ben ne diyebilirim gerçekten bilmiyorum bu çok büyük bir acı olmalı kelimeler senin için ne ifade eder kestiremiyorum.ama inan yazdıklarını okuduğumda içim çok ama çok acıdı inceden bir sızı hissettim yüreğimde.senin dayandıklarınla ve yaşadıklarınla nekadar güçlü bir bayan olduğunu seni tanımadan bile görebiliyorum.hayat senin için umarım bundan sonra acı dolu anlardan uzak olur dilerim yüreğinin acısı biraz olsun diner.allah sana sabır ve güç versin canım.
canım benim...garip bir acı ve hüzünle başladım yazını okumaya....:çok üzgünüm: fakat alıntı yaptığım bu bölüme gelince hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım....şu an bir yandan gözlerimi siliyorum,bir yandan da burnumu.....senağlamasenağlamasenağlama böyle bir acı olamaz gerçekten....Allah sana dayanma gücü versin canım....bir daha yaşatmasın inşallah (Amin..) senağlamasenağlamasenağlama
Şu an ağlamaktan zor yazıyorum bunları.. keşke acını dindirecek bir söz olsa. Allah sabırlar versin arkadaşım, dayanma gücü versin. hayatta yaşanabilecek en büyük acılardan birini yaşamışsın. sen harika bir annesin... senin için dua edicem, bundan sonra herşey gönlünce olur inşallah. yazını okuduktan sonra kendimden utandım, kendime çok kızdım... küçücük şeyleri nasılda dert ediyordum..
çok üzgünüm, Allah hep yanında hep yardımcın olsun arkadaşım.
vvuslat,senin yaşadıklarını okuyunca kendi yaşadıklarıma şükrettim.
benim bebeğim doğumda oksijensiz kalmış ve doğumdan 6-7 saat sonra kaybettik onu.bu kısacık zaman zarfında bile iğneler ilaçlar serumlar kan almalar sırasında bebeğimin canı yandı diye kıyamıyordum.senin ve bebeğinin yaşadıklarını okuyunca kahroldum. rabbim bütün bu acıların mukafatını verecek mutlaka.allah sabır versin.
bebeğinin anne karnında tepit edilen böbrek sorunu neydi cevap verebilirsen çok sevinirim.
senağlamasenağlamasenağlama
Rabbim sabirlar versin..bogazim dügüm dügüm,ama eminim senin acinin binde biri bile degilsenağlama
Allahim sana ve senin gibi melek annelerine peygamber sabri versin..Hepimizin evlatlari saglikla sihhatle gelsin insallah..Allahim bizi canlarimizdan ayirmasin
sen nasıl bir imtihandan geçmişsin arkadaşım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Allah sana öyle bir müjde verecek ki bu yasadıklarını karşılayacak inşallah
ne denir ki başkasenağlama
canım vuslatım sana boyle demek gelıyor ıcımden kusura bakma canım benım ıst olsan gelıp senı hangı okulda olsan bulup sarılıp sıkmak sıkmak ısterdım belkı acın hafıfler dıye ama kocaelını hıc bılmem kı gelmem mumkun degıl canım benım herkezın sevdıgını Allah da severmıs ve Allah sevdıgı kullarını daha fazla uzmez ve bır musluman bır delıkden ıkı kere sokulmaz dıye bılıyorum yanı aynı ımtıhana ıkı kere cekılmez artık senın ımtıhanın da da dolmustur rabbım buyuk sana saglıklı evlatlar verecektık buna emınım ben boyle dusunuyorum kendıne ıyı bak yuregıne ıyı bak sen olacak evlatların ıcın daha cok lazımsın Allaha emanet ol hep dualarımda olacaksın
bu arada atesedonen arkadastan haber yok acaba durumu nedır merak edıyorum Allah yardımcısı olsun
Canım melek oğlunun fotoğraflarını albümünden şimdi gördüm.Gözyaşlarımı tutamadım..senağlama senağlama
Ne tatlı bir bebekmiş...Senin acın bir çoğumuzunkinden kıyaslanmayacak kadar büyük....Allahım çok büyük sabır versin,sana yeniden sağlıklı bir bebek versin inşallah..Melek Yusuf un sağlıkla gelecek bir kardeşi olsun..
Biliyorum bu acı bitmez,üzüntü bitmez ama ne olursun kendini toparlamaya çalış...Madem bu dünyada yaşıyoruz ayakta durmak zorundayız...a.s.
aynı duyguları yaşıyorum,aynı acıyı..şu anda içime işleyen sızıı anlatamam..ama sen anlarsın...rüyaydı kötü bir rüya bizimkisi..gerçek dünyaya göçüp uyancaz..o zaman acılar bitecek...
CANIM ALLAH BÜYÜK SABIR VERSİN YAZININ HEPSİNİ OKUYAMADIM BİLE COK KÖTÜ OLDUM senağlamasenağlama RABBİM SABRININ KARŞILIGINI VERİR İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?