• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Hikaye anlattığı gibiyse, gerçekten sonradan evli olduğunu öğrenip hemen ayrıldıysa yaşadığı aşk acısının intikamını almak yine kendisini yaralar, adama (adam diyorsam lafın gelişi😬) hiçbir şey olmaz, yetmez gibi adamın karısından da dünya kadar hakaret işitir.
Bana geri dönse kabul ederim diyor.

Görmediğine aşık olma diye bir şey yok, gördüğüne, sana gösterilene aşık oluyorsun. Sesi seversin, fikirleri, hayat görüşünü, yaklaşımı, ama sahibini gördüğünde sevmeyebilirsin.
Tamam da aşk değil işte bu .
Bir adam düzenli olarak 3.5 yıl görmediği bir kadınla konuşmaz .
Burda saçma bir şey var.
Üstelik adam evli ve yaşlar 30 üzeri .
Normal ilişkiler bile adamlar bir kaç ay sonra ilgisizlesiyor yani görmediği kadına 3.5 yıl kimse tahammül etmez.
Bence burda aralıklı periyotlarla olmuş bu iletişim.atiyorum 2 gün konuşmuş 2 ay ortadan kaybolmuş gibi toplamda 3.5 yıldır .diğer türlü asla olmaz
Konu sahibi hiçbir açıklama yapmıyor ki .

Arkadaşlar kimin kocasiysa bu ciksin ortaya. 25 sayfadir bulamadiniz bi kocayi.
Benimki değil valla, kimse için bu kadar hikaye yazmaz, 3 yıl telefon başında osbire talim edecek adam değil dldkfkf yapacağı varsa gider dümdüz zevüşür gelir.

Adam ayrılmış abla, hala gelse affederim diyor. Kandırıldığı için hırslı değil şuanda eşini tercih etti diye intikam almak istiyor. Buna geri gelse problem yok adam yine bal börek olacak.

Evet ben başta soyledim intikam Faso fiso kendide soyledi gelse hayır demeeemmm 🤣🤣🤣 yalan duymayı seviyor yada sanal cinsellik ona yetiyor ve adamı Johnny Sins falan sanıyor.🤣🙌

Benimki değil valla, kimse için bu kadar hikaye yazmaz, 3 yıl telefon başında osbire talim edecek adam değil dldkfkf yapacağı varsa gider dümdüz zevüşür gelir.
Benimkinde senelerce telefonda konuşacak anlayacak ne donanım ne kelime dağarcığı yok, mümkün değil iletişimle bir ilişki devam ettirebilmesi.
Bu da kapasite meselesi, hadi gene yırttı…

Benimkinde senelerce telefonda konuşacak anlayacak ne donanım ne kelime dağarcığı yok, mümkün değil iletişimle bir ilişki devam ettirebilmesi.
Bu da kapasite meselesi, hadi gene yırttı…
Valla şaka maka bakınca o kadar saçma ki. Evli bi adam aldatma riskini göze alıyorsa direkt aldatır ya böyle senelerce niye sanal sanal konuşsun.

Madem kandırılmış çok zoruna gitmiş hala gelse affederim neden diyor? Karısı yetmedi ben uzaktan yettim diye niye sidik yarıştırıyor. Konu başlığı bile adama değil karısına hırsı olduğunu gösteriyor. Bırak ya boş işler bunlar.
Tamam, haklısınız.

Valla şaka maka bakınca o kadar saçma ki. Evli bi adam aldatma riskini göze alıyorsa direkt aldatır ya böyle senelerce niye sanal sanal konuşsun.
Yapmadığı nerden belli? Tek kadın konu sahibi mi? 3 yılda yakaladığını tutmuştur adam.

Ya adamin yuzyuze gorustugu, netten sanal sex yaptigi bissuru kadin var bence. Bu kadin icin adam tek ve buyuk olay ama adam icin ayda 2 kez osbir cektigi cerez

Back