senağlamason ana kadar nolur bu sadece alinti oylesine bi hikaye olsun diye ic gecirdim icimden bi yandanda bu alinti bile olsa bunu yasayan biri var boyle kolay yazilmaz bu satirlar dedim ama malesef korktugum seymis basiniza gelen allah buyuk sabir versin basiniz sagolsun hocam
vefalı eli öpülesi önünde eğilesi cennetin ayaklarının altına serilesi annesin sen vvuslat anne..
bebeğin cennetindir artık senin
kollarından uçup gitmiş olsada
sen melek sahibi bir annesin
asla son diye bir şey yoktur canım
hepimiz bir gün bir yerde buluşacağız
o sana yukardan gülümsüyor eminim
minicik bedeninin çektiği acılar sona ermiş
yukarda Yüce Yaradanın yanında çok mutludur eminim
Başın tekrar tekrar sağolsun
Bir anne olarak yazdıkların içimi parçaladı
Rabbim sana bol bol sabırlar versin hayatım
Canım yazdıklarını gerçekten içim acıyarak okudum.
Başınız sağolsun.
Rabbim sizlere sabır versin.
Mekanını cennet kılsın.
Ahirette size şefaatçi eylesin.
Böyle bir durumda başka ne denebilir inan hiç bilmiyorum
kardesim senin bu yazını okudum anneliğin nekadar zor olduğunun farkına vardım ve ben ilkdefa birseye dayanamayıp göz yaslarıma engel olamadan ağladım hem kendi yerime hem senin yerine.yüce rabbim sana sabır versin allah kimseye evlat acısı vermesin okadar güzel evladını anlatmışşınki diyecek lafım yok sana rabbimden sana sabır diliyorum
Mavilim..Canım benim...İçtenliğini taa yüreğimde hissettim.Allah razı olsun...Sarılacak bir omza o kadar ihtiyacım var ki aslında...Her ne kadar arkadaşlarım çok olsa da gerçek hayatta oğlumdan bir kez bile bahsetmiyorum biliyor musun..Sürekli ağlamak istemiyorum kimsenin tadı kaçmasın diye...Hele şu günlerde ...
Geçen arkadaşlarla pikniğe gittik.Orda arkadaşların bebekleri vardı benimle birlikte hamile olan arkadaşların bebekleri.Şimdi 3 yaşındalar..Eşim onlarla oynadı sürekli..İçim sızladı.O da kendi bebeğini sevmek istiyor artık ama benim kötü olmamdan korktuğu için bahsedemiyormuş demek ki bana...Gelince bebek istiyor musun diye sordum..Ben hep istiyordum zaten dedi...Havalara uçtu hatta benden böyle bir şey duyunca...Çünkü ben bebek falan düşünmüyordum bir daha...Ama onu öyle görünce...İçim yandı...Yaza düşünelim dedim.Okul bitsin..Ama çok korkuyorum inan...Aynı şeyler yaşanacak diye çok korkuyorum...
:teselli::teselli::teselli:
canım vuslatım sen cok ıyı bır annesın Rabbım sana bundan sonra saglıklı evlat verecek emınım ben ......artık bu sebebten ımtıhanın bıtmıstır tabıkı baska ımtıhanlar olacaktır ama evlatla olan bıtmıstır en zoruda budur herhalde bak burda bıle senı hıc tanımayan ınsanlar o kadar dua edıyorlar emınım tanıyanlar kımbılır nasıl duacındır bu kadar dua yı Allah bos cevırmez dunya bıle dualar hurmetıne duruyorsa Rabbım sana saglıklı evlatlarını gonderecektır gozyasların son olsun artık yuzun gulsun artık.......... ben cok ıyı bılırım ıcın kan aglarken gulmeyı yada gulmekten akan goz yaslarının aslında bogazındakı hıckırıklar olmasını senın arkadaslarının yanındakı durumunuda bu yuzden ıyı anlıyorum () varsın olsun be gulum beterın beterı var Allah bızı o beter den korusun dıyıp onumuze bakacagız buna mecburuz senın ogrencılerın ne sanslı aınsallah kıymetını bılırler senı uzmezler Allaha emanet ol
Amin arkadaşım...Allah razı olsun...basın sagolsun benimde canımdan can koptu sanki yazdıklarını okurken allah sana sabır versin
Sen de zor şeyler yaşamışsın anlaşılanAnlatmak istersen burdayım..Ama ne güzel hep umutlu konuşuyorsun...Beni de umutlandırdın.Hamile kalırsam umuda o kadar ihtiyacım olacak...İyi ki varsınız...
Resmen kelimeler boğazımda düğümlendi.senağlama
Rabbim sana ve eşine sabırların en büyüğünü versin.senağlama
Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar...Desteğiniz gerçekten çok öenmli benim için..Dualarınızı eksik etmeyin...
Bu sabah 8 civarı garip bir rüyayla uyandım..Biri bir kitap okuyordu.Üzerinde yanmak,kavrulmak,bulmak gibi bir şeyler yazıyordu.Uyandığımda ilk aklıma gelen Ateşedönen arkadaş oldu nedense...Sıkıntıda değildir inşallahUzun süredir haber alamıyoruz.Allah hayırlara çıkarsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?