın merkezine koydum onu. Sonra da aslında evli olduğunu bana yalanlar söylediğini anlattı. Bu kez doğruysa tabi. Şimdi de çektirdiklerini çeksin istiyorum. Hazmedemiyorum. Psikiyatre gidiyorum antidepresanlar kullanıyorum. İçim sogumuyor öfkem geçmiyor. Çünkü pişkin pişkin gelip hala beni suçlamaya devam ediyor. Hatalı oldugunu samimi bir şekilde kabul etmiyor. Pişmanmış gibi davranıp bir yandan kendini savunuyor. Bende bana çektirdiklerini çeksin. Çeksin ki beni anlasın ve gerçekten pişman olduğunu göreyim istiyorum. Canını acıtmak istiyorum. Çünkü sürekli en başından uyardım onu. Bak benim niyetim böyle böyle , eğer bir yanlış yapar ve soylemezsen böyle böyle olur dedim en başından beri defalarca uyarmama rağmen devam etti. Kendi için beni çok kolay harcadı. Çok fazla güven verdi Cok fazla. Hayatımın içine etti. Şimdide beni yakasından atmaya çalışıyor. Bende hakkımı almadan gitmiycem. Bu kadar kolay kurtulmasını istemiyorum.
Her defasında farklı hikayeyle gelen her defasında kandıran adam size nasıl güven verebiliyor? Bu kadar mı ihtiyacınız var birine güvenmeye, bu kadar mı kolay ve bedava sizin güveniniz?İlgi çekmeye çalışmıyorum bir anda onlarca mesajı okuyup dönüş yapamıyorum. 3.5 yıl kadar önce online biriyle tanıştım. Zor bir durumum için çözüm arıyordum. Değil evli adamla sevgili olmak. Hayatımda bir kez bile sevgilim olmadı. Yani tek derdim derdime çözüm aramaktı. Adamın biri özelden mesaj yazdı yardımcı olmak isterim size diye. Bir kaç muhabbet falan. 2 tane cocugu olduğunu ama boşandığını söyledi. Ve bu süre icinde çok eziyetler etti. Sürekli farklı kurgularla geldi. Her defasında bunlar gerçekler dedi. Çok zorladım gerçeği anlatması için çok yıprandım kendimi mahvettim. Ne cektiysem bizzat hepsini çok iyi biliyor. Güya su an numarasını verdi kim olduğunu anlattı. İlk kez birini sevmek nasıl bişey onu yaşadım. Hayatımın merkezine koydum onu. Sonra da aslında evli olduğunu bana yalanlar söylediğini anlattı. Bu kez doğruysa tabi. Şimdi de çektirdiklerini çeksin istiyorum. Hazmedemiyorum. Psikiyatre gidiyorum antidepresanlar kullanıyorum. İçim sogumuyor öfkem geçmiyor. Çünkü pişkin pişkin gelip hala beni suçlamaya devam ediyor. Hatalı oldugunu samimi bir şekilde kabul etmiyor. Pişmanmış gibi davranıp bir yandan kendini savunuyor. Bende bana çektirdiklerini çeksin. Çeksin ki beni anlasın ve gerçekten pişman olduğunu göreyim istiyorum. Canını acıtmak istiyorum. Çünkü sürekli en başından uyardım onu. Bak benim niyetim böyle böyle , eğer bir yanlış yapar ve soylemezsen böyle böyle olur dedim en başından beri defalarca uyarmama rağmen devam etti. Kendi için beni çok kolay harcadı. Çok fazla güven verdi Cok fazla. Hayatımın içine etti. Şimdide beni yakasından atmaya çalışıyor. Bende hakkımı almadan gitmiycem. Bu kadar kolay kurtulmasını istemiyorum.
İlk kez konu paylaştımNick değişince eski konular gitmiyor yalnız haberiniz olsun
Çocuğu uyandırdın mutlu musun.G.tünde kelebek?
Sizinle yattı mı ?İşin kotusu de bu zaten. Seninle yatıp ona yetemediğin için çözümü ikimizi de kandirmakta buldu.
Tek derdimiz oydu şuanİlk kez konu paylaştım
İlgi çekmeye çalışmıyorum bir anda onlarca mesajı okuyup dönüş yapamıyorum. 3.5 yıl kadar önce online biriyle tanıştım. Zor bir durumum için çözüm arıyordum. Değil evli adamla sevgili olmak. Hayatımda bir kez bile sevgilim olmadı. Yani tek derdim derdime çözüm aramaktı. Adamın biri özelden mesaj yazdı yardımcı olmak isterim size diye. Bir kaç muhabbet falan. 2 tane cocugu olduğunu ama boşandığını söyledi. Ve bu süre icinde çok eziyetler etti. Sürekli farklı kurgularla geldi. Her defasında bunlar gerçekler dedi. Çok zorladım gerçeği anlatması için çok yıprandım kendimi mahvettim. Ne cektiysem bizzat hepsini çok iyi biliyor. Güya su an numarasını verdi kim olduğunu anlattı. İlk kez birini sevmek nasıl bişey onu yaşadım. Hayatımın merkezine koydum onu. Sonra da aslında evli olduğunu bana yalanlar söylediğini anlattı. Bu kez doğruysa tabi. Şimdi de çektirdiklerini çeksin istiyorum. Hazmedemiyorum. Psikiyatre gidiyorum antidepresanlar kullanıyorum. İçim sogumuyor öfkem geçmiyor. Çünkü pişkin pişkin gelip hala beni suçlamaya devam ediyor. Hatalı oldugunu samimi bir şekilde kabul etmiyor. Pişmanmış gibi davranıp bir yandan kendini savunuyor. Bende bana çektirdiklerini çeksin. Çeksin ki beni anlasın ve gerçekten pişman olduğunu göreyim istiyorum. Canını acıtmak istiyorum. Çünkü sürekli en başından uyardım onu. Bak benim niyetim böyle böyle , eğer bir yanlış yapar ve soylemezsen böyle böyle olur dedim en başından beri defalarca uyarmama rağmen devam etti. Kendi için beni çok kolay harcadı. Çok fazla güven verdi Cok fazla. Hayatımın içine etti. Şimdide beni yakasından atmaya çalışıyor. Bende hakkımı almadan gitmiycem. Bu kadar kolay kurtulmasını istemiyorum.
Yuzyuze gorustukleri bile şüpheliSizinle yattı mı ?
Her defasında farklı hikayeyle gelen her defasında kandıran adam size nasıl güven verebiliyor? Bu kadar mı ihtiyacınız var birine güvenmeye, bu kadar mı kolay ve bedava sizin güveniniz?
Bu kesinlikle benim koca değil. Bu kadar yaratıcı aldatmaz, slm mrb zevüşelim falan der, altı üstü karısını aldatacak, bu kadar aksiyona girmez.Yine kacirdiniz konu
Ya bu iliskiye fazla anlam yüklemiş olabilir misiniz? Adamin muhtemelen sizin gbi konuştuğu 10 kadin daha vardir
Bütün bunlar sanalda mı döndü? Maşallah.İlgi çekmeye çalışmıyorum bir anda onlarca mesajı okuyup dönüş yapamıyorum. 3.5 yıl kadar önce online biriyle tanıştım. Zor bir durumum için çözüm arıyordum. Değil evli adamla sevgili olmak. Hayatımda bir kez bile sevgilim olmadı. Yani tek derdim derdime çözüm aramaktı. Adamın biri özelden mesaj yazdı yardımcı olmak isterim size diye. Bir kaç muhabbet falan. 2 tane cocugu olduğunu ama boşandığını söyledi. Ve bu süre icinde çok eziyetler etti. Sürekli farklı kurgularla geldi. Her defasında bunlar gerçekler dedi. Çok zorladım gerçeği anlatması için çok yıprandım kendimi mahvettim. Ne cektiysem bizzat hepsini çok iyi biliyor. Güya su an numarasını verdi kim olduğunu anlattı. İlk kez birini sevmek nasıl bişey onu yaşadım. Hayatımın merkezine koydum onu. Sonra da aslında evli olduğunu bana yalanlar söylediğini anlattı. Bu kez doğruysa tabi. Şimdi de çektirdiklerini çeksin istiyorum. Hazmedemiyorum. Psikiyatre gidiyorum antidepresanlar kullanıyorum. İçim sogumuyor öfkem geçmiyor. Çünkü pişkin pişkin gelip hala beni suçlamaya devam ediyor. Hatalı oldugunu samimi bir şekilde kabul etmiyor. Pişmanmış gibi davranıp bir yandan kendini savunuyor. Bende bana çektirdiklerini çeksin. Çeksin ki beni anlasın ve gerçekten pişman olduğunu göreyim istiyorum. Canını acıtmak istiyorum. Çünkü sürekli en başından uyardım onu. Bak benim niyetim böyle böyle , eğer bir yanlış yapar ve soylemezsen böyle böyle olur dedim en başından beri defalarca uyarmama rağmen devam etti. Kendi için beni çok kolay harcadı. Çok fazla güven verdi Cok fazla. Hayatımın içine etti. Şimdide beni yakasından atmaya çalışıyor. Bende hakkımı almadan gitmiycem. Bu kadar kolay kurtulmasını istemiyorum.
Bu kesinlikle benim koca değil. Bu kadar yaratıcı aldatmaz, slm mrb zevüşelim falan der, altı üstü karısını aldatacak, bu kadar aksiyona girmez.
Bacim konsantre olursan cevaplayabilirsin inaniyorum. Sen bu adamla yuzyuze kac kez gorustun?Evet bu kadar değil çok daha fazlasına ihtiyacım vardı. Hayatımda ilk kez bir adam beni sevmişti. Ve ilerisini düşünüyorduk-dum. Zaten yaşadığım büyük problemlerim vardı. Denize düşen yılana sarılır diye boşuna dememişler.
Evet bu kadar değil çok daha fazlasına ihtiyacım vardı. Hayatımda ilk kez bir adam beni sevmişti. Ve ilerisini düşünüyorduk-dum. Zaten yaşadığım büyük problemlerim vardı. Denize düşen yılana sarılır diye boşuna dememişler.
Benimki de değil becerip bu kadar konuşamaz. Oh rahatladım.Bu kesinlikle benim koca değil. Bu kadar yaratıcı aldatmaz, slm mrb zevüşelim falan der, altı üstü karısını aldatacak, bu kadar aksiyona girmez.
Bacim konsantre olursan cevaplayabilirsin inaniyorum. Sen bu adamla yuzyuze kac kez gorustun?