• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Aldatıp da suçunu kabul eden erkek mi var ? Varsa da karısına mağduru oynar. Sana gelince seni suçlar, intikam alamazsın boşuna uğraşma. Gerekirse yanına kâr kalır ama sen onla uğraştıkça önemli görecek kendini. Benzerini yaşadım. Saldım ipini yürü git de engelle. Ay ilişkiye falan da girmemissin. Karısıyla ikisi birbirini yesin dursun. Bak böyle çekilmek sana daha iyi gelecek emin ol biliyorummm

Amacım kadını üzmek değil adamı üzmek. Canımı acitirsan canını acıtırım dedim hafife aldı beni

Böyle insanların canını yakamazsın. Eşi bıraksa yine bulur birini. Full benmerkezciler asla empati, acı ve hatta utanma hissi barındırmazlar. Alerji yapıyor.

Amacım kadını üzmek değil adamı üzmek. Canımı acitirsan canını acıtırım dedim hafife aldı beni
Eğer dediğin doğruysa hafife alır 3 sene evli olduğunu senden saklamayı becerebildiyse o adam şuna başardım sevinci yaşıyordur muhtemelen 😂anlıcan safı kandırdım modundadır anam banlamak istemiyorum 😂😂😂

Biz daha ortaokuldayke en yakin arkadasimla Chat'ten birini isletmistik. Adam deli gibi asik oldu da seni bulacagim olaylarina girince korkup kesmistik. Bir birimiz bir birimiz yaziyorduk hic de anlamiyordu. Sanal dunyada herkes her istedigi karaktere burunebilir o yuzden ben aylar yillarca bu sekilde gorusmeyi hic anlamiyorum.

Bizde ortaokuldayken çocukluk arkadasima sevgili yapmıştık. Hatta kizla bulusmustu. bulusma esnasinda muhabbet ilerlemedigi icin kiz bidaha görüşmek istememisti. Banada mantikli gelmiyo valla. Hadi biz küçüktük, eglendik. Yetiskin insanlari anlayamiyorum

Biliyordum böyle bir şeyin çıkacağını.
Bu adamla hic yüzyüze gelmedin değil mi?
Nasıl hayatının merkezine koyuyor ciddiye alıyorsun, hayatını bu kadar etkiliyor?
Sizin gibi insanlarda bana çok tehlikeli, sorunlu geliyor kusura bakmayın.
Bir hayale takılıp,kafanızda kuruyorsunuz. Sizin sevgiliniz falan da yok sonuç olarak.
Evet sorunda burada zaten. Normal görmüyorum kendimi bu yüzden tedavi görüyorum. Ama o kendine çok fazla güvendi benimle oynadı şimdide benden kurtulmaya çalışıyor.

Çıplak gözle görmediği adamın neyine yetiyormuş?
Bu yazım dilinden anladığım, daha önce hiç ilişkisi olmamış, sanaldan yazisip yuzyuze bile gelmediği birine de aşırı anlamlar yüklemiş, sevgilim var diye onunla mutlu olmuş, sağlıksız duygular besleyen biri konu sahibi.

Back