- 10 Aralık 2022
- 2.770
- 1.441
- 63
- Konu Sahibi birakisina
- #481
Konu başlığı:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmediğine aşık olma diye bir şey yok, gördüğüne, sana gösterilene aşık oluyorsun. Sesi seversin, fikirleri, hayat görüşünü, yaklaşımı, ama sahibini gördüğünde sevmeyebilirsin.Görmediğin birine nasıl aşık olursun ya bunu aklım almıyor .
Bir sıcaklık olur hoslanma olur acaba dersin de asıl görüştükten sonra elektrik alırsın birşeyler paylaştıkça gelişir.
Bence bu normal bir durum değil asla.
Aşk da böyle bir şey değil zaten.
Bu pıskolojık rahatsızlık.
Boşluk duygusunu telefondaki bir sesle doldurma ve takıntı.
Insan aşık olduğu kişiye dokunmak ister önce.
Görmek ister vakit geçirmek ister ne bilim.
Aman bosver ya birahMadem kandırılmış çok zoruna gitmiş hala gelse affederim neden diyor? Karısı yetmedi ben uzaktan yettim diye niye sidik yarıştırıyor. Konu başlığı bile adama değil karısına hırsı olduğunu gösteriyor. Bırak ya boş işler bunlar.
Konuyu böyle açsaydı canımızı yeseydi. Kadının tek derdi adamın onu bırakmış olması. Yazdıklarından sonra Evli bi adamla görüştüğü için kendini kötü hissettiğine inanan varsa buyursun, ben yemedim.Konu başlığı:
senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?
senin kocan 'asla aldatmaz' ise; karisini 3 yıldır benimle aldatan kimin kocası? Eslerinize güvenirken tekrar tekrar düşünün şeklinde bir girizgâh daha doğru olur ve konu sonu söyle gelmeliydi; pislik adam beni kullanmış benim haberim oldu onu şutladim. Ben üzüldüm bir kadinin canını yakmaya sebep oldum istemeden ben yandım siz yanmayın. Olmalı güzel kardeşim neyi savunuyorsun elalemin kocasından yar olmaz ortalık bekar adam kaynıyor huyuna boyuna suyuna uygun birini bul. Kadin kadinin dusmani, ayrıca o adamın boynu altında kalsın
Bulduk. filmdelisi , Birgaripinsan ya da benim kocam. Belki de hepsi. Henüz resmi bi aciklama gelmedi.Tümevarım yapıldı mı, kimin kocasıymış? Benimki "bitanenin pms, regl, dolunay molunay kaprislerini zor idare ediyorum iki üç şurada dursun" dedi. Bence haklı bir gerekçe.
Boşanın!Bulduk. filmdelisi , Birgaripinsan ya da benim kocam. Belki de hepsi. Henüz resmi bi aciklama gelmedi.
Ben bosanamam bacim covid geciriyorum obur ikisi bosansinBoşanın!
Kabak bize patladı. Bakıyorum 2 çocukluların da hiç sesi çıkmıyor.Bulduk. filmdelisi , Birgaripinsan ya da benim kocam. Belki de hepsi. Henüz resmi bi aciklama gelmedi.
Kiz kim yogurdum ekşi der kiKabak bize patladı. Bakıyorum 2 çocukluların da hiç sesi çıkmıyor.
Geçmiş olsun canım hamile olduğunu öğrenmekten daha iyi bir gerekçe covid, kullanılırBen bosanamam bacim covid geciriyorum obur ikisi bosansin
Jane Doe iki beben var niye sesin çıkmıyor?Kabak bize patladı. Bakıyorum 2 çocukluların da hiç sesi çıkmıyor.
Bunun da ömrü kisa maks 10 bilemedin 15 günGeçmiş olsun canım hamile olduğunu öğrenmekten daha iyi bir gerekçe covid, kullanılır
Hedef kitlede olduğum için konuyu takipteyim. 2 çocuğum var evliliğim 3+ yıl. Dün gece adamı yokladım, elinde biberon bebeyle uyuyakalmış.Kabak bize patladı. Bakıyorum 2 çocukluların da hiç sesi çıkmıyor.
Masum gibi ama bilemedimHedef kitlede olduğum için konuyu takipteyim. 2 çocuğum var evliliğim +3 yıl. Dün gece adamı yokladım, elinde biberon bebeyle uyuyakalmış.
Kesin tikkatleri uzerine cekmemek icin masum numerosu yapan goca hareketleri bunlar. Ben yemedjm. Gel yamacimaHedef kitlede olduğum için konuyu takipteyim. 2 çocuğum var evliliğim +3 yıl. Dün gece adamı yokladım, elinde biberon bebeyle uyuyakalmış.
Arkadaşlar kimin kocasiysa bu ciksin ortaya. 25 sayfadir bulamadiniz bi kocayi.
Ne boşanacam ya uzun iş, kestirmeden kalp krizi tamamdırBen bosanamam bacim covid geciriyorum obur ikisi bosansin