Aşık oluyorlar maalesef, şimdilerde sosyal medya var bizim zamanımızda telsizler vardı bir rumuzla sadece sesini duyduğun insanların konuştuğu bir yerdi halk telsizleri, zaten dışa dönük sosyal olan insanlar görüştüğü insanlarla tanışmaya da giderdi, halk telsizini Kemal Sunal filmindeki gibi arkadaş arıyorum arkadaş ben yakışıklı dediği yalnız insanların sosyalleştiği bir yer gibi düşünmeyin evli aileleri olan insanların da sohbet ettiği ailelerle buluşulup görüşülen de bir mecraydı telsizler.
Asosyal içine kapanık insanlar da kullanırdı ama, kendilerine bir dünya kurarlardı aynı sosyal medya gibi, bir sese hayran olup kendi içinde bu sese duygular besleyenler aylarca konuşup bu konuşmaları aşka dönüştürenler, hayal kırıklığı yaşayınca yine telsizde ağlayarak aşk acısını anlatanlar, aynı şeyleri 80’lerde dergilerin mektup arkadaşlığı bölümünde de gördüm, böyle yazınca Sümerler’in tarihini anlatıyor gibi oldum ama :))
Bizlere garip gelse de ama sadece sesini duyduğu, ama sadece mektuplarını okuduğu veya sosyal medyada gördüğü bir silüete aşık olanlar oluyor ne yazık ki, sitede bile kaç tane genç kadın var sevgi arayan ve birkaç kere yazıştığı insana bağlanan, belki aileden yaralılar belki psikolojik sorunları var bilmiyorum, bile isteye evlilerle görüşüp karısını değil beni seviyor diyenleri ayrı tutuyorum, onlar başka bir tür.