• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Adam ayrılmış abla, hala gelse affederim diyor. Kandırıldığı için hırslı değil şuanda eşini tercih etti diye intikam almak istiyor. Buna geri gelse problem yok adam yine bal börek olacak.
Neyi beğenmedin ordinary ordinary kendisi yazdı bunu hala gelse affederim diye uydurmadım.

Adam ayrılmış abla, hala gelse affederim diyor. Kandırıldığı için hırslı değil şuanda eşini tercih etti diye intikam almak istiyor. Buna geri gelse problem yok adam yine bal börek olacak.
O zaman iş değişir, bazı adamlar pislik olabiliyor evli olduğunu saklıyor kandırıyor ama kadın karşısındakinin evli olduğunu öğrendiği anda iş biter, eğer yok ben evli de olsa kabulüm diyorsanız e o zaman ağlamayacaksınız, neyin intikamı kimden intikam? Adam boşansın ağlayıp yalvararak sana dönsün diyeyse, valla karısını aldatanlar sevgilisine eşimi sevmiyorum zorla evlendirildim numaraları yaparken karısı terk edecek diye de 3,5 atıyorlar, asırlık erkek yalanlarına da kanıyor ya kadınlar🤦‍♀️

Bir iki yıl önce de böyle bi üye vardı çok benzettim nedense. Adam karısı ile sadece sevişiyo, onu sevmiyo diye avunuyordu. Adam en sonunda "Ya aslında ben karımı seviyomuşum. " diye şutladı bunu. Aynı böyle hırs yaptı o da, tercih edilen tarafta olmamak epey koymuştu.
Nolacaktı ya, ne bekliyorlar?
Kendini evdekinden üstün mü görüyorlar nedir bozuluyorlar bir de.
Kadınlar yakalamazsa hiçbir erkek sevgilisi için karısını boşamaz.
Boşanacak olsa ikinciyi beklemez zaten.

O zaman iş değişir, bazı adamlar pislik olabiliyor evli olduğunu saklıyor kandırıyor ama kadın karşısındakinin evli olduğunu öğrendiği anda iş biter, eğer yok ben evli de olsa kabulüm diyorsanız e o zaman ağlamayacaksınız, neyin intikamı kimden intikam? Adam boşansın ağlayıp yalvararak sana dönsün diyeyse, valla karısını aldatanlar sevgilisine eşimi sevmiyorum zorla evlendirildim numaraları yaparken karısı terk edecek diye de 3,5 atıyorlar, asırlık erkek yalanlarına da kanıyor ya kadınlar🤦‍♀️
Dönse affederim isterim dedi zaten.

Nolacaktı ya, ne bekliyorlar?
Kendini evdekinden üstün mü görüyorlar nedir bozuluyorlar bir de.
Kadınlar yakalamazsa hiçbir erkek sevgilisi için karısını boşamaz.
Boşanacak olsa ikinciyi beklemez zaten.
Pişman olduğuna inanmadık diye tartışmıştık ahahah. Herkesi ayran budalası sevgilileri sanıyorlar, ah canım çiğ çiğ yiriz sizi burda. 🌝

Pişman olduğuna inanmadık diye tartışmıştık ahahah. Herkesi ayran budalası sevgilileri sanıyorlar, ah canım çiğ çiğ yiriz sizi burda. 🌝
Pişman olan insan gelip burda karısı yetmemiş ben böyle uzaktan halimle bile yettim diye gevşek gevşek konuşur mu Allah aşkına. Neyine inanalım.

Pişman olan insan gelip burda karısı yetmemiş ben böyle uzaktan halimle bile yettim diye gevşek gevşek konuşur mu Allah aşkına. Neyine inanalım.
Kiz pisman falan degil. Burda sorun adamin iliskiyi bitirmesi. Beni basindan atmaya calisiyor dedi kac sefer. Donse affedrrim dedi

Dönse affederim isterim dedi zaten.
Aaaa ben detayları bilmiyorum, gece bir yazdım çıktım sonra ne okudum ne takip ettim.
E o vakit kusura bakmasın, evli adamla ne işi var? Karısından boşanır sanıyorsa çok bekler, bir umut karısı öğrenir de adamı boşarsa diye bir düşüncesi varsa, böyle adamdan arkadaş bile olmaz yıllarca beraber olduğu 2 çocuk veren bir eşi aldatan sevgilisini haydi haydi aldatır, evli erkeklere aşık olanlar şu denklemi bir kuramıyorlar.

Ohhhh en klasik metres cumlesi de geldi. Demek ki adamin evli oldugunu ogrenen herkese otomatik yukleniyor bu cumle.
Niye metres olsun ki? Birkaç kişi daha metres demiş. Evli olduğunu saklamış o zamanlar. Eşimden boşandım, evli değilim demiş.

Abla illaki vardır da peki sence hissedilen duygu gerçektn aşk mı? Mesela bu konu sahibinin karşısına seven, değer veren bekar birisi çıksa eminim ki konu sahibi bu adamı şutlar. Ama duygusal boşluk öyle tehlikeli bir şey ki insan selam vermeyeceği tiplere aşık oldum sanıyor
Aşk illa fiziksel olmak zorunda mı ki? Nesneye de aşık olabilirsin. Aşkta mantık aranmaz. Yoğun sevgi barındırır, akıl gider... O sebeple görüntüsünü bile görmediğin birine aşık olabilirsin. Bu kişinin de aşık olduğunu sanmıyorum.

Kendisi de yazmış zaten, kandırılmak zoruna gitmiş. Başka konularda da benzerini yaşadım. Hemen inanan bir yapıya sahibim. Basit meselede bile bazen aşırı tepki verebiliyorum. Kandırılmak zoruma gidiyor...

Mesela burada da vuku bulan fake hesaplar vardı. Herkesle samimi olup kendi yaşantılarını paylaşanlar oldu. Sosyal medyadan da olsa o benim dostumdu vs diyenler vardı. Eee, ne oldu? Yalanları açığa çıkınca infiale kapıldı insanlar. Sanal dünyada halbuki olabilecek şeyler. Niye güvenirsin ki yüz yüze gelmediğine?

Bunun bir de ilgi duymaya başladığınız biri için yaşandığını düşünün. Sonuç çok kötü olurdu. Konu sahibinin ailesel sorunları da var yazdığı kadarıyla ve sevgiye ihtiyacı var. Tecrübesiz de olduğu için kanmış, yanlış kişiye güvenmiş.

B birakisina tedaviniz bitmeden veya ilerlemeden karşı cinsle mutahap olmayın. Kandırılma ihtimalinizin olduğu işlere de girişmeyin. Sorununuz çözülmedikçe bu döngüden çıkamazsınız. O kişinin de peşine düşmeyin, belasını bulur elbet. Sizi yine bir yolunu bulup kandırır. Kandırmasa bile enerjinizi düşürür.

Böyle sevgiye aç biri var yakınımda. O evliyken bile isteye arkadaş oluyor. Sonra hoşlanmaya başlayınca intikam peşine düşüyor. Çocukken sevgi açlığı yaşamış. O mesela aşırı yalancı ve kendini haklı görüyor, inkarcının önde gideni. Siz en azından farkındasınız. Kendinize değer verin. Adamın peşinden gitmeyin. Sizi daha çok üzer.

Adam 3.5 yıl boyunca her gün düzenli olarak yazismis mi konusmus mu.
Bu konu gerçekten beynimi yaktı.
Yani bir kadın nasıl bu kadar yıl görmediği birinle konuşur hayalet mi bu adam ?
Hiç mi sıkılmaz alla alla.
Bence başka şeyler var bunda böyle bir şey olması mümkün değil ya

Niye metres olsun ki? Birkaç kişi daha metres demiş. Evli olduğunu saklamış o zamanlar. Eşimden boşandım, evli değilim demiş.

Aşk illa fiziksel olmak zorunda mı ki? Nesneye de aşık olabilirsin. Aşkta mantık aranmaz. Yoğun sevgi barındırır, akıl gider... O sebeple görüntüsünü bile görmediğin birine aşık olabilirsin. Bu kişinin de aşık olduğunu sanmıyorum.

Kendisi de yazmış zaten, kandırılmak zoruna gitmiş. Başka konularda da benzerini yaşadım. Hemen inanan bir yapıya sahibim. Basit meselede bile bazen aşırı tepki verebiliyorum. Kandırılmak zoruma gidiyor...

Mesela burada da vuku bulan fake hesaplar vardı. Herkesle samimi olup kendi yaşantılarını paylaşanlar oldu. Sosyal medyadan da olsa o benim dostumdu vs diyenler vardı. Eee, ne oldu? Yalanları açığa çıkınca infiale kapıldı insanlar. Sanal dünyada halbuki olabilecek şeyler. Niye güvenirsin ki yüz yüze gelmediğine?

Bunun bir de ilgi duymaya başladığınız biri için yaşandığını düşünün. Sonuç çok kötü olurdu. Konu sahibinin ailesel sorunları da var yazdığı kadarıyla ve sevgiye ihtiyacı var. Tecrübesiz de olduğu için kanmış, yanlış kişiye güvenmiş.

B birakisina tedaviniz bitmeden veya ilerlemeden karşı cinsle mutahap olmayın. Kandırılma ihtimalinizin olduğu işlere de girişmeyin. Sorununuz çözülmedikçe bu döngüden çıkamazsınız. O kişinin de peşine düşmeyin, belasını bulur elbet. Sizi yine bir yolunu bulup kandırır. Kandırmasa bile enerjinizi düşürür.

Böyle sevgiye aç biri var yakınımda. O evliyken bile isteye arkadaş oluyor. Sonra hoşlanmaya başlayınca intikam peşine düşüyor. Çocukken sevgi açlığı yaşamış. O mesela aşırı yalancı ve kendini haklı görüyor, inkarcının önde gideni. Siz en azından farkındasınız. Kendinize değer verin. Adamın peşinden gitmeyin. Sizi daha çok üzer.
Görmediğin birine nasıl aşık olursun ya bunu aklım almıyor .
Bir sıcaklık olur hoslanma olur acaba dersin de asıl görüştükten sonra elektrik alırsın birşeyler paylaştıkça gelişir.
Bence bu normal bir durum değil asla.
Aşk da böyle bir şey değil zaten.
Bu pıskolojık rahatsızlık.
Boşluk duygusunu telefondaki bir sesle doldurma ve takıntı.
Insan aşık olduğu kişiye dokunmak ister önce.
Görmek ister vakit geçirmek ister ne bilim.

Lütfen ilk mesaja da güncelleme yapar mısınız B birakisina ? Hala kendi çapında espri yaptığını sanıp dalga geçenler deli etti beni. Yüz defa aynı şey yazılmış. Konu içi cevap içeren mesaj sayısı elliyi bulmaz.
Madem kandırılmış çok zoruna gitmiş hala gelse affederim neden diyor? Karısı yetmedi ben uzaktan yettim diye niye sidik yarıştırıyor. Konu başlığı bile adama değil karısına hırsı olduğunu gösteriyor. Bırak ya boş işler bunlar.

Back