- 25 Temmuz 2013
- 12.855
- 52.652
- 798
- Konu Sahibi birakisina
Gülmüştür çok.Amacım kadını üzmek değil adamı üzmek. Canımı acitirsan canını acıtırım dedim hafife aldı beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülmüştür çok.Amacım kadını üzmek değil adamı üzmek. Canımı acitirsan canını acıtırım dedim hafife aldı beni
Ay sinirim bozuldu gozumden yaş geldiYuzyuze gorustunuz mu? (Haydi elden ele)
Kız görüşmemiş işte daha detay lazım cisim nedir neye benzer nerelıdır
E iyi yine insaflıymış yaOnu da anlamamış ki adam kendi demiş düş yakamdan evliyim diye
Git yat yav kocan bile yokmuş biz burdayızSon mesajindan anladim gorusmedigini ama benim enerjim bitti artik ahshah size devrediyorum cevap aldikca herkes" guncelleme 15.sayfada" gibi bisey yazarsa sevinirim ajshsh
Git yat yav kocan bile yokmuş biz burdayız
Belki de kadındır aşık olup ömür verdiği adam.E kadın da bunu bilmeli ama hakkı degıl mi
Bakmış bu anlamayacak 3.5 sene geçti bari ben söyleyeyim demiş.E iyi yine insaflıymış ya
Kurtulur niye kurtulmasın?Evet sorunda burada zaten. Normal görmüyorum kendimi bu yüzden tedavi görüyorum. Ama o kendine çok fazla güvendi benimle oynadı şimdide benden kurtulmaya çalışıyor.
Ne derece aç kaldıysa artık bu şekilde bile yetmisim ona.
Konu sahibi senın yüzünden pandayı üzdük mutlu musun. Yok yav sen rahat uyu senlık degıl diye dedim bız sana özet geçeriz. Zaten birimizin kocası cıkarsa sabah akısta cinayet okursunAglayarak uyuyacagim mutlu musun su an
Olası bir ihtimal ya ben hıc bişeye sasıramıyorumBelki de kadındır aşık olup ömür verdiği adam.
Ah canım ya kendini tek sanıyo bu.Ne derece aç kaldıysa artık bu şekilde bile yetmisim ona.
Ben öyle bir adam olduğundan bile şüpheliyim şu an. Konu sahibi sanki hayal dünyasında yaşamış gibi her şeyi.Kurtulur niye kurtulmasın?
Telefon numarası bile yoktur belkide sende.
Adı, soyadı doğru bile olmayabilir.
Sen nasıl zarar verebilirsin ona?
Tedavine odaklan sadece, başka yapabileceğin bir şey yok zaten.
Yapış bence, bırakma. Telefona yani.Evet sorunda burada zaten. Normal görmüyorum kendimi bu yüzden tedavi görüyorum. Ama o kendine çok fazla güvendi benimle oynadı şimdide benden kurtulmaya çalışıyor.
İnt kumaşi beAh canım ya kendini tek sanıyo bu.
Valla burda en büyük aldatılan adamın eşi gibi duruyor. Neyse ben yapılan yorumları tek tek okumaya geldim olayı iyice anlayımÖmrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Çıplak gözle görmediği adamın neyine yetiyormuş?
O da olabilir yani mümkün.Ben öyle bir adam olduğundan bile şüpheliyim şu an. Konu sahibi sanki hayal dünyasında yaşamış gibi her şeyi.
Evet sorunda burada zaten. Normal görmüyorum kendimi bu yüzden tedavi görüyorum. Ama o kendine çok fazla güvendi benimle oynadı şimdide benden kurtulmaya çalışıyor.