• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni Anlatmak....(Kaybettiim Oluma...)

cnm başın saolsun...inan aglamaktan harap oldum..dinmiyo şuan bile gözyaşlarım..rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.amin...

cnm başın saolsun...inan aglamaktan harap oldum..dinmiyo şuan bile gözyaşlarım..rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.amin...

Allah razı olsun arkadaşım...Gözyaşlarım 3 yıldır kurumadı benim.Kurumayacak da...Dediğin gibi Allah kimseyi evladıyla sınamasınsenağlama

amin canım...böyle şeyleri okumaya hiç dayanamıyorum okumayacagım diyorum ama genede tutamıyorum kendimi..rabbim sen esirge hepsini...canım seninde tekrar başın saolsun....üzülme annesi o senle birlikte mutlaka biyerlerde....

Arkadaşlar ateşedönen arkadaşımız...Bebeği melek olmuş...ö.m. atmıştım cevap yazmış akşam...21 gün sonra dinmiş acıları meleğimin..Arkadaşımıza dua edelim olur mu arkadaşlar...senağlama

ah canım ya sımdı kımbılır nasıldır Allah yardımcısı olsun SABIR VERSIN MEVLAM ne denır kı baska ınsallah aramıza cabuk doner de belkı bıraz destekle daha cabuk toparlanır.... senı cok opuyorum vuslat ewet bende de yasanmıslıklar var daha da bıtmıs degıl bıtmez de Allah daha beter etmesın senınkınden farkı olarak bazen ben olümün bıle guzel oldugunu bazen yasamanın ınsana yuk oldugunu dusunur oldum bılmem bu ayıpmı yanlıs mı bılmem ıste herseyın en guzelını mevla bılıyor bu da bana yetıyor

ah canım ya sımdı kımbılır nasıldır Allah yardımcısı olsun SABIR VERSIN MEVLAM ne denır kı baska ınsallah aramıza cabuk doner de belkı bıraz destekle daha cabuk toparlanır.... senı cok opuyorum vuslat ewet bende de yasanmıslıklar var daha da bıtmıs degıl bıtmez de Allah daha beter etmesın senınkınden farkı olarak bazen ben olümün bıle guzel oldugunu bazen yasamanın ınsana yuk oldugunu dusunur oldum bılmem bu ayıpmı yanlıs mı bılmem ıste herseyın en guzelını mevla bılıyor bu da bana yetıyor

İnşallah sorunların bir an önce sonuca kavuşur arkadaşım.Allah yardımcın olsun.Bu arada ö.m. attım ama iki gündür haber alamadım .Çok merak ediyorum ateşedöneni:( Allahım ona sabır versinsenağlama

aglamaktan gözlerım şişti..yok sölıcek bısey rabbım ne edrese gusel eder..eyler yanı..yazamıyom :(elden gelen yokkkkkk yokkkkkkkkkkkkkk hayat bu kadar acımasız işte..allhım sana sabrların en fazlasını versın ...en yureklısını versın...senağlama

amin canım...böyle şeyleri okumaya hiç dayanamıyorum okumayacagım diyorum ama genede tutamıyorum kendimi..rabbim sen esirge hepsini...canım seninde tekrar başın saolsun....üzülme annesi o senle birlikte mutlaka biyerlerde....

canım galiba çalışıyorsun nerdesin nerde çalışıyorsun..

aglamaktan gözlerım şişti..yok sölıcek bısey rabbım ne edrese gusel eder..eyler yanı..yazamıyom :(elden gelen yokkkkkk yokkkkkkkkkkkkkk hayat bu kadar acımasız işte..allhım sana sabrların en fazlasını versın ...en yureklısını versın...senağlama

Allah razı olsun arkadaşım..AMİN!!!!senağlama

ne söylersek kifayetsiz kalır..
Allah sabır, dayanma gücü versin kat be kat...

canım çok üzüldüm seni okadar iyi anlıyorumki seni bende bebeğimi kaybettim çok zor onlar bizim meleğimiz şefatçi olurlar inşallah ben kucağıma alamadım yüzü gözümün önünden gitmiyor allah sabır versin

Yarabbimbüyüksabırlar versin...gözyaşlarım sel olup aktı...Allahımdayanma gücü versin kimselere yaşatmasın böyle acılarr

oyyy oyyy arkadaşım ne kadar acı,ne kadar açık ifade etmişsin çektiğin çileyi...
tokat gibi çarptı yüzüme,her saniye şükretsek azdır,Allah büyüktür canım,başın sağolsun
sen de cennetliksin melek oğlunda huzurla uyusun yattığı yerde..

Allahım çileni doldursun.

Allah razı olsun arkadaşlar..Hepinizden...İçimdeki yarayı sizinle sarıyorum...

Söyle hangi rüzgar aldı seni
Söyle hangi yağmur
İçimde bir fırtına koptu sanki
Dön özledim seni

Oğlum sen gidemezsin uzaklara
Gel bırakma gözleri yaşlarla
Anlamadım ben bu ne yalan dünya
Uyan nolursun uyan

Seneler bu ne çabuk geldi geçti
Seni bekliyorken haberin geldi
O an bu şehir de hüzünlendi
Dön özledim seni...

bir saattir hem okuyorum hem aglıyorum.Allah'ım siz melek annelerine sabır ve güç versin.
başınız sagolsun. ateşedönen,şerife,gülşah ve diger bütün melek annelerine sabır versin. senağlamasenağlamasenağlama

Allah razı olsun arkadaşlar..Hepinizden...İçimdeki yarayı sizinle sarıyorum...

Söyle hangi rüzgar aldı seni
Söyle hangi yağmur
İçimde bir fırtına koptu sanki
Dön özledim seni

Oğlum sen gidemezsin uzaklara
Gel bırakma gözleri yaşlarla
Anlamadım ben bu ne yalan dünya
Uyan nolursun uyan

Seneler bu ne çabuk geldi geçti
Seni bekliyorken haberin geldi
O an bu şehir de hüzünlendi
Dön özledim seni...

Allah hepimize sabır versin dayanmak o kadar zorkı sen yine birşeyler yazabiliyorsun canım ben öyle içime kapandım öyle sessizimki elimden hiçbirşey gelmiyor..

gecenin bu vakti mahvettin beni be canım ....ben susuyorum yazmıcam bişiy...........ooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

sınavın çok büyük canım
ahirette bizler sana imrenerek bakacağız belkide
cennette hayal bile edemeyeceğin güzellikler yaşayacaksın yavrunla..

Kızım hastaydı bugün...moralim bozuktu..açtım burayı aramadım ama karşıma çıktı...Lohusayken eşimden ayrıldım ağlamadım...şiddet gördüm ağlamadım...yalnız kaldım ağlamadım..ama şimdi içim yana yana ağlıyorum..Diyecek hiçbir tesellim yok..Burası,binlerce kelime yetersiz kaldı..şimdi herşey boş geldi..Sana büyük saygı duydum,gücüne hayran... acının karşısında da ezik kaldım...Acının milyonda birini almak için gözyaşımı deniz yaptım,biraz benden öte serinle diye,çok samimi birşekilde acı içinde kaldım azıcık da ben alayım diye ama... ama...öyle işte ya...Canımmm...

Son düzenleme:
Back