• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni Anlatmak....(Kaybettiim Oluma...)

bir saattir hem okuyorum hem aglıyorum.Allah'ım siz melek annelerine sabır ve güç versin.
başınız sagolsun. ateşedönen,şerife,gülşah ve diger bütün melek annelerine sabır versin. senağlamasenağlamasenağlama

Teşekkürler canım...Sizin dualarınızla belki bir umut doğar bize de...

gecenin bu vakti mahvettin beni be canım ....ben susuyorum yazmıcam bişiy...........ooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Susuyorum...Ben de susuyorum gündüzleri kalabalıkların arasında konuşurken bile...Susuyorum dilimin ucuna gelip de söylenmeyeni saklayayım içimde diye...kaç yıl geçti susuyorum hala...Acıdan konuşamazsın ya hani canınız öylesine yandığında;yaşadınız mı bilmem...Öyle susuyorum bebeğini sevgiyle okşayan birini gördüğümde kaç yıl geçmesine rağmen...Hâlâ...Teşekkürler canım...Teşekkürler....

Kızım hastaydı bugün...moralim bozuktu..açtım burayı aramadım ama karşıma çıktı...Lohusayken eşimden ayrıldım ağlamadım...şiddet gördüm ağlamadım...yalnız kaldım ağlamadım..ama şimdi içim yana yana ağlıyorum..Diyecek hiçbir tesellim yok..Burası,binlerce kelime yetersiz kaldı..şimdi herşey boş geldi..Sana büyük saygı duydum,gücüne hayran... acının karşısında da ezik kaldım...Acının milyonda birini almak için gözyaşımı deniz yaptım,biraz benden öte serinle diye,çok samimi birşekilde acı içinde kaldım azıcık da ben alayım diye ama... ama...öyle işte ya...Canımmm...

Bir ablam vardı benim Kocaeliye taşındığımızda tanışmıştık..Ben gelmeden 1 yıl önce bebeğini kaybetmişti o da..Bi gün anlattı yaşadıklarını oğlunun...O anlatıyor ben ağlıyorum..Gözünden bir damla yaş gelmiyordu anlatırken...Kurumuştu göz pınarları...Bense yıkılıyordum her cümlesinin sonunda...Hiç bebeği ölen birini tanımamıştım daha önce...Bebeğim de yoktu ama ...Ağlıyordum ...Sonra anladım içime o zamanlar ok gibi saplanan donukluğunu..Yaşayınca anladım...Empati...Anlamaya çalışman bile o kadar değerli ki aslında...Acımı paylaştın arkadaşım...Anlaşılmak bile yetiyor insana...

off vuslat gece gece bittim yinesenağlama
dönüp dolaşıp okuyorum bu topiğisenağlama
Allah sana mükafatların en büyüğünü versin inşallahh:Saruboceq:

off vuslat gece gece bittim yinesenağlama
dönüp dolaşıp okuyorum bu topiğisenağlama
Allah sana mükafatların en büyüğünü versin inşallahh:Saruboceq:

Dünya nimeti adına hiçbir şey istemiyorum şu hayattan...Rabbim biliyor...Sadece sağlıklı bir evlat istiyorum Allah izin verirse,hayırlıysa...Dua et olur mu arkadaşım...?Bizim için dua et...

Dünya nimeti adına hiçbir şey istemiyorum şu hayattan...Rabbim biliyor...Sadece sağlıklı bir evlat istiyorum Allah izin verirse,hayırlıysa...Dua et olur mu arkadaşım...?Bizim için dua et...

Rab'bim öyle sağlıklı afacan bir bebek verecekki sana bizlerde buradan okuyacağız güzel haberlerini inşallah:teselli:
gönlünü ferah tut:teselli:

vuslatım bugun oglumun okulundan velı arkadaslarla Beykoz da bulunan Yuşa aleyhısselamı mı zıyarete gıttık orda hem senın ıcın hen kk da tum bebek ısteyenler ıcın bol bol dua ettım ınsallah rabbım kabul eder sana ve bana da saglıklı evlat verır cok optum canım atesedonen den bı haber yok galıba Allah yardımcısı olsun sabır versın gorusmek uzere....

Mavilive diğer ilgilenen arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim. Herkesin yarası kendine derindir, ama kanayan yaralar ortak olunca bende kendimi bu sayfadan alamıyorum. Kuzum hastanede yatarken ağlayarak mesaj atmıştım vuslata, o biliyordu bu acıyı en iyi. bebeğime çare ararken internette, onun yazısı tokat gibi indi yüzüme. çare yoktu kabullenmekten başka beklenen sonu ve çare yoktu bu sonun bir an önce gelmesini dilemekten başka. bebeğim doğduğunda anlamadılar hastalığını, üşüyünce kucağıma verdiler en sıcağı anne kucağıdır diye. minicik ellerini avucumda tuttum iki saat göz kapaklarını açtım gözlerini görebilmek için, oda gideceğini bilir gibi hiç birakmadı elimi.
şimdi benden çok uzakta, soğukta. bazen taş kesiliyorum bazen de darmadağınığım.

inan çok ağladım senin için ve yavrun için,o artık bir melek,allah kimseye bu yaşadıklarını yaşatmasın,canım başka ne diyebilirm allah sana sabır versin...

vuslatım bugun oglumun okulundan velı arkadaslarla Beykoz da bulunan Yuşa aleyhısselamı mı zıyarete gıttık orda hem senın ıcın hen kk da tum bebek ısteyenler ıcın bol bol dua ettım ınsallah rabbım kabul eder sana ve bana da saglıklı evlat verır cok optum canım atesedonen den bı haber yok galıba Allah yardımcısı olsun sabır versın gorusmek uzere....

Allah razı olsun arkadaşım..Belki de sizin dualarınızla gelecek beklediğim güzel haber...Allah razı olsun...

Ateşedönen...Ateşedönmüş yüreğiyle savaşıyor şimdi...Benim geçtiğim yollardan geçiyor...Allah ona sabırların en büyüğünü versin...Dayanıyor dayanmasına elbet,başa gelen çekiliyor da...Buz kesmiş yüreğini nasıl ısıtacak şimdi benim gibi o da bilmiyor...Yazdıkları her seferinde daha çok acıtıyor canımı...Sorularıma verdiği cevapların aynılarını yaşamış olmak eskilere götürüyor beni...Rabbim ona,kimseye bir daha yaşatmasın böyle bir acı...Dualarımıza ihtiyacı var şimdi..Hem de çok...

Mavilive diğer ilgilenen arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim. Herkesin yarası kendine derindir, ama kanayan yaralar ortak olunca bende kendimi bu sayfadan alamıyorum. Kuzum hastanede yatarken ağlayarak mesaj atmıştım vuslata, o biliyordu bu acıyı en iyi. bebeğime çare ararken internette, onun yazısı tokat gibi indi yüzüme. çare yoktu kabullenmekten başka beklenen sonu ve çare yoktu bu sonun bir an önce gelmesini dilemekten başka. bebeğim doğduğunda anlamadılar hastalığını, üşüyünce kucağıma verdiler en sıcağı anne kucağıdır diye. minicik ellerini avucumda tuttum iki saat göz kapaklarını açtım gözlerini görebilmek için, oda gideceğini bilir gibi hiç birakmadı elimi.
şimdi benden çok uzakta, soğukta. bazen taş kesiliyorum bazen de darmadağınığım.

Hiç bir şey söylemek istemiyorum şu an sana...Kelimeler anlatamaz çünkü yaşadıklarını...Yeryüzündeki şimdiye kadar söylenmiş hiçbir söz teselli etmez seni....Yanında olup gözlerinin içine bakmak isterdim sadece...O hüznü,acıyı,tükenmişliği,belki de huzuru paylaşmak isterdim seninle sadece sana sarılarak...Seni anlıyorumu gözlerimden okumanı isterdim...

vuslatcım ve dıger tum bebegını goklere ugurlamıs elı opulesı anneler..
bende sureklı bu sayfalardayım keskee dıyorum her defasında beraber aglayabılseydık .. de bıraz olsun acınızı paylasabılseydık ..
hemen hemen hergun öykum gelıyor aklıam gulsahcım cok acı cekıyor .. bazen kendımden utanıyorum oglum hakkında bıseyler yazdıgımda k k ya.. dişi cıktı vs.. gıbı sızler aklımdan cıkmıyorsunuz.. yanınızda olmayı cok cok ısterdım .. ama bu acılarında bır ferahı vardır elbet dıyorum .. rabbım gonlunuze gore versın .. keske gulsahta senın gıbı bır bebek ıstese..

yerını tutmaz ama ınanın hersey yenı bı hayatla baslayacak ömrunuzde...
sevgıler vuslatcım

bende sureklı bu sayfalardayım keskee dıyorum her defasında beraber aglayabılseydık .. de bıraz olsun acınızı paylasabılseydık ..
hemen hemen hergun öykum gelıyor aklıam gulsahcım cok acı cekıyor .. bazen kendımden utanıyorum oglum hakkında bıseyler yazdıgımda k k ya.. dişi cıktı vs.. gıbı sızler aklımdan cıkmıyorsunuz.. yanınızda olmayı cok cok ısterdım .. ama bu acılarında bır ferahı vardır elbet dıyorum .. rabbım gonlunuze gore versın .. keske gulsahta senın gıbı bır bebek ıstese..

sevgıler vuslatcım

sevgıler vuslatcım

Cemrem..Düşünceli arkadaşım benim...Ne kadar ince ne kadar temiz bi kalbin var senin...Gülşah da toparlayacak inşallah bi gün canım senağlama dua edelim onun için...Semaya da ateşedönene de dua ediyorum her zaman...Allah yüzümüzü güldürsün inşallah...

ne yazılır ne söylenır nasıl tarif edılır hissettiklerim hiç bilmiyorum.sadece aglıyorum senağlama senağlama senağlama bukadar içten bukadar samimi anlatmana yürek dayanmıyor.sankı yanımdaydın ve okumadım yazdıklarını senden dinledım sanki,acını ise taaa içimde yüregimde hissettim.Rabbim sana dahada güç versin inşallah,Yüce Allah ım sana bu acını hafıfletecek saglıklı bebekler nasip etsin inşallah tez zamanda................

Diyecek bir kelime bulamıyorum,yaşadığın tarifsiz acının seni çok ama çok yücelttiğine ve değerli kıldığına eminim..Allah sabırların en büyüğünü versin sana canım..:teselli:

Back