• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Biliyor gorusmedigini soylerse daha cok linc yiyecegini de ondan soylemiyor.

3.5 sene ya, yazisarak sanal ortamda bosa gecirilen seneler, inanilmaz. Benim esimle tanisip evlenmem arasi tam 6 ay, insan kendi omrunden 3.5 seneyi boyle bir sey icin harcar mi? Zaman bir tek bana mi degerli yani...
Hayır öyle bişey dusunmedim. Yetişemiyorum yorumlara. Ama yüzyüze hiç görüşmediğim doğru. İnanılmaz gelen şeyleri bizzat yaşatarak mümkün olduğunu anlatıyor hayat işte.

Ne derece aç kaldıysa artık bu şekilde bile yetmisim ona.
Başta size ev açtı, cinsellik had safhada falan sandım. Hatta 3 yılda karısı çoktan öğrenmiştir diye düşünmüştüm. Uzak mesafede hiçbir fiziksel yakınlık olmayan bir ilişkiymiş meğer.

Size kötü bir haberim var. Adam sizin gibi muhtemelen 250 kadınla daha konuşuyordu. Ne size ne de diğer konuştuklarına bir şey hissettiğini sanmıyorum.

Karısı ona yetememiş diye kendinizi avutmamanızı tavsiye ederim. Çünkü burda bin tane konu okuduk iktidarsız adamlar bile karısını aldatmaya kalkıyor. Adamın kuşu ötmüyor ama karı kız peşinde koşuyor. Bazen adam sadece şerefsizdir ve bu kadınla ilgili bir durum değildir. Cinsellik konusunda açlık çeken bir adam fiziksel yakınlık yaşayacağı şeylerin peşinde koşar. Bir kadınla 3,5 yıl sanal muhabbet sürdürmez. Baktı yatağa atamıyor en fazla birkaç aya postalar.

Hayır öyle bişey dusunmedim. Yetişemiyorum yorumlara. Ama yüzyüze hiç görüşmediğim doğru. İnanılmaz gelen şeyleri bizzat yaşatarak mümkün olduğunu anlatıyor hayat işte.
Valla o dediğiniz şey ancak hayal dünyasında mümkün. Gerçek hayatta değil. Tedavinize devam edersiniz umarım.

Başta size ev açtı, cinsellik had safhada falan sandım. Hatta 3 yılda karısı çoktan öğrenmiştir diye düşünmüştüm. Uzak mesafede hiçbir fiziksel yakınlık olmayan bir ilişkiymiş meğer.

Size kötü bir haberim var. Adam sizin gibi muhtemelen 250 kadınla daha konuşuyordu. Ne size ne de diğer konuştuklarına bir şey hissettiğini sanmıyorum.

Karısı ona yetememiş diye kendinizi avutmamanızı tavsiye ederim. Çünkü burda bin tane konu okuduk iktidarsız adamlar bile karısını aldatmaya kalkıyor. Adamın kuşu ötmüyor ama karı kız peşinde koşuyor. Bazen adam sadece şerefsizdir ve bu kadınla ilgili bir durum değildir.
Ya durum cok icler acisi aslinda. Hic gulunecek bi durumda yok ortada. Kadinin gercekten tedaviye ihtiyaci var. Ama konu o kadar sacmasapan evrildi ki gulmekten basima agri girdi gene

dogadostupanda dogadostupanda accessdenied accessdenied Birgaripinsan Birgaripinsan gorusmemis yuzyuze 🙈

Yaa ama B birakisina arkadasim, adam nasil kokuyor bilmiyorsun, mutlu mutsuz heyecanli stresli oldugunda yuzundeki mimikler nasil degisir bilmiyorum, dokunmasinin sana ne hissettirecegini bilmiyorsun bu nasil bir asik olmak neyine asik oldun? Ikide bir de hikayesini degistiriyormus guvenilir biri de degil ki.

Acil acil acil icindeki boslugu tamamlamak icin terapi gor. Yoksa cok buyuk yanlislar yapabilirsin

Karısı ona yetememiş diye kendinizi avutmamanızı tavsiye ederim. Çünkü burda bin tane konu okuduk iktidarsız adamlar bile karısını aldatmaya kalkıyor. Adamın kuşu ötmüyor ama karı kız peşinde koşuyor. Bazen adam sadece şerefsizdir ve bu kadınla ilgili bir durum değildir.
Bi tanesine denk gelmiştim, gençlik vardı saflık vardı, güvendim arkadaş oldum, meğer bütün kadınlara bu şekilde yaklaşırmış, hepsine aynı cümleler aynı hikayeler. Ben umut vermediğim halde bu bi yapıştı, zor kurtuldum, biraz belalı bi şeydi, muhtemelen de birtakım sorunları vardı.

Ya durum cok icler acisi aslinda. Hic gulunecek bi durumda yok ortada. Kadinin gercekten tedaviye ihtiyaci var. Ama konu o kadar sacmasapan evrildi ki gulmekten basima agri girdi gene
Ben de içten içe üzülüyorum ama bi taraftan da kikirdiyorum. Hayır derdini doğru düzgün anlatsa bu hale gelmeyecekti konu.

dogadostupanda dogadostupanda accessdenied accessdenied gorusmemis yuzyuze 🙈

Yaa ama B birakisina arkadasim, adam nasil kokuyor bilmiyorsun, mutlu mutsuz heyecanli stresli oldugunda yuzundeki mimikler nasil degisir bilmiyorum, dokunmasinin sana ne hissettirecegini bilmiyorsun bu nasil bir asik olmak neyine asik oldun? Ikide bir de hikayesini degistiriyormus guvenilir biri de degil ki.

Acil acil acil icindeki boslugu tamamlamak icin terapi gor. Yoksa cok buyuk yanlislar yapabilirsin
Aşk değil. Kadın ilgi istiyor sevilmek istiyor. Bi tane seven olsa bu herifin varlığını unutur.

İlgi çekmeye çalışmıyorum bir anda onlarca mesajı okuyup dönüş yapamıyorum. 3.5 yıl kadar önce online biriyle tanıştım. Zor bir durumum için çözüm arıyordum. Değil evli adamla sevgili olmak. Hayatımda bir kez bile sevgilim olmadı. Yani tek derdim derdime çözüm aramaktı. Adamın biri özelden mesaj yazdı yardımcı olmak isterim size diye. Bir kaç muhabbet falan. 2 tane cocugu olduğunu ama boşandığını söyledi. Ve bu süre icinde çok eziyetler etti. Sürekli farklı kurgularla geldi. Her defasında bunlar gerçekler dedi. Çok zorladım gerçeği anlatması için çok yıprandım kendimi mahvettim. Ne cektiysem bizzat hepsini çok iyi biliyor. Güya su an numarasını verdi kim olduğunu anlattı. İlk kez birini sevmek nasıl bişey onu yaşadım. Hayatımın merkezine koydum onu. Sonra da aslında evli olduğunu bana yalanlar söylediğini anlattı. Bu kez doğruysa tabi. Şimdi de çektirdiklerini çeksin istiyorum. Hazmedemiyorum. Psikiyatre gidiyorum antidepresanlar kullanıyorum. İçim sogumuyor öfkem geçmiyor. Çünkü pişkin pişkin gelip hala beni suçlamaya devam ediyor. Hatalı oldugunu samimi bir şekilde kabul etmiyor. Pişmanmış gibi davranıp bir yandan kendini savunuyor. Bende bana çektirdiklerini çeksin. Çeksin ki beni anlasın ve gerçekten pişman olduğunu göreyim istiyorum. Canını acıtmak istiyorum. Çünkü sürekli en başından uyardım onu. Bak benim niyetim böyle böyle , eğer bir yanlış yapar ve soylemezsen böyle böyle olur dedim en başından beri defalarca uyarmama rağmen devam etti. Kendi için beni çok kolay harcadı. Çok fazla güven verdi Cok fazla. Hayatımın içine etti. Şimdide beni yakasından atmaya çalışıyor. Bende hakkımı almadan gitmiycem. Bu kadar kolay kurtulmasını istemiyorum.
Şu mesaja gelene kadar k.çmdan terler aktı. Neyse ki bizim tek çocuğumuz var. Rahatladım şu an:halay:

Son düzenleme:
dogadostupanda dogadostupanda accessdenied accessdenied Birgaripinsan Birgaripinsan gorusmemis yuzyuze 🙈

Evet haklısınız. Tedavim düzenli şekilde devam ediyor. Şartlardan dolayı yeterli tedavi alamıyorum malesef. Ve bu adam bir kaç terapi ucretimi ödeyerek sorunu halledebilecegini sanıyor!

Aşk değil. Kadın ilgi istiyor sevilmek istiyor. Bi tane seven olsa bu herifin varlığını unutur.

Ama iste bu ilgiyi sevgiyi sadece yazisarak konustugu birinden nasil alabiliyor ki? Tinder, Bumble gibi bi uygulama indirse en azindan sehrindeki insanlarla tanisip yuzyuze gorusur. Bilmem neredeki yuzunu gormedigi yalanci adamdan daha iyi secenekler bulabilir.

Back