• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Evet sorunda burada zaten. Normal görmüyorum kendimi bu yüzden tedavi görüyorum. Ama o kendine çok fazla güvendi benimle oynadı şimdide benden kurtulmaya çalışıyor.
Kurtulur niye kurtulmasın?
Telefon numarası bile yoktur belkide sende.
Adı, soyadı doğru bile olmayabilir.
Sen nasıl zarar verebilirsin ona?
Tedavine odaklan sadece, başka yapabileceğin bir şey yok zaten.

Ne derece aç kaldıysa artık bu şekilde bile yetmisim ona.

Ohhhh en klasik metres cumlesi de geldi. Demek ki adamin evli oldugunu ogrenen herkese otomatik yukleniyor bu cumle.

Ama sana kotu bir haberim var...Karisi seni ogrensin kapisinda kul kole olur, senin icin hevesti der, sana hakaretler eder ve terk edip gider. Sana olan hevesi karisi fark edene kadar gecerli yani

Aglayarak uyuyacagim mutlu musun su an
Konu sahibi senın yüzünden pandayı üzdük mutlu musun. Yok yav sen rahat uyu senlık degıl diye dedim bız sana özet geçeriz. Zaten birimizin kocası cıkarsa sabah akısta cinayet okursun🤣

Kurtulur niye kurtulmasın?
Telefon numarası bile yoktur belkide sende.
Adı, soyadı doğru bile olmayabilir.
Sen nasıl zarar verebilirsin ona?
Tedavine odaklan sadece, başka yapabileceğin bir şey yok zaten.
Ben öyle bir adam olduğundan bile şüpheliyim şu an. Konu sahibi sanki hayal dünyasında yaşamış gibi her şeyi.

Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Valla burda en büyük aldatılan adamın eşi gibi duruyor. Neyse ben yapılan yorumları tek tek okumaya geldim olayı iyice anlayım :D

Son düzenleme:
Evet sorunda burada zaten. Normal görmüyorum kendimi bu yüzden tedavi görüyorum. Ama o kendine çok fazla güvendi benimle oynadı şimdide benden kurtulmaya çalışıyor.

Istemiyordur artik? Biriyle iliskiye basladigimizda sonsuza kadar beraber olma garantisi yok. Iliskiler 2 tarafin istemesiyle baslar ama tek tarafin istemesiyle bitebilir. Kaldi ki sizin bir iliskiniz bile yokmus, adama ipotek koyacak degilsiniz ya.

Back