Niye metres olsun ki? Birkaç kişi daha metres demiş. Evli olduğunu saklamış o zamanlar. Eşimden boşandım, evli değilim demiş.
Aşk illa fiziksel olmak zorunda mı ki? Nesneye de aşık olabilirsin. Aşkta mantık aranmaz. Yoğun sevgi barındırır, akıl gider... O sebeple görüntüsünü bile görmediğin birine aşık olabilirsin. Bu kişinin de aşık olduğunu sanmıyorum.
Kendisi de yazmış zaten, kandırılmak zoruna gitmiş. Başka konularda da benzerini yaşadım. Hemen inanan bir yapıya sahibim. Basit meselede bile bazen aşırı tepki verebiliyorum. Kandırılmak zoruma gidiyor...
Mesela burada da vuku bulan fake hesaplar vardı. Herkesle samimi olup kendi yaşantılarını paylaşanlar oldu. Sosyal medyadan da olsa o benim dostumdu vs diyenler vardı. Eee, ne oldu? Yalanları açığa çıkınca infiale kapıldı insanlar. Sanal dünyada halbuki olabilecek şeyler. Niye güvenirsin ki yüz yüze gelmediğine?
Bunun bir de ilgi duymaya başladığınız biri için yaşandığını düşünün. Sonuç çok kötü olurdu. Konu sahibinin ailesel sorunları da var yazdığı kadarıyla ve sevgiye ihtiyacı var. Tecrübesiz de olduğu için kanmış, yanlış kişiye güvenmiş.
B
birakisina
tedaviniz bitmeden veya ilerlemeden karşı cinsle mutahap olmayın. Kandırılma ihtimalinizin olduğu işlere de girişmeyin. Sorununuz çözülmedikçe bu döngüden çıkamazsınız. O kişinin de peşine düşmeyin, belasını bulur elbet. Sizi yine bir yolunu bulup kandırır. Kandırmasa bile enerjinizi düşürür.
Böyle sevgiye aç biri var yakınımda. O evliyken bile isteye arkadaş oluyor. Sonra hoşlanmaya başlayınca intikam peşine düşüyor. Çocukken sevgi açlığı yaşamış. O mesela aşırı yalancı ve kendini haklı görüyor, inkarcının önde gideni. Siz en azından farkındasınız. Kendinize değer verin. Adamın peşinden gitmeyin. Sizi daha çok üzer.