Seni “kötü” biliyorduk

bazı insanlar kötüyü kötü insan anlamında söylemiyor. Babannem.de öyle mesela birinden bahsederken pek kötü der ama o kötü ise yaramaz veya elinden bir iş gelmeyen anlamında söyler . Ben öyle düşündüm açıkçası

Ben seviyesiz insanlara tahammül edemiyorum ağzımızın tadı bozulmasın olamadım hiç .Bişey söylerim suratını yerden toplar .Kardeşimin kocası olması haddini aşmak anlamina gelmemeli.Benim kirmizi cizgim çok net üstüne bas patlasın.Bende senin davul patlasa uyanmayan bu kadar rahat bir baba olduğunu bilmiyordum derdim şaka falanda değil öyle zaten.Bayramdan bayrama iyi bayramlar yapardım uzakta yerinde iyi olsun herkes.Kardesimin gevezeligi de karakterini biliyorsam dert değil sormam bile kocasından tarzı belli diye düşünürdum .Sonuçta onların sorunu ne konuştukları hakkımda dert değil
Yegeniniz niye her gece isiyor bı doktora goturseler

5 parmağın beşi bir değil kardeş olmak onun kocası yada karısının bana hadsizlik yapacağı anlamına gelmez ben çok güzel had bildiririm tavsiye ederim .

İlk söylediğinde doğrudan enişteye neyi kötü biliyorsun diye sorulabilirmiş ama defalarca olduğu için Enişteye değil de o yokken kardeşine sor. Ne demek kötü bilmek her defasında bahsediyor diye sor.

Yok basbayağı kötü dedi hatta yeğeninden bahsederken kardeşim de destek oldu fidan çok çirkef sanıyordum ben de ama değilmiş dedi ve zaten genel olarak karı koca kime gitseler bi ömür o insanı çekiştirecek malzeme toplarlar dedikoduyu çok seviyorlar

İlk söylediğinde doğrudan enişteye neyi kötü biliyorsun diye sorulabilirmiş ama defalarca olduğu için Enişteye değil de o yokken kardeşine sor. Ne demek kötü bilmek her defasında bahsediyor diye sor.
Yani açıkçası kardeşim geçen yıl ağır bi ameliyat geçirdi o günden beri aşırı gergin sinirli biri oldu herkes ona karşı dikkatli davranıyor ben de böyle bişey için canını sıkmak istemedim nedense ama onlar böyle hassas davranmıyor maalesef

5 parmağın beşi bir değil kardeş olmak onun kocası yada karısının bana hadsizlik yapacağı anlamına gelmez ben çok güzel had bildiririm tavsiye ederim .
Valla aşırı ders alaşım var teknik yöntemi nedir ben o an aşırı geriliyorum diyeceğim lafı da unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…