• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Kadın ciddi ciddi yatakta adamın on kaplan gücünde olduğuna ve karısının onu doyuramadığına bu yüzden adamın on dişi kaplan gücündeki kendisine aşık olduğuna falan inanıyor konu sahibi. Cidden değişik bir vaka. Hiç böylesini görmemiştim.

Kadın ciddi ciddi yatakta adamın on kaplan gücünde olduğuna ve karısının onu doyuramadığına bu yüzden adamın on dişi kaplan gücündeki kendisine aşık olduğuna falan inanıyor konu sahibi. Cidden değişik bir vaka. Hiç böylesini görmemiştim.
Sadece inanıyo ama. Hiç görmemiş ki. Belki libidosuz adam, belki sertleşemiyo belki 3 dk da indomi oluyor?

Teknoloji sayesinde artık kaç kaplan gücünde olduğunda anlaşılıyormuş demek 🤷‍♀️😂çok şey demek geliyor içimden susuyorum ve burayı terk edeyim ben en iyisi🤣

Evet haklısınız. Tedavim düzenli şekilde devam ediyor. Şartlardan dolayı yeterli tedavi alamıyorum malesef. Ve bu adam bir kaç terapi ucretimi ödeyerek sorunu halledebilecegini sanıyor!

Bence kendine yapabilecegin en buyuk iyilik o adamla tum iletisimi bicak gibi kesmen. Sana iyi gelmemis ve bu saatten sonra da gelmeyecektir. Maddi sorunlar varsa hemen devlet hastanesinin psikiyatristine git ve psikologa yonlendirmesini iste. Ilk randevunu 2 ay icinde alirsin ama en azindan ucretsiz ve duzenli devam etme sansin var.

Yanılıyorsunuz. Adam karısı yetmediği için benimle devam ettiğini söyledi. Hatta karısı bile ben sana yetemiyorum demiş.

Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!

İyi sevgili olmaya devam et birgün anlar belki

Back