Seni Anlatmak....(Kaybettiim Oluma...)

Canim insaallah seninde saglikli ikiz bebeklerin olur. Allah gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu anneler gününde oğluma armağan ediyorum:"ETME!!!!!!!!!"

duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun etme
başka bir yar başka bir dosta meylediyorsun etme

ey makamı var ve yokun üzerinde olan
sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun etme

sen yüz çevirecek olsan ay kapkara olur gamdan
sen ayın da evini yıkmayı kastediyorsun etme

şekerliğinin içinde zehir dokunmaz bize
sen o zehiri o şekerle bir ediyorsun etme

harama bulaşan gözüm güzelliğinin hırsızı
ey hırsızlığa da değen hırsızlık ediyorsun etme

yılmaz erdoğan etme

Son düzenleme:

şiir gercekten güzel canım.anneler günü biraz buruk geçti.oğlum yanımda yok ama eşim benim bir anne olduğumu unutmamış.aldığım hediyeyle biraz buruk bir mutluluk yaşadım.ve biz galiba bundan sonraki her mutluluğumuzu buruk yaşayacağız.allah biz esabır versin.

benim ilk anneler günümdü dün.:çok üzgünüm:.. ilkler güzel olur derler ama hep buruktum,,,rüyamda oğlumu gördüm annesine ilk anneler günü hediyesini verdi yavrumm ,, rüyamda görmek en güzel hediye benim için...dün bende oğlumun yanına gittim ve oğlumla geçirdim anneler gününü mezarlıkta o kadar çok evlatsız anne ve annesiz evlat var ki :1no2:,,imtihan dünyası işte ,,Rabbim herkeslere sabır versinn..:Saruboceq:

senağlama senağlama senağlama oğlunu 1 buçuk yaşında kaybetmiş bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyler yaşadıklarımız allahım evladını kaybetmiş bütün annelere sabır vede dayanma gücü versin inşallah senağlama senağlama senağlama

çocugunu kaybeden annelerımız lutfen bu kadar uzulmeyın yıpratmayın kendınızı,bılıyorum cok zor bı durum anlıyorum sızı ama Allahtan umut kesılmez ve yuce Rabbım kımseye tasıyamayacagı yuk vermez,Allahım cok sabırlar versın sızlere

Benim de bugün ilk dersimde sınıfın kapısı çaldı.Mezun ettiğim iki öğrencimi gördüm karşımda ellerinde hediyeler.Anneler günümü kutlamak istemişler.Dün evde değildim bi grup öğrencim de eve gelmişler.Bugün her girdiğim sınıf da anneler günümü kutladı.Hatta biri yazmış her ne kadar sizi tatmin etmese de anneler gününüzü kutlamak istedim diye...Öğretmen olduğuma bir kez daha sevindim bugün..Ama senin de dediğin gibi.Bütün sevinçler buruktu işte...

Oğlum benim yanımda değil ne kadar isterdim yanında olmayı...Yaza göreceğim oğlumu inşallah keşke benim de rüyama girseydi...Çok özledim...

Amin arkadaşım..Sen niye kaybettin bebeğini?Üzmek istemem ama anlatır mısın canım?

ne güzel ne mutlu sana bir sürü çocuğun var onlar senin evladın sayılır hepsinin üstünde emeğin varr,,,,:1hug:

ne güzel ne mutlu sana bir sürü çocuğun var onlar senin evladın sayılır hepsinin üstünde emeğin varr,,,,:1hug:

Öğrencilerimin hakkını ödeyemem...Hepsinin yeri ayrıdır bende...Hepsi benim gözümde birbirinden değerli...Şükür ki böyle bir mesleğim var,evde olsaydım eminim ki daha kötüydüm şu halimden,oyalanmak iyi geliyor insana.Teşekkürler arkadaşım...

SENİN BU YAZINI okuyupta ağlamayan anne yoktur canımm.
alalh sabır versin.dayanmakk çok güçç.karnında lölünce veya düşük oluncada insan üzülür ama bu daha kötüsü.1 yıl yaşamış,seninle yatıp seninle kalkmış.eve yatakta kıyafetlerine kokusu sinmişşş....................
allahım dayanma gücü versin sana canım benimm...
oseni cennette kapıda bekliyecek.....................

Allah bir daha böyle bir yazı yazdırmasın inşallah..Hiç bir anneye....Allah razı olsun canım...

Daha okumaya başlamadan,sayfayı açar açmaz gözyaşlarım akmaya başladı..Öyle bir göz gezdirdim yazdıklarına..Hepsini okumaya kalbim dayanmıyor.ınsanın kalbine taş bastırması böyle bir şeymiş...Çocuğun var mı dediklerinde yok demiyorum,diyemiyorum..Şu an mezarda da olsalar 2 bebeğim var benim..

Dün anneler günüydü ve ben bebeklerimin yanındaydım..Mezarda..Eşim anneler gününde bebeklerimizin yanlız kalmasını istememiş..Eşim de annesini kaybetti 1 buçuk ay önce..Eşimin annesi ben oldum ..

Artık 3 çocuklu bir anneyim ben....ikisi mezarda biri yanımda...

"Yok" denmiyor ki zaten,ağzına gelse bile söylenmiyor...Ben susuyorum çoğu zaman...Konuşamıyorum...Oğlumdan kimseye bahsedemiyorum..Soruyorlar bazen...Boğazım düğümleniyor,nefes alamıyorum...Sen 3 çocuklu bir annesin arkadaşım...Sen ANNEsin!!!!!!!

Beni bu sitede en çok duygulandıran sensin..Güzel ANNE....!!!!!!!! a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Meleklerimiz bizi bekliyor cennette..Onlara kavuşacağız bir gün inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…