Seni “kötü” biliyorduk

Sürekli bunu söylüyorsun enişte kim kötü oldugumu söyledi sana? Demezseniz sanırım demeye devam edecek vede enişteniz dediğiniz gibi nerden bilsin ki yada kardeşiniz ile konusun Sürekli bunu duyuyorum kim ne dedi enişteme diyin bence ben direk neden böyle dedin niye böyle şey söyledin tarafım açıkcası herkes tabiri caiz ise eteğindeki taşları döksün isterim üzülürüm ama netlik iyidir emin olun

O herkesi kötü biliyormuş demek ki kendi karakterinden kaynaklı. Sizinle ilgisi yok hiç takılmayın bile.
İşte daha önceki söylemlerinde ben de hep böyle düşündüğüm için pek takılmadım ama artık cılkını çıkardı

Yani genel olarak mesafeli biriyim çabucak ısınan sohbet edebilen biri değilim bu da karşı tarafa burnu havada gibi bir izlenim bırakıyor (aile içinde okuyan tek kadınım ona bağlayıp kibirli dedikleri oluyor açık açık) ama fıtratım bu daha çocukken bile çekingen bi çocuktum öyle çok arkadaşım hiç olmadı ben de buna bağlıyordum dediklerini ama artık sık sık tekrarlayınca sinirlenmeye başladım

İlgisiz demeye çalışıyor olabilir mi? Yani kötü baldız gibi?
Patavatsız eniştelerim var benim de. O yüzden aklıma bu geldi.
Soğuk biri der bazen ama bu defa direkt kötü dedi

Ablan aranızda olan birşeyleri eşine anlatms olsbilir veya konusman sert tepkilerin varsa ondrdr teyze hala sevgisi olduğu için kendi evladin gibi oluyor zatn seve seve yaparsn yapmn gereknleri
Genel olarak mesafeli biriyim ama yumuşak biriyim de yani sertliğimden değil daha çok çekingenliğimden mesafeli biriyim..Hep yapıcı olan alttan alan tarafım maalesef yani öyle bişey yaşamadık ama kardeşim bana göre aşırı cazgır biri tamamen zıttız bazen uyarıda bulunduğum şeylerle ilgili aşırı sinirlenip ikimizi de çok kolay gerebiliyor bunlardan belki bahsetmiştir ama o kadar saçma şeyler ki bilmiyorum bahsetmiş midir
Misal oğluna 2yaşından beri telefon almış ve 20saate yakın telefonla vakit geçiren bi çocuk ben de bi teyze ve öğretmen olarak uyarınca bozulup kızıyor ortamı geriyor.Bunu normalde bi arkadaşıma söylesem gayet makul karşılar makul cevaplar verir falan bu değişik biraz bunun gibi konuları söylediyse veya yanlış anlattıysa belki de dediğiniz gibidir

Densiz laf ediyor. "Senin bu kadar iyi biri olduğunu bilmiyorduk" diyebilir ama kötü biliyorduk ne demek? Ben hesabını sorardım "nasıl kötüymüşüm ben?" diye. Densiz.
Ya o kadar bastırılmış büyütüldüm ki o an söylemek istesem de tutuluyorum geçmişe göre iyiyim güya ama hala bazı ortamlarda cevap veremiyorum tutulup kalıyorum

Övmeye calisan konuşmayı bilmeyen biri. Egosu da var belli ki. Boşver
Evet aşırı egolu biri hatta karı koca öyleler
Kardeşim de bişey alır öve öve bitiremez o onu aldığı için dünyanın en kaliteli şeyi olur,o eşyayı belki ben almışımdır memnun kalmayıp daha iyisini bulup almışımdır ama üste çıkmak gibi bi çabam olmadığı için öylece izliyorum misal ünlü bi markanın sarımsak öğütücüsünü almıştı marka sahibinden daha çok övüyordu her yerde her ortamda “beni dinleyin beni dinleyen zarara girmez” falan filan yani kardeşim ama çok itici hareketleri var eşi de aynen o tarz.Normal bi manav alışverişi yapıp gelmişti bin defa “1000tl verdim yaaaĞğğ” dedi
İçimden dedim ki eşim bunu yapsa ben kızarım ayıp ama yeter diye ama o yapınca herkes bi onaylıyor çünkü adamın tarzı tavrı o başkası yapsa ayıp olacak derler eminim

Çok dile getiriyorsun bunu enişte , nereden ve nasil kötü biliyordunuz enişte. Size kötü olduğumu dusunduren şey neydi çok merak ettim. Ben de bileyim diye sordunuz mu
Sormadım hiç hep şaka gibi geldi bu defa bozuldum onda da konuşamadım tutuldum sonra sonra düşündüm farklı şehirlerdeyiz tabii ki bi daha biraraya gelirsek soracağım

Kesinlikle haklısınız ben de artık aşmak istiyorum bu huyumu,belirsiz kalınca bişeyler uykusuz kalıyorum gergin oluyorum yatağıma kadar etki ediyor

Patavatsız
Biz seni kötü biliyorduk lafı elaleme bile nezaketen denmez. Hadi dedin defalarca söyleme
Sen de aynısını de eniştene madem o frekanstan anlıyor. Enişte ben de seni kötü biliyordum tanıyınca öyle olmadığını anladım de

Densiz ve salak biri bence, sacma sapan konusmus. Diger yorumlara katiliyorum sor o zaman boyle bir sonuca nerden vardin diye.

Yorumunuz için teşekkürler inşallah bu defa karşılaşırız söylerim dünden beri kendimi yiyorum ben mi abartıyorum diye ama herkes sizin gibi tepkiler vermiş
Konudan bağımsız profil yazınız çok iyiymiş benim akrabalarımla aramdaki ilişkinin özeti.

Ayy konuyu dağıtmak gibi olmazsa ben de sarımsak ezici aldım memnun kalmadım da markası nedir

Ayy öyle pişkin pişkin söylüyor ki bunları onu sorsam da sanki geçiştirecek duymazdan gelecek diye sormadım hiç
ben olsam çoktan sormuştum veya onun yanında kız kardeşime "kocan böyle böyle diyor.. neden anlamadım" derdim

İşte daha önceki söylemlerinde ben de hep böyle düşündüğüm için pek takılmadım ama artık cılkını çıkardı
Enişte sen espiri yapıyorsun ama ben kırılıyorum ne demek kötü bilirdik aşk olsun de bakalım madem

Kesinlikle haklısınız ben de artık aşmak istiyorum bu huyumu,belirsiz kalınca bişeyler uykusuz kalıyorum gergin oluyorum yatağıma kadar etki ediyor
Bence kırmadan dökmeden kavga etmeden de söylenebilir emin olun ben gayet sakin bir şekilde sen burda ne demek istedin diye soruyorum yani sonra emin olun insanlar konusmalarına daha dikkat etmeye başlıyor siz sessiz kaldıkça üstünü kapattıkça insanlar daha söylemeye devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…