- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi birakisina
Uyuyor boğsam mı uykusunda?Gel kiz sorma bosuna. Adamin 2 cocugu varmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuyor boğsam mı uykusunda?Gel kiz sorma bosuna. Adamin 2 cocugu varmis
Hikaye anlattığı gibiyse, gerçekten sonradan evli olduğunu öğrenip hemen ayrıldıysa yaşadığı aşk acısının intikamını almak yine kendisini yaralar, adama (adam diyorsam lafın gelişi) hiçbir şey olmaz, yetmez gibi adamın karısından da dünya kadar hakaret işitir.Evet yanlis cikis noktasi. Cani yanmis. Can yakmak istiyor.
Bence ikimiz de öldürelimboşa risk almamis oluruzUyuyor boğsam mı uykusunda?
Öyle de biri boşa mundar olacak ya afsgshajBence ikimiz de öldürelimboşa risk almamis oluruz
Sozde almis intikamjni yapmis yapacagini. Ben ne yaptigini cok merak ettim mesela. Su an sana ne kadar erisebilirsem, o adam da bu kiza o kadar erisilebilir. Sana ne yapabilirim ki? Komple sanal karakter aslinda adam. Maksimum ne yapmis olabilirsin bu kadar aci cekip icini sogutmus olmak icin.Hikaye anlattığı gibiyse, gerçekten sonradan evli olduğunu öğrenip hemen ayrıldıysa yaşadığı aşk acısının intikamını almak yine kendisini yaralar, adama (adam diyorsam lafın gelişi) hiçbir şey olmaz, yetmez gibi adamın karısından da dünya kadar hakaret işitir.
3. Bi şik yok mu diyosun. Ya benim ki ya senin ki kesin bxbxbxbxbÖyle de biri boşa mundar olacak ya afsgshaj
Ne bileyim Bi tek biz üstümüze alındık3. Bi şik yok mu diyosun. Ya benim ki ya senin ki kesin bxbxbxbxb
Iste inaniyosun. En guzel ask senin ki telefonda nette konusurken. Cunku onu sen yaratiyosun.
Beni de ekleyin yahu gruba.3. Bi şik yok mu diyosun. Ya benim ki ya senin ki kesin bxbxbxbxb
2 cocuklular bu yana toplassin bacilarrrrBeni de ekleyin yahu gruba.
Hatta iz kaybettirelim her birimiz diğerininkini
Adamın ismi cismi de yok yani dediğin gibi bana ne yapabilirsen konu sahibi de o kadarını yapabilir bu durumdaSozde almis intikamjni yapmis yapacagini. Ben ne yaptigini cok merak ettim mesela. Su an sana ne kadar erisebilirsem, o adam da bu kiza o kadar erisilebilir. Sana ne yapabilirim ki? Komple sanal karakter aslinda adam. Maksimum ne yapmis olabilirsin bu kadar aci cekip icini sogutmus olmak icin.
Ama yaptim diyoAdamın ismi cismi de yok yani dediğin gibi bana ne yapabilirsen konu sahibi de o kadarını yapabilir bu durumda
Eğer ki telefon numarası varsa yapar.Ama yaptim diyo
Telefon numarasini yeni verdi gibi bisey yazmis ama o telefon adamin surekli kullandigi bi numara olamaz. Afam evli sonucta. Bu kadin tedavi göruyo. Adam bunu biliyo. Guvenip her daim kullandigi telin nosunu vermezEğer ki telefon numarası varsa yapar.
Ehirhir kriminal kişiliğimle bildiğim şeyler var.
O zaman adamı ya tanıyor eşini oturduğu yeri vs. sosyal medyada hiç bilmediğin bir adama kişisel hesabından Allah cezanı versin mizaffer yazabilirsin o kadar, başka ne yapılabilir ki? Benden yürümeye devam edersek sen bana sitede boyun devrilsin yazarsın git buradan püüüü utanmaz kadın dersin :))) adımı adresimi bilmiyorsun sarı çizmeli Mehmet ağa, ben de seni bilmiyorum nereye geleceğim de karşılığını vereceğimAma yaptim diyo
Adam ayrılmış abla, hala gelse affederim diyor. Kandırıldığı için hırslı değil şuanda eşini tercih etti diye intikam almak istiyor. Buna geri gelse problem yok adam yine bal börek olacak.Hikaye anlattığı gibiyse, gerçekten sonradan evli olduğunu öğrenip hemen ayrıldıysa yaşadığı aşk acısının intikamını almak yine kendisini yaralar, adama (adam diyorsam lafın gelişi) hiçbir şey olmaz, yetmez gibi adamın karısından da dünya kadar hakaret işitir.
Olsun.Telefon numarasini yeni verdi gibi bisey yazmis ama o telefon adamin surekli kullandigi bi numara olamaz. Afam evli sonucta. Bu kadin tedavi göruyo. Adam bunu biliyo. Guvenip her daim kullandigi telin nosunu vermez
Bir iki yıl önce de böyle bi üye vardı çok benzettim nedense. Adam karısı ile sadece sevişiyo, onu sevmiyo diye avunuyordu. Adam en sonunda "Ya aslında ben karımı seviyomuşum. " diye şutladı bunu. Aynı böyle hırs yaptı o da, tercih edilen tarafta olmamak epey koymuştu.Adam ayrılmış abla, hala gelse affederim diyor. Kandırıldığı için hırslı değil şuanda eşini tercih etti diye intikam almak istiyor. Buna geri gelse problem yok adam yine bal börek olacak.
Ama yaptim diyo